Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Un presupus mort al acestei Tari ...

#1601 Despre morti numai de bine !!!

2012-08-03 13:07

Sunt VIU , stiti bine acest lucru deoarece banii mei sunt buni ,(de la morti nu primiti nimic ,daca aveti suflet trebuie sa le dati voi ,si mortii trebuiesc respectati ).
Nu am dorit sa votez aceasta mascarada /(referendum) de fapt mai bine spus ''aceasta piesa de teatru de papusi regizata de echipa de aur in domeniu Iliescu , Voiculescu, Patriciu ,Vintu etc. unii dintre cei mai mari hoti si mincinosi de care a avut parte aceasta TARA . Deci niste marionete puse in miscare de sforarii renumiti nu pot fii votate . Aceste papusi Ponta si Antonescu nu au VIATA sunt pusi in miscare de altii .
In concluzie ei sunt cei care sunt Morti si pe morti nu avem cum sa-i VOTAM !!!

Musafir

2012-08-03 13:10

Traiesc si nu am vrut sa merg la un referendum inutil si impotriva romanilor care muncesc si nu asteapta ajutor social

Musafir

2012-08-03 13:11

Domnule crin, dumneavoastra nu sunteti liberal, dumneavoastra sunteti comunist. Vorbiti despre democratie, uitand ca in democratie exista libertatea opiniilor, libertatea de a nu te prezenta la vot, daca acel vot nu te reprezinta. Sper sa mai avem aceasta libertate si dupa loviturile asupra democratiei date in ultimele doua luni de coalitia al carei co-presedinte sunteti. Sper sa mai ramana ceva din tara asta dupa urgia care s-a napustit asupra ei in ultima vreme. Si mai sper ca veti da socoteala pentru toata aceasta situatie. Curand.

Musafir

2012-08-03 13:26

SUNT VIE,TRAIESC,AM 31 DE ANI SI SUNT DIN BRAILA.Nu am votat la referendum deoarece nu mi s-a parut ca am de ales ceva mai bun decat este in prezent, ceva mai bun pt viitorul meu si al copiilor mei.Asta inseamna in ochii domnului Antonescu ca sunt moarta. Probabil pt ca dl Antonescu considera a fi vii doar pe cei care au votat cum a vrut domnia sa.Am mers si la referendumul din 2009 si am votat pt un parlament unicameral cu 300 de parlamentari si nimanui nu i-a pasat de votul meu si al sutelor de mii de oameni poate chiar a milioanelor de oameni care au votat ca mine.Am fost morti atunci suntem morti si acum.Concluzia: ca votam sau nu oricum suntem morti.

Musafir

2012-08-03 13:29

Atat il duce capul,atat face.

Musafir

2012-08-03 13:29

este pt prima oara cand nu -mi exercit acest drept fundamental,dreptul la vot,din pricina mintilor diabolice din spatele acestui joc cu soarta tarii motivat doar de ura viscerala ce i-a unit inpotriva unui singur om.Sunt vie d-le antonescu,nu va faceti griji.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-08-03 13:35

Musafir

2012-08-03 13:37

sunt scarbit de tot ce se intampla in romania

Musafir

2012-08-03 13:37

La 14 ani primesti un act de identitate eliberat de politie, cand expira acel act act, politia il reinoieste, cand mori, doctorul emite un certificat de deces care prin intermediul politie duce la anularea actului de identitate al persoanei decedate, cand un om incalca legea, prin politie se face arestarea, amprentarea, incarcerarea respectivei peroasne si ii este retras sau nu dreptul de vot. Politia este subordonata Min Admin si Internelor deci ei ar trebui sa fie singurii capabili sa ne spuna cati adulti cu drept de vot are Romania. De ce nu este capabil MAI sa ne raspunda?

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-08-03 13:41

Musafir

2012-08-03 13:42

Nu sunt moarta, dar nu m-a lasat inima sa merg la vot!
In schimb sunt oameni decedati care au votat :D ! Hai sa vedem listele celor care au "votat"!

Musafir

2012-08-03 13:49

Si sunt viu....inca

Musafir

2012-08-03 13:52

sunteti morti pt tara, lasilor, pupati-l pe chel in fund in continuare........ mai bine v-ar lua tot ce aveti ca asa va place. bv voua

Musafir

2012-08-03 13:53

Ce ar mai fi de comentat. Se vede cu ochiul liber unde ne duce aceasta conducere nou.Interese si numai interese pentru ei si apropiati. De lumea care ii voteaza sau traiesc cu ei, nici ca le pasa.Din rau o sa o duce si mai rau.DUMNEZEU sa ne ajute.

Musafir

2012-08-03 13:54

Pacat ca in tara asta este prea multa prostime care este avida dupa telenovele. Deci fratilor, asta este nivelul, ce sa mai...
just me

#1616 super tare

2012-08-03 14:05

"floarea ofilita" (crin) nici nu stie daca traiesc sau nu, dar impreuna cu prietenul lui "xerox" (ponta) au ajuns la concluzia ca stie sigur cati romani sunt in diaspora si prin urmare ii renegam, sa stea ei acolo binisor si sa isi vada de ale lor, ce sa vina ei sa voteze in romania?

Musafir

2012-08-03 14:09

Jos REPETENTU' cu toate proiectiile lui.
Nu am votat pentru un OM STERS din spațiul public/politic.
Ca mulți altii. Cu el interimar se produc daune tarii.
Jos MINCIUNA.

Musafir

2012-08-03 14:11

TRAIESC!
gygy700
Musafir

#1619 din ce in ce mai rau

2012-08-03 14:11

Dragi parlamentari si conducatori ai tari ganditiva ce se intampla daca mai prelungiti aceasta nehotarare politica ..

O CHESTIE CIUDATA E CA DIN CATE VAD PE INTERNET MAJORITATEA E CONTRA DEMITERI SI DIN CATE STIU CEI CARE STIU SA FOLOSEASCA INTERNETUL SINT PUTIN MAI INTELIGENTI DEACAT CEI CARE NU FAC ASTA DECI DUPA O LOGICA SIMPLA CEI CARE NU STIU SA FOLOSEASCA INTERNETUL SUNT USOR DE MANIPULAT ........Si de aici se pot trage mai multe concluzii..

Lasati l pe Basescu sa termine mandatul si ajutatil sa o faca bine ca si asa tot USL o sa castige alegerile peste 2 ani ...GANDITIVA BINE

Musafir

2012-08-03 14:14

spunetii domnului Antonescu sa se duca pana la vama Nadlac pentru a vedea cati "morti" intra in tara in aceasta perioada

Musafir

2012-08-03 14:15

român VIU

Musafir

2012-08-03 14:27

Probabil Crinulet ar vrea sa fie morti toti cei ce nu-l vor pe el presedinte . daca ne-am captusi si cu acest libidinos trufas si prost ca presedinte , mai bine chiar am emigra cu totii. sa ramana el cu plagiatorul si cu cucuveaua . VAI STEAUA NOASTRA
Dragos Craiova

#1623 Pentru cei doi NIMENI!!!!!

2012-08-03 14:32

Domnule Cacarau din Isaccea, sunt viu, sunt angajat la stat, muncesc, platesc darile statului, ma jignesti cu fecare prezenta a ta la TV, inghit pentru ca stiu ca iti sunt numarate zilele in politica, il ascult si pe NIMENI ponta( cu p mic) -chiar nu inteleg de unde atata tupeu pentru un plagiator, astept sa vad pana unde merge incompetenta voastra. Bai conducatorilor, fara ghilimele, voi chiar aveti impresia ca restul de 60 la suta sunt prosti, analfabeti, morti, etc ? Bai fratilor prin prisma actelor voastre o sa fiti atat de repede uitati de istorie ca nici nu va imaginati! Nenea Cacarau si nenea ponta( chiar nu meriti sa te scriu cu p mare) ascultati ce vaspun eu: nu o sa apareti in cartile de istorie de clasa a 4-a pentru ca nu aveti nicio realizare! IMI ESTE RUSINE CU VOI DOI SI CU PARTIDELE VOASTRE POLITICE! Jignirile voastre ne alimenteaza ura!

Musafir

#1624 Nu va amportati degeaba…

2012-08-03 14:34

Iată paragraful integral la care se face referire în petitie:

"Nu ştim care vor fi cifrele pe care Curtea Constituţională le va lua în calcul atunci când va da un verdict. Ştim sigur că opt milioane şi jumătate de alegători români sunt în viaţă, s-au pronunţat, sunt reali şi au putut fi număraţi. Nu există dubii în legătură cu ei şi cu voinţa lor, aşa cum există în legătură cu cei din scripte (s.n.), cu cei absenţi, cu cei din boicot. Acolo nu ştim nici măcar dacă sunt în viaţă toţi. Acolo nu ştim dacă mai au cetăţenie română toţi. Acolo nu ştim nimic sigur. Ceea ce ştim sigur este că opt milioane şi jumătate de români şi-au exprimat clar şi fără dubiu voinţa."

Incertitudinea planează asupra celor care apar în scripte că n-au votat, dintre care destul de multi nu mai trăiesc, unii de peste 10 ani, altii locuiesc cu miile la aceeasi adresă, altii sunt peste hotare si nu trebuie, cf. legii, să mai apară pe listele permanente etc. Prin urmare, listele electorale permanente sunt umflate, probabil cu vreo 10-12%. E limpede că la asta se referea presedintele interimar, fără să nege cuiva vren drept, fie el viu sau mort. Dar, viii cu viii, mortii cu mortii. Separarea asta nu încalcă drepturile niciunora.

Dar e bună petitia asta, că o poate semna si Băşinatorul, în calitatea sa de epavă politică. Încă îl mai alint eu asa, pt. că a fost, până la a 2-a suspendare, Terminatorul flatulonim al naţiei ;) Dacă ar fi cadavru politic, n-ar putea, mort de tot fiind, dar vedem că încă mai dă din chicioari, precum marinarii de pe Titanicul din cântec, deci e o specie hilară şi penibilă de zombi politic :))

Despre ceilalti, care au participat la vot, stim însă, de la presedintele 11%, că nu sunt români. Cu certitudine stim pt. că, nu-i asa, ce spune el, aia e :)))))
TRAIAN BASESCU - NU SUNT ROMANI http://youtu.be/rrBfLF1UdSw
Ăsta-i un pamflet, nu-l luati în serios ;)

Musafir

2012-08-03 14:37

Nu va este rusine sa ne numiti morti numai pentru ca nu va iese jocul? rusine.