Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

2012-08-02 11:13

Domnule Atenescu tin sa va spun si eu ca sunt viie atit eu cit si familia mea, noi muncim cinstit platim taxe si impozite pentru a va plati salariu, soferul, benzina, garda de corp si toate celelante. Va rog sa ma luati in consideratie si pe mine o amarita de femeie cu un salariu de 700 de ron, a si sa va spun ca eu si familia nu am votat nu pentru ca domnul Basescu trebuia neaparat sa ramina presedinte ci pentru ca a-ti jucat murdar la grifco cu felix turnatoru dumneata aperi hotii, puscariabilii si banditii.SUNT VIE SI ACTIVA DAR NU POT FI MANIPULATA.

Musafir

2012-08-02 11:14

Sunt inca viu si sustin libertatea, democratia si te rugam dl.Crin sa pleci din politica ca ai bagat mana in buzunarul Romanilor mai mult decat dl. Basescu, iti "multumim" ca suntem la un pas sa fim dati afara din uniune
Apropo sotia de unde primeste salariu?, nu o mai puneti pe liste ca Romanii adevarati vad ca doarme in Parlamentul Uniunii
Nu face sa iesim in strada cei care nu am votat ca va fi foarte rau pentru voi
Cine vorbeste de corectitudine cand ati luat oamenii din case sa voteze cu forta si amenintari
Pentru copii mei imi doresc o tara libera , Intelege ca nu mai ai rost in Tara asta tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu si pagiatul, nu esti un liberal adevarat ai distrus tara si partidul .
Violeta

Musafir

2012-08-02 11:15

Scriu...deci nu sunt mort !

Musafir

2012-08-02 11:20

suntem vii dar nu suntem de acord cu Ponta si Antonescu niciodata!

Musafir

2012-08-02 11:20

go to sleep ochi de peste!

Musafir

2012-08-02 11:21

"Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul."
Albert Einstein

Musafir

2012-08-02 11:22

Vreau in fruntea tarii oameni cinstiti si integri, oameni care sa doreasca binele acestei tari. Din nefericire nu vad un astfel de om in domnul Crin Antonescu sau in domnul Ponta. Dimpotriva. De aceea nu m-am prezentat la refendum, desi sunt viu.

Musafir

2012-08-02 11:23

NU sint moarta,NU am votat si traiesc in Romania

Musafir

2012-08-02 11:23

Domnul Crin Antonescu ar trebui sa stie ca functia pe care o detine a obtinut-o prin uzurpare si nu prin vot direct asa cum este presedintele ales.Ca atare sa faca bine si sa intre din nou in anonimatul din care a iesit,fiindca a facut destul rau in ultima perioada.Acest personaj nu poate pretinde ca exista numai 7,5 milioane de roamani,restul fiind morti sau inexistenti.Pentru stiinta domniei sale,un presedinte ales,e presedinte si pentru cei care l-au ales,cat si pentru cei care nu l-au ales.In cazul de fata importanti sunt 11,5 milioane de romani care prin protestul lor tacut,au transmis mesajul pe care acest domn(daca se poate spune asa)nu doreste sa-l recunoasca.Aceasta este metoda pumnului in gura,iar cel mai bun lucru ar fi ca domnia sa sa-si ia jucariile si pe primul sau ministru imatur si sa plece de unde au venit.Adica in gaura neagra a istoriei.

Musafir

2012-08-02 11:25

"Politica e un pendul ale cărui balansuri între anarhie şi tiranie sunt întreţinute de iluzii revigorate în permanenţă." Albert Einstein (1937)

Musafir

2012-08-02 11:25

Eu si familia mea suntem vii. Cei carati cu masinile la vot puteti sa-i considerati morti.

Musafir

2012-08-02 11:26

Stimate domnule Crin Antonescu,

Va anunt cu placere ca traiesc, desi nu am fost la vot, muncesc si platesc taxe si impozite pentru tara asta si pentru ca voi parlamentarii sa va bateti joc de noi si de tara asta.Nu va mai e rusine sa va mai ascundeti marsaviile, sa va umpleti conturile cu bani publici si sa ne mintiti.
Sa nu credeti ca toti romanii au uitat cum ati taiat si vandut fabricile, cum ati distrus agricultura, sanatatea, invatamantul, armata, justitia.
Cu voi murim cu zile, cu aprobarea voastra

Sa va fie rusine

Musafir

2012-08-02 11:26

penibil acest Crin..........

Musafir

2012-08-02 11:27

Crin Antonescu si acolitii lui, mai bine ar pune osul la treaba,nu numai sa-l linga. Avem cine sa ne conduca. Sunt cetateni mult mai destepti si cu bun simt,pe care ii dorim la conducerea tarii. Curios este cine manipuleaza asa specimene. Nu cumva ,,marea putere" din Est? Specific faptul ca nu fac politica, nu tin cu niciun partid,nu am fost la vot si nu voi participa la o asa marsavie, sunt pensionar si am muncit o viata pentru aceasta pensie de mizerie. Ce incercati sa ne mai faceti? Vreti sa ne aduce-ti la ,,sapa de lemn"? Cred ca nu veti reusi. Romania nu este formata numai de voi si acolitii vostri. Romania o formam toti. DESTEAPTATE ROMANE !

Musafir

2012-08-02 11:27

Domnule Antonescu,
Va asigur ca sint in viata si 100% roman.

Musafir

2012-08-02 11:29

Ceeace au facut cei 2 Ponta si Antonescu in ultimile 3 luni ma face sa cred ca iei au depasit pe tov. profesor Iliescu privind incalcarea grava a constitutiei nu prin vorbe ci prin fapte. Sper ca justitia sa-si faca treaba si asemenea nenorociri sa numai fie posibile.

Musafir

2012-08-02 11:32

Dear Mr Antonescu,
Stop embarassing us!!!! We assure you that we are alive and tryly and proud Romanians!!!!

Musafir

2012-08-02 11:32

Nu am votat pentru ca nu mai credeam ca dupa mai bine de 22 de ani sa asist la incalcarea legii asa cum nici comunistii nu au facut-o :atacul la Curtea Constitutionala,limitarea atributiunilor curtii,demiterea ,,pe picior"a sefilor celor doua camere,hotararea de demitere nu a evidentiat unde a incalcat Basescu Constitutia,manipularea grosolana si atentatul la inteligenta noastra practicata de cele doua ,,tembeliziuni",afisele parca desprinse din filmele de cowboi,,Wanted Basescu",sumele uriase cheltuite pe acestea cand eu simt ca numai fac fata impozitelor,faptul ca am o fata doctor care lucreaza in Europa si noi suntem reprezentati de un ,,hot intelectual" si un chiulangiu mediocru.Toate aceste m-au facut sa nu merg la referendum,nicidecum dragostea fata de Basescu,care oricum a dovedit ca nu ne-a mintit,nu este mitoman ca Ponta si are calitati indiscutabile de om de stat!Doresc sa fiu condus de tineri gen MRU,din alta generatie mai putin ,,botanista"decat generatia mea !

Musafir

2012-08-02 11:36

ardealul este fruntea!!!

Musafir

2012-08-02 11:37

Am vrut schimbare, dar ca sa-mi doresc sa plece pe Basescu si sa-l inlocuiesc cu Antonescu, e deja prea mult. In 2008 l-am placut pe Antonescu, dar timpul l-a schimbat si a devenit un obsedat de putere. Omul asta e bolnav incurabil. Puterea il orbeste si ar calca si pe cadavre ca s-o obtina. Nu-mi trebuie un astfel de presedinte! Sunt VIE domnule Paiata si n-am fost la vot, pentru ca n-am vrut sa va fac jocul vostru mizerabil.
piata victoriei

2012-08-02 11:40

Sunt viu si ca sa va convingeti ma gasiti in fiecare seara in piata victoriei unde DEMONSTREZ ca exist.

Musafir

2012-08-02 11:46

Cer demisia lui Ponta si Antonescu aceasta rusine a Romaniei.

Musafir

2012-08-02 11:46

am ales sa nu votez

Musafir

2012-08-02 11:48

viu,sanatos,,,,,nu am vrut sa votez si sa legiferez o lovitura de stat.
Dacus malus

#1100 Re:

2012-08-02 11:49

#1051: -

Vocea Rusiei: "USL mai are șanse reale să-l demită pe Băsescu. Trebuie să acționeze în forță. Există opțiunea unor proteste de stradă"