Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

2012-08-02 10:36

Nu vreau presedinte rus(lipovean)

Musafir

2012-08-02 10:37

O fi democratic un referendum, dar cand una din parti risca ceva iar cealalta parte nu-si asuma niciodata nici un risc nu mi se mai pare corect. Daca erau barbati, cine castiga - ramane, cine pierde - pleaca. I-as invita pe toti intr-o sala de sport si le-as da o mama de bataie ...

Musafir

2012-08-02 10:38

De-o lună încoace am pulsul (110), tensiunea (200/100), sistemul (foarte nervos), respirația (accelerată), așa că NU m-am putut duce la vot.

Musafir

2012-08-02 10:39

S-au spus destule. S-a manipulat si s-a gresit grosolan.
S-a reincercat divizarea noastra. Cineva, ar mai trebui sa si plateasca. Diletantismul si prostia nativa...

Musafir

2012-08-02 10:41

cred ca domnul Antonescu ar fi trebuit sa fie mort ca si politician dupa cele 9000 voturi pe care le-a avut.

Musafir

2012-08-02 10:42

Nu doresc sa conduca Romania un repetent, si Ponta un plagiator trebuie sa plece, sa vina oameni curati.
Marion

#1057 Antonescu sa fie demis

2012-08-02 10:44

Nu vreau sa conduca Romania un repetent, iar Ponta plagiatorul sa plece, sa vina oameni curati la conducere, ne-am saturat de elitele lui Socaciu.

Musafir

2012-08-02 10:44

Sunt viu.nu am vrut sa merg la vot.in acest fel am protestat fata de aberatiile usl .Niste nesimtiti...antenistii explodeaza ca nu am mers la vot si abereaza ca nu exist , ca sunt obligat sa votez , ca am pierdut tot ce am castigat din 90 , niste nesimtiti...astia sunt in stare sa ne provoace la bataie ca pe sportivii de la olimpiada.. niste nesimtiti...daca votam si se valida referendumul eram patriot !! daca nu am vrut sa validez un puci sunt mort ?? ROMANII NU AU MERS LA VOT SI NU AU VALIDAT REFERENDUMUL ,CE NU INTELEGE USL????? DACA VROIAU SA-L DEMITA PE BASESCU TREBUIAU SA CONVINGA CETATENII SA MEARGA LA VOT 50+1 . NISTE NESIMTITI...

Musafir

2012-08-02 10:47

ANTENISTII SUN NESIMTITI

Musafir

2012-08-02 10:48

Sunt convins ca multi s au saturat de situatia politica dar VOTUL este garantat prin CONSTITUTIE nu obligat !!!
Schimbarile politice sunt ciclice peste tot in lumea asta dar cum a incercat USL ul sa preia puterea se mai intampla prin tarile africane poate ... "unde nu i cap vai de picioare domnule Antonescu "
hai pa !

Musafir

2012-08-02 10:50

VIVAT DEMOCRATIA , fara Mama Rusia !
Crin Antonescu nu iubeste Romania .Iubeste si apara interese obscure !

Musafir

2012-08-02 10:51

Sunt viu !!!!!!!!!!!! Daca nu aplecam urechea la discursul tau pompos si fara continut nu inseamna ca suntem morti. Nici cei care iti cred minciunile nu sunt morti dar lor le-au murit neuronii in numar mare.

Musafir

2012-08-02 10:51

mi se pare indignant ceea ce declara un presedinte interimar! faptul ca romanii ce traiesc afara nu au posibilitatea sa voteze in numar asa de mare se datoreaza si lipsei sectiilor de votare dar si mai mult unei legi a votului prin corespondenta, lege pe care o au toate statele europene. desconsiderarea fata de noi mi se pare un gest murdar si nedemn de un roman si de asemenea dovedesc primitivismul din politica romaneasca. domnul antonescu nu a facut altceva decat sa jigneasca si sa desconsidere un grup important de cetateni romani care usor usor se trezesc din amorteala absenteismului. miliardele de euro care au intrat in romania si care au fost motorul cresterii economice dovedesc pe deplin ca existam si nu suntem morti.

Musafir

2012-08-02 10:53

Tu C.Antonescu si Cei din Gasca ta sper sa fiti arestati si, sa vise confiste averile si sa plateasca salarile si pensile de care tot mintiti poporul ca o faceti si aruncati milioane de Euro pe referendumuri inutile.

Musafir

2012-08-02 10:54

nu am votat deoarece nu doresc sa ajunga la putere alti micinosi,nu l-as mai vota pe t.basescu(desi l-am votat),dar decat sa ramana crin si ponta mai bine basescu,macar el stie ce are de facut

Musafir

2012-08-02 10:55

Traiesc si gandesc! Antonescu asteptam retragerea ta din viata politica. Ai promis. Sa vedem daca iti respecti promisiunile.

Musafir

#1067 Sper sa aeti o soarta ca si celalalt Antonescu

2012-08-02 10:56

sa te exileze undeva in congo sau Jamaica, tarile de care erati cat pe aci sa o atasati si pe romania. cu ponta si voiculescu in frunte

Musafir

2012-08-02 10:57

Prin neprezentare am "votat" de fapt impotriva demiterii dar, si impotriva furtului intelectual (plagiat) si al neispravitilor ce nu sunt in stare sa mearga le servici (parlament) din cauza somnului. A intrat oricum de pe un loc secund ( deci pe usa din dos )cu doar 9000 voturi.

Musafir

2012-08-02 11:00

NU SUNT DECEDATA, NU AM VOTAT PENTRU CA IN 2009 AM VOTAT UN MANDAT DE PRESEDINTE DE 5 ANI SI CA ATARE NU RECUNOSC DREPTUL UNOR TICALOSI DE A-MI CERE IAR SA VALIDEZ UN VOT ANULAT DE EI. CAND RECUNOSC REZULTATUL REFERENDUMULUI PRIVIND NR DE PARLAMENTARI SI PARLAMENT UNICAMERAL O SA MAI MERG SI EU LA VOT.
ioana

#1070 Antonescu Crin

2012-08-02 11:01

Vin alegerile parlamentare din toamna. Cum sa scapam de oameni ca Ponta, Antonescu-Cacarau, Voivu (si Madalin , si Catalin ) . 300 de Parlamentari sunt cam multi pentru sarmana noastra tara. 250 ar fi suficienti . Sa se publice biografia lor, cariera , familia etc sa-i cunoastem ffoarte bine.Cladirea , Casa Poporului e prea mare pentru Parlament. Sa le gasim un alt sediu , mai putin costisitor. Prea multe avantaje intr-o saracie lucie ! Daca s-ar organiza un
referendum pe aceasta tema cred ca prezenta romanilor ar fi aceasta numarul populatiei in evidenta la MAI - cei 250 care ar refuza sa renunte la privilegii si ar fi ca morti .

Musafir

2012-08-02 11:01

Domnule interimar(inca),sper sa va tineti de cuvant.Astazi, dati-va DEMISIA!!!

Musafir

2012-08-02 11:02

Anul trecut cand s-a efectuat recensamantul eram plecat din tara, ulterior am revenit. Locuiesc in Bucuresti, la alegerile din 10 iunie 2012 am votat,la referendum nu m-am prezentat. Din punctul meu de vedere acest referendum a fost un nonsens.

Musafir

2012-08-02 11:03

sunt dintre cei 53% care nu sunt de acord cu aceasta mascarada,nu neaparat cu demiterea presedintelui.daca nu eram de acord cu demiterea,veneam la vot,dar procedura este marsava.

Musafir

2012-08-02 11:10

sunt cetatean roman inca, desi sunt rezident in italia, localitatea ravenna.atata timp cat "inca"sunt cetatean roman am dreptul la vot pentru tara mea,mai adaug si faptul ca sunt in viata si ma intereseaza soarta tarii in care m-am nascut, mai mult decat atat in tara am doi fii, sunt motivata sa ma intereseze incotro se indreapta democratia:spre est sau spre vest.spre est stiu cum este acum ca sunt aici stiu cum este si in vest asa ca prefer vestul.aceasta declaratie ca nu se stie cati mai sunt in viata dintre cei care nu au votat este o aberatie si poate fi crezuta doar de cei care nu prea au frecventat cursurile la scoala.dar antonescu vad ca se adreseaza numai unei anumite categorii de populatie,cei care nu inteleg si celor care le da sperante ca daca ramane el presedinte sau ma rog unul din ai lui,pot sa faca ce vrea cu tara asta.din neprezenta la vot trebuie sa inteleaga ca a fost respins prin protest de majoritatea, si mai trebuie sa multumeasca si celor care nu au fost prezenti dar totusi au fost participanti absenti la acest referendum,iar pentru antonescu si ponta ar trebui sa fie o lectie si sa invete ceva din toate astea. faptul ca ne sfideaza pe cei care am boicotat si ne considera morti nu este o arma cu care va invinge alegerile.in ultima clipa ar trebui sa apeleze la demnitate si sa accepte realitatea.acceptand demn ca a pierdut in viitor va avea mai mult de castigat.asta este doar o opinie de la un om care a boicotat si drept dovada ca este viu trimite acest mesaj. multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca ceea ce am scris.

Musafir

2012-08-02 11:11

lumea nu va vrea ,sunteti niste hoti si niste mincinosi.sa va fie rusine ca ati fraudat cat aiti putu si nu acceptati ca ati pierdut.
luativa de treaba ca in 2012 nu ati fact decat sa luati puterea dar se pare ca nu stiti ce sa faceti cu ea.lasati-o la alti.hotilor si mincinosilor.ponta si crin si tota clica voastra de oameni fara lege.nu tin cu niciun partid si nici cu voi,dar pe basescu il vreau ca sa va puna la puct.