Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

/ #1074

2012-08-02 11:10

sunt cetatean roman inca, desi sunt rezident in italia, localitatea ravenna.atata timp cat "inca"sunt cetatean roman am dreptul la vot pentru tara mea,mai adaug si faptul ca sunt in viata si ma intereseaza soarta tarii in care m-am nascut, mai mult decat atat in tara am doi fii, sunt motivata sa ma intereseze incotro se indreapta democratia:spre est sau spre vest.spre est stiu cum este acum ca sunt aici stiu cum este si in vest asa ca prefer vestul.aceasta declaratie ca nu se stie cati mai sunt in viata dintre cei care nu au votat este o aberatie si poate fi crezuta doar de cei care nu prea au frecventat cursurile la scoala.dar antonescu vad ca se adreseaza numai unei anumite categorii de populatie,cei care nu inteleg si celor care le da sperante ca daca ramane el presedinte sau ma rog unul din ai lui,pot sa faca ce vrea cu tara asta.din neprezenta la vot trebuie sa inteleaga ca a fost respins prin protest de majoritatea, si mai trebuie sa multumeasca si celor care nu au fost prezenti dar totusi au fost participanti absenti la acest referendum,iar pentru antonescu si ponta ar trebui sa fie o lectie si sa invete ceva din toate astea. faptul ca ne sfideaza pe cei care am boicotat si ne considera morti nu este o arma cu care va invinge alegerile.in ultima clipa ar trebui sa apeleze la demnitate si sa accepte realitatea.acceptand demn ca a pierdut in viitor va avea mai mult de castigat.asta este doar o opinie de la un om care a boicotat si drept dovada ca este viu trimite acest mesaj. multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca ceea ce am scris.