NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Dani

/ #601

2012-08-12 13:38

''Nu vad ce aduce bun in Romania aceasta femeie...Oricum populatia este ametita si prostita... Lipsita de pastori spirituali priveste toata ziua si toata noaptea la emisiunile imbecile de la televizor. Creierele romanilor sunt spalate, spiritele indobitocite si reduse la cateva elemente primare : mancare, sex, putere...cat mai multa putere asupra semenilor dobandita prin violenta si inselarea aproapelui...La ce foloseste aceasta "Gagauta" in contextul aratat ? Il precede pe Anticrist ? Terenul este pregatit....'' 588

Putin ma intereseaza de Gaga, inschimb imi pasa cand cineva aduce in discutie populatia prostita LIPSITA DE PASTORI SPIRITUALI si in special acel cuvant de PUTERE. Daca este sa ma leg numai de biserica ortodoxa romana care este cea mai mare putere din tara noastra. Romanii au mai multa incredere in dumnezeu decat in sistemul politic si social(se poate intelege). Da pe partea cealalta adusul cuvantului lui Dumnezeu plateste bine. Biserici peste biserici, in parcuri vad cate 2 biserici ca una nu este de ajuns. Ce sa mai vorbim despre batutul la usa pentru o binecuvantare pe bani. Si acum cati dintre noi cunoastem preoti saraci? Mult prea putini cred. Nu dumnezeu ne va face mai destepti ci pur si simplu cartea. Iar in momentul de fata sa faci o petitie pentru o oarecare artista proclamand ca este satanista mi se pare ridicol.

PEntru restu cu bunu dumnezeu in buzunar este interesant cum va rugati ca un om ca si voi sa aiba un mic accident de avion, sau de gleza, sau de boala. Interesant cum ne justificam credinta in religie si in Dumnezeu.

Mai bine faceti o petitie impotriva spagii si a nepotismului in special in biserici.