PETITIE PENTRU EXCLUDEREA CONCURENTULUI ADRIAN PRICOPE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția PETITIE PENTRU EXCLUDEREA CONCURENTULUI ADRIAN PRICOPE

floryn1923

#76 afara cu adrian si mama lui

2012-07-20 12:20

ar fi perfect sa iasa nebunu de adrian din competitie :)

Musafir

2012-07-20 12:31

adrian pricop nu are ce cauta in acest concurs de oare ce este un om agresiv si vb vulgar va rugam sa lo-ti masuri ca nu se mai poate chiar si telespecatori sunt jigniti si noi ca telespectatori nu meritam asa ceva va multumim

Musafir

2012-07-20 12:39

va rugam saloa-ti masuri cu concurentul pricope adrian de oare ce este un om care nu stie sa vb cu concurentii si telespectatori va multumim

Musafir

2012-07-20 12:43

http://www.petitieonline.com/adrianpricope Cerem descalificarea concurentului ADRIAN PRICOPE din emisiunea "Mireasa pentru fiul meu", difuzata de postul tv Antena1.

Urmaresc aceasta emisiune inca de la debutul sau si trebuie sa va spun ca e prima data cand vad o asemenea combinatie de aroganta, agresivitate, nesimtire si sfidare atat la adresa celorlalti concurenti, cat si la adresa staff-ului, prezentatoarei, dar mai ales la adresa telespectatorilor.

Dupa ce a fost avertizat in nenumarate randuri ca macar in direct sa se abtina de la a mai folosi expresii injurioase si vulgare, concurentul Adrian Pricope a sfidat regulamentul si a continuat sa jigneasca si sa vorbeasca vulgar atat in casa, cat si in direct. Si-a permis sa acuze staff-ul de nesimtire, Mirelei Boureanu Vaida, de asemenea, i-a spus ca nu da dovada de bun simt daca nu-i difuzeaza materiale la cerere sau daca ii cere explicatii pentru propriile lui fapte si cuvinte, a dracuit-o in direct de doua ori pe concurenta Andrada Vaduva, a numit-o matracuca, biblioteca pentru toti, gunoi, femeie de joasa speta etc, iar in emisiunea de azi, 19 iulie, tot in direct, a jignit un telespectator numindu-l "excrement". Este prea mult, mai mult decat este permis intr-o emisiune matrimoniala, difuzata la ore la care si minorii se uita la televizor.

Cerem descalificarea concurentului ADRIAN PRICOPE pentru incalcarea flagranta si repetata a regulamentului competitiei, dar si pentru sfidarea celor mai elementare reguli de bun simt si pentru lipsa de respect fata de telespectatorii emisiunii. Prezenta lui Adrian Pricope in emisiunea "Mireasa pentru fiul meu" este o rusine si anuleaza credibilitatea competitiei.
www.petitieonline.com
Datorita comportamentul neadecvat al acestui individ toti concurentii din compet...Vezi mai mult

www.petitieonline.com
Datorita comportamentul neadecvat al acestui individ toti concurentii din competitia "Mireasa pentru fiul meu",show
rodica buzau

2012-07-20 12:43

sa plece adrian, mama lui si edina nu i-i mai suportam jignirile si vorbele urate ale lui adrian pacat de varsta lui caci nu stie sa vorbeasca cu o fata

Musafir

#81 Re:

2012-07-20 12:45

Musafir

#82 Re: Nu sant de acord

2012-07-20 12:50

#64: Vanea Najpet - Nu sant de acord

de facpt cei ce tin cu adrian sunt la fel ca ei, macar un pic de gramatica au invatat? sau au trecut prin scoala asa cum a trecut si Adrian??? la inceputul cuvantului se scrie cu i nu cu a, mai studiati va rog

Musafir

2012-07-20 12:51

Sa plece.

Musafir

2012-07-20 13:07

Afara cu Adrian urat comportament nu-l mai sufar

Musafir

2012-07-20 13:16

Solicit respectuos eliminarea din competitie a concurentilor Pricop Adrian si Marioara pentru toate jignirile grave aduse mulror concurenti de la inceputul competitiei si pana in prezent si marturisesc ca sunt indignata pe faptul ca nu s-au luat masuri impotriva lui pana acum de catre comisia de disciplina deoarece a depasit de foarte mult timp limita bunului simt si s-a jucat cu sistemul nervos al multor concurenti dar si al telespectatorilor.Va rog sa luati atitudine.Multumesc anticipat

Musafir

2012-07-20 13:19

va rugam respectati-ne si respectati si tema emisiunii !

Musafir

2012-07-20 13:31

E un nesimtit sa il scoatem afara,lui i ciuda ca alexandra si dragos fac un cuplu minunat si nu de coplezzenta km a vrut el sa faca cu Edina..fie nu ma intereseaza persoana lui Adrian Dna Mariioana Edina !!

Musafir

2012-07-20 13:48

eu sunt pentru excludere din concurs, dar nu se intampla asa ceva, este favoritul producatorilor. diana si andrada ar trebui s-al cheme in istanta pentru cuvintele jignitoare aduse

Musafir

#89 Re: ramona

2012-07-20 13:53

#2: -

da e un neobrazat la fel ca mama lui care jignesc fara neincetare

afara cu ei si tot neamul lor

ilie

2012-07-20 14:00

sa plece cat m-ai repede

Musafir

2012-07-20 14:04

Sa dispara  tataia din show cu marioara cu tot... nu mai suport sa-i vad!!!!

Musafir

2012-07-20 14:08

afara cu pricopii

Musafir

2012-07-20 14:15

afara adrian

Musafir

2012-07-20 14:17

Adrian,Marioara....afara

Musafir

2012-07-20 14:18

Este inadmisibil ceea ce face si cum se comporta acest concurent cu persoanele din jurul sau,iar cei ce trebuie sa ia masuri in aceasta privinta,cu toate ca l-au avertizat de atatea ori pana in acest moment,nu i-au aplicat nici macar o sanctiune,de ce?
Isa

2012-07-20 14:22

nu urmaresc emisiunea si nici nu-mi pasa de concurentii lor, cu atat mai putin de stafi si moderatoare. Mi-a aparut petitia aceasta din "gura-n gura" pe pagina, ca sa zic asa. Sunteti naivi rau daca voi cereti asa ceva. Pe asemenea comportament se cladeste audienta, in primul rand. Daca va ingrijoreaza limbajul pt ca se mai uita si minori, atunci cereti oprirea difuzarii emisiunii, nu a unui concurent. Nu va intrebati de ce anume nu-l descalifica ei? va spun eu, naivilor: PT CA ESTE UN ACTOR IAR CARACTERUL NEGATIV, CARE CREEAZA CONTROVERSE SI DISCUTII DE GENUL ASTA, ADUCE AUDIENTA SHOW-LUI, mototolilor care sunteti si care luati atat de in serios o facatura ca mireasa lu' peste.

Musafir

2012-07-20 14:29

ar trewbui exclus din aceasta competitie deoarece ne-am saturat noi cei de aksa de jicnirile lui,va multumim......

2012-07-20 14:33

acasa cu marioara si fiul ei...ne au facut cu capul...nu le mai suport jignirile,vorbele urate la adresa tuturor celor care nu sunt de partea lor...sunt niste mincinosi si prefacuti...rusine sa le fie!!!cat despre edina,este o falsa si nu vrea decat sa atraga privirile baietilor di n jur...rusine...a inceput cu dragos,apoi a urmat tavi nu mai putea..cand a intrat in competitie pt. ea ,i a sarit in gat si era de nedespartit,apoi l a luat pe adrian...apoi pe marian ...oare ce fel de educatie a primit de la mama ei???eu ca femeie mie rusine de comportamentul ei...acasa toti trei...

Musafir

2012-07-20 14:38

Sunt absolut de acord cu tot ce scrie in prezenta petitie, este inadmisibila atata "toleranta" fata de acest concurent si a sa muma.

Musafir

2012-07-20 14:57

cred ca ar trebui sa ne adresam C.N.A.-ului