PETITIE PENTRU EXCLUDEREA CONCURENTULUI ADRIAN PRICOPE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția PETITIE PENTRU EXCLUDEREA CONCURENTULUI ADRIAN PRICOPE

Musafir

2012-07-20 18:24

Bine ca in sfarsit a luat cineva hamurile in mana!sa duca acasa ca a venit numai ptr bani! Nevasta nu are nicio sansa la vocabularul sicomportamentul lui!

Musafir

2012-07-20 18:26

Consider intr-adevar ca un om cu un comportament atat de arogant,si obraznic cu un vocabular limitat si vulgar nu are ce cauta intr-o competitie matrimoniala,sigur nu este un exemplu pt. copiii nostri ,si sper ca nu sant multi tineri ca el in Romania de astazi.
Nu tiganelii in public,nu vulgaritatii!

2012-07-20 18:29

Cerem sa scoateti de pe ecranul televizorului acest specimen josnic Andrada Vaduva,locul unei asemenea vulgaritati in aspect,comportament si exprimare este la o emisiune dupa 12 noaptea!!!Nu mai permiteti ca sa se uite copii la astfel de individa,nu are ce cauta in acest interval orar in care se difuzeaza mpfm!

Musafir

2012-07-20 18:44

Inadmisibil si de neacceptat jigniriile repetate inca de la inceputul acestui show matrimonial a tinarului PRICOPE ADRIAN .Consider ca i s-a tolerat mult prea mult acceptind in repetate rindurii sa jigneasca atit fetele cit si baietii dar mai ales mamele.Decizia lui Catalin si a mamei sale de a parasi competitia nu a fost intimplatoare-pur si simplu a calcat demnitatea lor cu jignirile repetate ,clacind si nemaiacceptind aceste josnice si mirsave jignirii aduse din partea fam Pricope in speta titratului ADRIAN.Dupa ce a jignit absolut toti concurenti -fete{mai putin Edina}-baietii si mame isi permite cu nonsalanta a jignii in repetate rindurii-moderatoarea emisiunii- producatorii si staful- ca apoi sa jigneasca si telespectatorii care au o opinie indiferent de care-cu recomandarile de rigoare-inchideti tv- puneti-va vata in urechi -timpiti si culminantul EXCREMENT-ESTE DE NEADMIS -I S-A TOLERAT MULT PREA MULT FARA A SE LUA DECIZIA CORESPUNZATOARE DE EXCLUDERE DIN ACEST SHOW MATRIMONIAL-ASTAZI A FOST APOGEUL JIGNINDO PE ANDRADA -desi a facuto de nenumarate ori-biblioteca pentru toti -nebuna -timpita etc-insa sa-i aduci o acuza destul de grava-CA NU MAI ESTE D-RA DE LA GRADINITA-deja a intrecut legal si fara drept macar de a se scuza sau altcumva -LIPSA BUNULUI SIMT- EDUCATIE -RESPECT PENTRU FEMEIE SI CALCAREA IN PICIOARE A DEMNITATII- VERTICALITATII -PUNCTULUI DE VEDERE A ACESTEI TINERE DEOSEBITA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE -ANDRADA-CIT I SE MAI PERMITE ACESTUI ADRIAN CALCAREA DEMNITATII UNUI OM-EXTERMINAREA PSIHICA???ROG DE CEVA TIMP -INSA ACUM INSIST RESPECTUOS LUAREA DE MASURII URGENTE PRIN ELIMINAREA LUI ADRIAN PRICOPE-VA URMARESC CONSECVENT DIN STRAINATATE-MOMENTAN-BRAZILIA-SI PUR SI SIMPLU RAMIN ORIPILATA DE ACEST TINAR CARE NU POATE REPREZENTA CU STOICISM-LOIALITATE-LIMBAJ TRIVAL-RANCHIUNA-RAUTATE-MINCIUNA-NERECUNOASTERE-URA -SEMNE OBSCENE-GAZE- FIS DIN PANTALONI-ETC ETC -GENERATIA TINARA DE AZI- ESTE DE PROASTA CALITATE SI NOTORIETATE- AFARA -AFARA PENTRU TOATE CALOMNIILE ADUSE DE CIND ESTE IN ACEST SHOW MATRIMONIAL -

Musafir

2012-07-20 18:48

sa fie mai atenti ce concurenti selecteaza si sa faca toti concurentii un test psihologic
dana

#156 Re: buna ziua tutror! va spun ca urmare

2012-07-20 18:58

#2: -

buna ziua tutror! va spun ca urmaresc aceasta emisiune de la inceputurile ei,dar asa "oameni" ca acestia 2 n-am vazut in viata mea! si am 44 ani.....n-au respect fata de nimeni si de nimic! mint si rastalmacesc adevarul intr-un fel de nevazut!!a disperat toti concurentii!! SA PLECE !! SA FIE DESCALIFICATI!! care sunt cei ce voteaza astfel de oameni,de caractere??? incredibil! ne-am saturat de cearta si de minciunile lor!! SA PLECE!!

Musafir

2012-07-20 18:59

sa se i-a masuri pentru fiecare indiferent de concurent mama ,baiat sau fata

Musafir

2012-07-20 19:13

ASA E TREBUIE NEAPARAT SAL DAM AFARA PE DOMNU'ADRIAN PRICOPE

Musafir

2012-07-20 19:19

ADRIAN ACASA!

Musafir

2012-07-20 19:35

sunt de acord cu aceasta petitie pentru ca nu am intilnit in viata mea (si am 52 de ani) oameni cu un caracter mai infect ca al lui Adrian
bibi

2012-07-20 19:54

Sper sa iasa aces om . M-am saturat de vocabularul lui .. :( stie doar sa se victimizeze cu ajutorul mamei lui, spune de ceilalti concurenti ca se victimizeaza dar de fapt el face acest lucru . Chiar este o mare greseala daca mai lasa asemenea oameni sa vorbeasca asa intr-un show matrimonial. Este primul sezon la care ma uit si sunt dezgustata de acesti oameni si edina si-a cam luat-o in cap e foarte impertinenta. Sper ca cineva sa bage in seama aceasta petitie .
gabriella

2012-07-20 19:55

de acord cu aceasta petitie
bibi

2012-07-20 19:56

si ar trebui sa se caute in arhive sa se numere jignirile lui adrian si jignirile celorlalti concurenti

Musafir

2012-07-20 19:56

nu credeam ca exista asemenea specii de oameni : rai ,razbunatori si insensibili
sa le fie rusine celor 2 prikopi

Musafir

2012-07-20 19:58

adrian ,are un vocabular vulgar;in aceasta competitie a jignit pe toata lumea ,indiferent ca a fost fata ,baiat sau mama
bibi

2012-07-20 20:01

Cand adrian a considerat ca andrada a jignit pe "lei" vai de mine ce a facut ..dar el ca a facut un om "excrement" uman nu este o jignire ci doar asta e parerea lui:| deci cateodata imi vine sa sparg tv sa il iau de gat

Musafir

2012-07-20 20:07

Mi s-a scarbit de comportamentul luo Adtian si al lui Maripara acasa ci eo.
Chispa

#168 Re:

2012-07-20 20:16

#23: -

Sunt foarte dezamagita pentru comportarea acestui om Adrian Pricope!!! Nu inteleg de ce il sustin leii lui!!! Un astfel de   specimen nu poate fi prezent pe ecranele unui televizor la o ora cand multi oameni sunt acasa.Este o pata negativa pe care o da tinerilor acestei tari care sper sa nu se regaseasca in comportamentul lui.Rusine celor care il sustin precum si Televiziunii Antena 1 care nu au luat masuri pana in acest moment!!!

Musafir

2012-07-20 20:25

... dorim eliminarea acestui individ fara pic de educatie, ne-am saturat de jignirile fara limita... sunt mama si cred ca jignirile cu conotatie sexula aduse Andradei sunt extrem de grave...la aceasta emisiune se mai uita si minori!!!

Musafir

#170 ADRIAN NO.1

2012-07-20 20:44

ADRIAN SI MARIOARA CEI MAI IUBITI SI VOTATI CONCURENTI DE LA MPFM!
FELICITARI LOR,FELICITARI LEILOR!
Iza

2012-07-20 20:46

Sunt fana Adrian,este superb,mandru,puternic si bataios,il ador!Andrada ma oripileaza!
ANDRADA AFARA DIN CASA!!!

Musafir

2012-07-20 20:51

adrian este cel mai tare concurent,restul niste javre care il provoaca

Musafir

2012-07-20 20:57

afara cu adrian pricope

Musafir

2012-07-20 20:58

Aceasta emisiune trebuie reclamata la CNA ,poate asa ,decit sa mai plateasca amenzi il vor da afara.
Trebuie sa scrie in nr. foarte mare si sa reclamam emisiunea .Sigur CNA v-a lua maruri pt. noi cum a facut-o si alta data
Mary

#175 Acasa ku tine batranule!

2012-07-20 21:16

Iar voi k il sustineti sunteti niste chiori!Va place comportamentul lui ala vulgar??Asta nu stie sa respecte pe nimeni.In viata mea nu am intalnit un prost mai mare e de cea mai joasa speta.Editia asta a fost cea mai naspa din cauza unui ratat kare nu a stiut decat sa se certe,pana la urma o sa ajunga sa o vanda si pe masa pt bani.Du-te acasa batranule k te-ai facut de cacao,daca eram in locul lu'Andrada te dadeam in judecata pt vorbele jignitoare pe care i le-ai adus.