Petitie impotriva petitiei de modificare barem EN 2012 rom.

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Petitie impotriva petitiei de modificare barem EN 2012 rom.

Musafir

2012-06-28 11:51

Trebuie sa ramana baremul initial

Musafir

2012-06-28 11:54

Stimate Domnule Ministru
Nu aveti dreptul sa refaceti baremul sub presiunea strazii.
O propozitie subordonata nu poate fi in acelasi timp si subiectiva si predicativa.
Va rog sa reveniti la notarea initiala, care era corecta.
Tudor

#328 doamne

2012-06-28 12:00

Doamne de ce va ofticati asa, propozitia nu era pt nivelul clasei a8a, chiar daca voi ati pus subiectiva(din greseala ), pricepeti !!! propozitia este interpretabila, nici profesorii nu stiu sigur ce este cu ea, de unde ar trebui sa stim noi?
Teodora

#329 Re:

2012-06-28 12:01

#1: -

Da, este permisa schimbarea topicii, insa in acest caz nu isi avea rostul. Propozitia regenta nu avea subiect si predicatul era clar un predicat nominal, nicidecum incomplet. Cat despre numele predicativ articulat hotarat, in acest caz, numele predicativ era insotit de un atribut substantival genitival - deci era necesar sa fie articulat, asa ca argumentul tau nu este valid. A fost un exercitiu dificil, de departajare, si nu mi se pare corect ca predicativa sa se puncteze, intrucat nu va mai exista nicio ierarhie, restul subiectului fiind destul de simplu. Atat am avut de spus.

Musafir

#330 Initiatorul petitiei a luat 1 la proba de romana

2012-06-28 12:07

Initiatorul petitiei a luat 1 la romana. A spus chiar el. Acesta e motivul pentru care a initiat petitia. Aveti grija ce semnati!

Anonymous

#331 Re:

2012-06-28 12:08

#327: -

cred ca am auzit ceva.

m-am inselat

plange un ofticat

Musafir

#334 MUIE

2012-06-28 12:23

Muie fraierilor acum va ofticati ca se aproba si predicativa ca acum nu mai pareti voi aia inteligenti _|_.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-06-28 12:32

x

2012-06-28 12:34

Bai anonim si musafir 334 fratiorilor unde cacat va credeti ? de injurati atata ? se vede ca sunteti ofticati pt 0.6 puncte , voi ne dati ceva? noi va dam cu tonele infectilor ofticati ce sunteti
Anonim Vesel
Autorul acestei petitii

#337 Re: Initiatorul petitiei a luat 1 la proba de romana

2012-06-28 12:37

nu conteza dar am ales predicativa :):D

2012-06-28 12:42

bueeeeiiii voi ce credeti ca se va mai schimba o data baremul inainte cu cateva ore de afisarea rezultatelor :)) ma faceti sa rad de ieri seara se recorecteaza lucrarile ce credeti voi ca se vor recorecta si a treia oara :)) sunteti batuti in cap rau de tot app voi aveti 600 semnaturi nici daca mai lasati petitia pana duminica nu ajungeti la 26000 am colegi de clasa care deabea au trecut la romana si au pus subiectiva si ziceti ca daca ati pus subiectiva sunteti cine stie ce :P cum ziceti voi vise "honey" stati si va ganditi rational la ce am scris mai sus si o sa va dati seama ca petitia este degeaba si de rahat cum au spus si altii voi nu ati facut petitia ca sa fiti corecti ci de oftica pe cei care au stiut sa gandeasca ;)

Musafir

#339 Re:

2012-06-28 12:43

#336: x -

ce imi dai tu mai legiuitorul noptii? imi dai tu alea 6p din alocatie? din pensia lu mata?

noi macar pula vo dam sa ne-o sugeti.daca erati asa valorosi si destepti si nu ati fi bagat c la plesneala,v-ati fi cacat pe ele de 6p. ca de,va scoateau celalte exercitii,examenul la matematica si media 5-8 nu-i asa? ca sunteti baieti valabili. intrebarea e in ce directie va departajeaza?? in sus sau in jos??

Musafir

2012-06-28 12:47

"Ne-am consultat cu toţi inspectorii şcolari şi specialişti în gramatică. 90% dintre ei recunosc că este o situaţie ambiguă, dar 100% spun că este subiectivă. Ştim că este un subiect ambiguu, dar este greu de schimbat regulile în timpul jocului. Este încă o dovadă că programa nu e bună şi trebuie modificată".

este ceea ce a spus ministrul educatiei in data de 26.06
ne-a mintit??sa ne puna la dispozitie adresa ACADEMIEI ROMANE, PRIN CARE SE VALIDEAZA AMBELE RASPUNSURI

Musafir

#341 Re:

2012-06-28 12:55

#340: -

bai tantalailor voi la clasa a 8-a aveti fata de Academia Romana?

Nu? NU. Asa credeam si eu. Asta nu e subiect de Evaluare Nationala.

Oricum tipul de exercitiu e PROST pentru ca GRILA verifica capacitatea elevului DE A COPIA si nu de A INVATA.

Sa te puna sa desparti in propozitii,sa incercuiesti el. de relatie,etc. Sa vada cum gandesti,nu cum COPIEZI SAU BAGI LA PLESNEALA.

La fel si la matematica,ar trebui sa-ti dea 5p eventual pentru o formula un calcul si un rezultat,nu pentru un raspuns final care poti la fel de bine sa-l copiezi.Bine ca-i bagam pe toti prostii cu japca,si ne mai miram de ce promovabilitate avem la BAC.

Printre semnatarii petitiei de fata se numara si multi care ori AU COPIAT RASPUNSUL,ORI L-AU BAGAT LA PLESNEALA. Sictir oportunistilor.

Musafir

2012-06-28 12:59

Domnule Ministru,
daca nu sunteti in stare sa luati o decizie singur, va spunem noi ,parinti responsabili de copii capabili sa faca o analiza corecta a unei fraze, ca aveti o mare problema. Am apreciat ca ati anuntat ca nu se schimba baremul sub presiunea strazii, dar se pare ca ati cedat la presiunea sefului de cabinet!
Cum vreti sa ma convingeti ca 42% dintre elevii care au sustinut examenele de evaluare nationala si care pana ieri seara aveau un potential avantaj de 6 puncte au aceeasi sansa sa-si pastreze locul in cursa pentru ocuparea unui loc la liceul vizat?
Va mai intreb la ora la care ati dat dispozitie sa se recorecteze lucrarile acestea erau desigilate sau nu? Cum ma puteti convinge ca domnii profesori din comisiile de corectare raman impartiali in momentul in care in fata lor au nume clare de elevi si nu doar lucrari anonime sigilate?

Cred ca ar fi cazul sa iesiti si sa ne convingeti si pe noi!!!

Musafir

#343 Re:

2012-06-28 13:03

#342: -

Lasati doamna/domnule de copil capabil,ca ne departajeaza celalte exercitii,nota la matematica si media 5-8 nu-i asa?

Teoria chibritului la o parte,faza cu lucrarile desigilate e o treaba data dracului.Totusi,nu se face ca la contestatii? Se resigileaza,dupa se amesteca si se corecteaza?

X

2012-06-28 13:13

339 manca mi ai pula de retardat infect , te crezi smeker in fata calculatorului ,sa ti dau la muie si tie si familiei tale de baiat destept ce esti , sa ti fut familia si toti cunoscutii tai in gura si sa ti iau la pula toate pizdele din casa , hai eject in morti mati de cacat bonlav cu sloboz de 14 ani la bot

Musafir

2012-06-28 13:13

Cum e posibil modificarea baremului sub presiunea strazii ? Am ajuns ca o minoritate (cei care au gresit raspunsul) sa castige in fata majoritatii . Traim in ROMANIA si e posibil orice .
Anonim

2012-06-28 13:19

Mamaaaaa dar ce va ofticati :| daca si altii au avut dreptate.Acum toti sunt prosti doar voi aveti dreptate pana si academicieni,profesori au spus ca subiectul e ambiguu si oricum pun pariu ca majoritatea ati pus la nimereala asa ca fuck off.

Musafir

#347 Re: Re: Subiect

2012-06-28 13:20

#301: - Re: Subiect

Din potriva! Pana si cei de la minister au spus ca (,) confuzia se face din intonatie.In cazul acesta intonatia poate face diferenta dintre predicativa si subiectiva!

Musafir

#348 RE 346

2012-06-28 13:26

"Pop a mai spus, legat de subiectul respectiv, că Ministerul Educaţiei a cerut părerea mai multor specialişti, inclusiv de la Academia Română, iar "90 la sută" dintre aceştia s-ar fi pronunţat în favoarea rezolvării prevăzute în barem."

Musafir

2012-06-28 13:27

Sunt dezavantajati elevii care au ales varianta c, (majoritatea), ei cum au stiut? Deci s-a lucrat la clasa.

Musafir

2012-06-28 13:28

“42% dintre elevi au răspuns subiectivă, în timp ce 40% - predicativă", a spus ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop. "Personal, aş fi ales subiectivă", a spus ministrul Educaţiei.