stop_abuse_dark_orbit_admin

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția stop_abuse_dark_orbit_admin

Musafir

2012-03-09 08:27

corect

Musafir

2012-03-09 08:45

Este o magarie ce se intampla.Am avut 2 conturi iar unu dintre ele l-am dat la cineva apropiat,cand am vrut sa ma loghez pe el mi-a spus ca am fost prins ca bot-user,da nu am nici un bot pe cont
Alege numele de user

#3 Subiect

2012-03-09 08:57

eram pe locul 1. am deranjat foarte multa lume. acum sa vedem in instanta cum rezolv

Musafir

2012-03-09 09:35

Pentru eradicarea nesimtirii si lipsei de profesionalism a companiei Bigpoint...
pratmin(RO-h)

2012-03-09 09:47

Pe langa semnarea petitie, propun sa formam un grup pentru o actiune in judecata; este a treia oara in 3 ani cand Bigpoint isi bate joc de calitatea mea de client...

Musafir

#6 Re:

2012-03-09 10:26

#5: pratmin(RO-h) -

eu sunt de acord. nu voi folosi avocat, pentru ca nuimeni nu stie mai bine decat mine ce se intampla. ma voi reprezenta singur, dar daca am suportul tau tinem legatura si la capitolul martori si dovezi, te pot ajuta. nu stiu daca putem transforma totul intr-un singur proces, atata  timp cat am deschis fiecare cate unul.

Musafir

#7 Re: Re:

2012-03-09 10:28

#6: - Re:

As putea plati avocatului doar prima sedinta, in care sa ma invete cursul lucrurilor, dupa care ne reprezentam intr-un singur proces. Sper ca se poate, iar cheltuielile ar fi reduse...

Musafir

2012-03-09 10:29

acest joc a juns o bataie de joc, l-am jucat timp de trei ani de zile si am investit mai mult de 3000 de euro in el ca acum sa nu mai am certitudinea ca daca sunt corect , totul va fi ok si nu voi fi banat.
pratmin(RO-h)

#9 Re:

2012-03-09 10:33

#8: -

Pe mine nu ma deranjeaza doar banii investiti si incertitudinea in care ne aflam, ci in special lipsa de respect si nesimtirea de care dau dovada atat adminii, moderatorii, pana la conducerea Bigpoint.

Musafir

#10 Re: Re: Re:

2012-03-09 10:33

#7: - Re: Re:

nu este vorba de cheltuieli de judecata  DECAT DACA PIERZI

acest lucru nu il stiu probabil multi si de aceea se feresc pentru o actiune in instanta.

nu esti obligat sa iti iei avocat, te poti reprezenta singur.

am deschis actiune in instanta si am trimis si la PROTECTIA CONSUMATORULUI..

pratmin(RO-h)

#11 Re: Re: Re: Re:

2012-03-09 10:34

#10: - Re: Re: Re:

Poti sa-mi dai ceva detalii despre cum se fac demersurile si care sunt costurile initiale?

Musafir

2012-03-09 10:59

In repetate randuri am semnalat pe forum ca am fost distrus de utilizatori de tip "BOT" desi am anuntat la suport, s-au rezumat a spune ca vor verifica contul si ca nu imi pot da date despre verificarea efectuata. Cateva zile mai tarziu eram doborat de acelasi utilizator BOT. Atunci stau si ma intreb ce verificari au facut ei ?. De multe ori jocul merge extrem de prost, dar cand este sa le platim cu cardul jocul merge brici, fara nici o problema !!!

Musafir

2012-03-09 11:08

Regulile generale si lipsa de transparenta din joc trebuie sa inceteze in momentul in care ai introdus bani in joc. Din momentul in care jucatorul plateste pentru anumite "produse si servicii" oferite de BIGPOINT, atunci relatia devine contractuala, ori atata timp cat exista un contract - clauzele acestuia trebuie sa fie echivalente de ambele parti. Altfel contractul e nul, iar banutii luati de BIGPOINT repreyinta "imbogatire fara justa cauza".

Musafir

#14 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-09 11:13

#11: pratmin(RO-h) - Re: Re: Re: Re:

daca vrei, poti trimite scrisoare cu plangerea ta catre judecatoria afiliata razei tale de domiciliu. plangerea trebuie sa contina datele tale personale , adresa si un numar de contact, o scurta prezentare a jocului si abuzului care ti s-a facut, daunele ce ti s-au creat, precum si ce pretentii ai.

probele in aparare propuse de tine trebuie sa fie pertinente si cu suport legal.

vei primi de la judecatorie o adresa privind termenul primei infatisari , exista o taxa mica de timbru , iar in instanta te poti reprezenta singur, fapt indicat decat aparator din oficiu.

Musafir

#15 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-09 11:18

#14: - Re: Re: Re: Re: Re:

Multumesc pentru lamuriri, asa voi proceda. Dar ca sa fie mai simplu pentru multi, nu s-ar putea sa fie o singura scrisoare cu mai multi semnatari?

Musafir

#16 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-09 11:28

#15: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

ba da , se poate si o singura plangere cu mai multi semnatari. dar toti semnatarii vor trebui sa se prezinte la prima infatisare daca isi insusesc plangerea

pratmin(RO-h)

#17 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-09 11:39

#16: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Inteleg, este mai greu sa strangi semnatari din toata tara intr-o singura locatie, la prima infatisare.

Totusi, daca este cineva interesat cu posibilitati de deplasare, eu sunt dispus; de asemenea, sunt dispus sa ma deplasez in cazul in care initiatorul vrea sa fie cineva.

Pana cand luam o hotarare, sa va salvati datele contului si log file-ul, cred ca astea sunt dovezile noastre ca nu am folosit scripturi... asta pentru cazul ca ne vor inchide conturile din motive pe care le-ar putea nascoci.

Astept sa ne tii la curent cu evolutia demersului tau si poate ne mai dai ceva sfaturi pe parcurs

Musafir

#18 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-09 11:47

#17: pratmin(RO-h) - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

eu am salvat datele contului, si raspunsurile in bataie de joc de la suport. o parte din raspunsuri le-am trimis deja anexate la plangerea catre judecatorie si catre protectia consumatorului. probabil o sa fie nevoie ca si martor de cineva care sa se deplaseze, pe parcursul procesului, inca nu stiu nimic.

Musafir

2012-03-09 11:50

postarea noastra de pe forum a fost stearsa . a rezistat 2 ore.

Musafir

#20 Re:

2012-03-09 11:55

#19: -

Am vazut, a fost sters tot topicul! O sa incerc sa pun eu altul, macar sa le dam de treaba!

pratmin(RO-h)

#21 Re: Re:

2012-03-09 12:23

#20: - Re:

Topicul meu a rezistat doar 15 minute...

Musafir

#22 Re: Re: Re:

2012-03-09 12:53

#21: pratmin(RO-h) - Re: Re:

mai punem noi topicuri dupa-amiaza. acum ne cam *vaneaza* astia

pratmin(RO-h)

#23 Re: Re: Re: Re:

2012-03-09 13:08

#22: - Re: Re: Re:

Da, mi-au mai fost inchise vre-o 4 pana acum... si am ban nelimitat pe forum, pentru instigare, chiar daca am avut un limbaj civilizat

Mai incepeti voi alte discutii pe care le voi intretine eu de pe alte conturi...

Musafir

#24 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-09 13:12

#23: pratmin(RO-h) - Re: Re: Re: Re:

fa print sceen la topicul deschis, si apoi cum ca ai luat ban. asa am facut si eu si am atasat-o la *dosar*

Musafir

2012-03-09 13:20

de acord. bv