stop_abuse_dark_orbit_admin

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția stop_abuse_dark_orbit_admin

Musafir

#51 Re:

2012-03-16 13:36

#50: An -

ms. ca idee , nu am ce pierde. banii pe care ii bagam pana acum in joc, si nu erau putini, ii tin pentru proces. si totusi, daca voi castiga? tineti-mi pumnii si veti afla cu totii.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-03-16 15:35

***assasin$***

#53 Re:

2012-03-16 17:37

#13: - in momentul cind bagi bani intrun joc regulile si transparenta ceri sa fie excluse din joc? bravo iata tu esti cel care ai transformat acest joc intrun loc de donat banuti adica intrun fel de ATM.ca sa stii si tu exact pentru asta sa infiintat acest forum si pentru asta se semneaza petitia impotriva abuzurilor incalcarilor de lege a lipsei de transparente si ca sa iti dau un exemplu la unul care a bagat bani din 5 porti zeta a primit 6 designuri havoc iar unul care nu a bagat bani din 5 porti a primit un design deci unde e transparenta?iar de reguli numai vorbim pentru ca nu mai exista eu te sfatuiesc sa nu mai intri pe aici ci sa faci suport la bigpoint si sa le faci o oferta si ai sa vezi ca merge bine si cred ca stii la ce ma refer?)

***assasin$***

2012-03-16 17:41

iar pentru cei care au de gind sa lupte prin instanta cu ei va spun si voua la fel lipsa de transparenta nu provine de la admini adica (cuferele aleatorii designurile si ce o sa mai apara cu timpul)provine de sus de la nivel inalt asa ca sa stiti cu ce aveti de lucru

Musafir

2012-03-19 20:44

erwefgg

Musafir

#56 raspunsul primit de la PROTECTIA CONSUMATORULUI

2012-03-21 09:32

In baza articolului 6' din O.G.27/2002 reclamatia dumneavoastra a fost trimisa spre competenta solutionare la CENTRUL EUROPEAN AL CONSUMATORILOR DIN ROMANIA situat in Bucuresti sect 1 bd. Nicolae Balcescu nr.32-34 et 4 ap 16.
Lucrurile incep sa se miste. sfatuiesc pe toti care au fost nedreptatiti sa trimita o plangere la aceasta adresa, sau la PROTECTIA CONSUMATORULUI din judetul din care fac parte.

Musafir

#57 Re: raspunsul primit de la PROTECTIA CONSUMATORULUI

2012-03-21 18:37

#56: - raspunsul primit de la PROTECTIA CONSUMATORULUI

Multumim pentru informatie, voi proceda si eu la fel!

Musafir

#58 Re: Re:

2012-05-03 20:02

#51: - Re:

asteptam cu totii rezultatele procesului, sa-ti luam exemplul!

Musafir

#59 Re: Re: Re:

2012-05-04 10:30

#58: - Re: Re:

o sa va tin la curent. am avut 2 infatisari, la a 3-a ar trebui sa vina un reprezentant al BP-ului. luna asta va anunt.

No_Name

2012-05-08 02:23

bacau dc te mai kinui atat ai fost prinsa mare kestie si sa iti zic si dc acum ceva timp in urma a fost un bug pe hartile x1 cu streuneri cn omora streuneri si lua cate 37 de mii de uri ??? iti zic yo tu ai fost asa ca mi se pare normal sa te fi penalizat yo dak eram in locul lor te penalizam permanent
pratmin(RO-h)

#61 Re:

2012-05-12 14:44

#60: No_Name -

no name, cred ca nu ai inteles mesajul; cei care am semnat petitia nu am folosit boot, never in 3 ani de joc

eu personal nu mai joc pana cand nu se solutioneaza problema in instanta, am salvat log file-ul si mesajele primite de la admini. Am trimis si frax la BB Germany, dovada este atasata la dosar, insa nu am primit nici un raspuns de la ei de cateva saptamani... Este un mod de a face bani neloial si trebuie sa plateasca pentru asta.

Musafir

#62 Re: Re:

2012-05-18 12:38

#61: pratmin(RO-h) - Re:

pratmin(RO-h) as vrea sa iau legatura cu tine. daca am actionat amandoi BPul in instanta, sa vedem cum ne putem ajuta unul pe celalat. si referitor la mesajele trimise de NO-NAME, sigur este cineva de pe globala 6 , un frustrat probabil, pentru ca sunt foarte multi care intr-un mod sau altul vor sa ma discrediteze.

No_Name

#63 Re: Re: Re:

2012-05-28 17:14

#62: - Re: Re:

voi nu stiti ce stiu yo asa ca nu mai vorbiti prostii degeaba

Musafir

#64 Re: Re: Re: Re:

2012-06-03 21:10

#63: No_Name - Re: Re: Re:

spune-ne si noua ce stii. aici cel putin esti sigur ca nu iti sterge nimeni postarea.

No_Name

2012-06-05 11:01

poi ia intrebatio voi despre bug-ul cu streuneri din x1 poate o sa va zica ;) din cauza asta a fost banata ca doar cand te baneaza ca ai folosit un bug nu o sa scrie ca motiv abuz de bug DO iti pune bot user asa ca ....

Musafir

#66 Re:

2012-06-22 12:15

#65: No_Name -

No Name, eu cand am fost banat, cu cateva minute inainte am umblat pe cel putin 4 harti diferite: 1-2, 1-3, 1-4, 4-5 si am omorat npc-uri, strans cutii in mers, etc. Totul manual, nici nu stiu cum arata programul ala de boot. Daca a fost bug in 1-1, o fi fost si in alte harti? Oricum e problema BB.

E-mail-ul meu este pratmin@yahoo.com pentru cei care vor sa discutam pe privat.

Cine are noi informatii, rog sa posteze

eoad de pe fantezii.com/chat

2013-04-15 21:09

sugeti pula cu jocul vostru de cacat. sa v-o dau la muie

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-04-26 13:18

Veneficus

#69 cea mai mare minciuna a Bigpoint!

2020-04-14 06:03

Salutare Piloți Spațiali,

Așa cum a fost deja anticipat în podcastul prezentat anterior, dorim să dezvoltăm de acum sistemul de suspendare a conturilor de joc bot, sistem bazat anterior pe două etape.

Considerăm că am acordat timp suficient tuturor utilizatorilor și am arătat că acționăm serios atunci când dorim să eliminăm astfel de practici de joc astfel încât, începând de azi înainte, orice utilizator identificat ca și bot va fi suspendat definitiv după prima abatere (detecție) și nu va mai primi niciun alt avertisment de 3 zile.

Primele astfel de conturi au fost deja sancționate corespunzător în cursul zilei de azi.

Salutări din partea,
Echipei voastre Darkorbit

postare oficiala din 2013 in forumul darkorbit,

cat va continua sa insele utilizatorii aceasta societate numita Bigpoint????