STOP HARTUIRII PRACTICATE DE ANAF PRIN BLOCAREA CONTURILOR

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția STOP HARTUIRII PRACTICATE DE ANAF PRIN BLOCAREA CONTURILOR

flodan

#1 Astept de asemenea si comentariile dvs. si chiar a celor implicati...

2012-01-12 19:15

Nu mai suport mojicia, lipsa de bun simt si dezinteresul total al contopistilor ANAF platiti din banii nostrii! Nu mai suport excesul de zel executat cu rigurozitate prin trimiterea deodata a somatiilor, titlurilor executorii, popriri, fara minimul bun simt de a mai verifica inca o data (achitarea datoriei) atunci cand blochezi activitatea unei firme!
Leo

#2 rovinieta

2012-02-20 20:26

Am trecut prin aceleasi experiente neplacute - pentru o despagubire de 28 euro datorata cnadnr in urma unei amenzi de rovinieta, am primit pe firma somatii, titluri executorii, am crezut ca a venit sfarsitul lumii din cauza a 28 de euro... si cand le-am dus citatia prin care dovedeam ca am contestatie pe rolul unei judecatorii angajatii anaf au spus " nu, noua ne trebuie certificat de grefa " - adica sa ma duc personal vreo 300 de km sa le iau lor certificat de grefa pt care depui azi cererea si ti-l da maine, adica 2 drumuri.... Acesti angajati se supun unor reguli facute de niste habarnisti din Bucuresti care nu stiu nici 5*5 fara calculatorul din telefon...Iata unde duce politizarea functiilor - la anomalii si reguli idioate, facute de prosti !

Musafir

2012-02-22 10:10

fara comentariu traim intr-o tara libera

Musafir

2012-03-20 09:06

"Administraţia fiscală nu are rol de îndrumător în România, ci de japcă,
adică de a controla, de a da o amenda. ..."
Mihai Tănăsescu, reprezentantul Romaniei la Fondul Monetar International (FMI) - 2011
„Sistemul fiscal este conceput astfel încât să forţeze managerii să facă evaziune fiscală" Mugur Isarescu
Daca si ei ...
Eu ce sa mai completez?

Musafir

2012-06-28 15:42

Sunt total de acord cu ce a scris domnul in articol.

Musafir

2012-11-07 19:32

am platit suma de 826 lei o datorie din 2002 / la aceasta suma miau calculat in 10 ani accesorii in valoare de 3000 lei cu poprire pe cont

Musafir

2013-02-03 09:24

Banditismul şi prostia nu au limite. Când vor fi blocate şi marile firme? Când vom putea sancţiona funcţionarii indolenţi sau "interesaţi"?Am trimis de o lună de zile scrisoare, cu dopcumente ataşate la CAS jud Iaşi. Nu mi-a revenit AR-ul.

Musafir

2013-02-14 17:18

asa este ceea ce ati scris e adevarat,si eu am patit pt neplata la timp a impozitului pe casa mi-au blocat cardul de salariu,consider ca acesta este un abuz si o violare a confidentialitatii contului meu care poate fi accesat de oricine de la ANAF. Sunt de acord ca datoria trebuie achitata dar deja mi-am asumat acest lucru si prin dobanda uriasa care am platit-o la taxe si impozite nu inteleg de ce trebuia blocat tot contul cand in cel mai rau caz isi retrageau datoria si lasau restul de bani.Ce prostie blochezi contul omului si atunci el de unde ia bani ca sa achite? legi ''criminale''

Musafir

2013-03-01 16:50

am primit somatie si titlu executoriu in decembrie ,am platit tot in decembrie si in 27 februarie primesc somatie si titlu executoriu ptr aceasi suma plus la patru zle distanta gasesc si conturile blocate pentru suma de 350 lei o rusine;Nu am cum dar asa as ocolii bancile sa astepte sa mai primeasca comisioane.Cred ca ANAF trebuie actionat in instanta

Musafir

#10 SALVATI OLTCHIM RAMNICU VALCEA - ARPECHIM PITESTI!

2013-03-01 21:53

Atentie, OLTCHIM - ARPECHIM in INSOLVENTA! Urmeaza FALIMENTUL?

SALVATI OLTCHIM - ARPECHIM!

SEMNATI APELUL PENTRU SALVAREA OLTCHIM:
http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim

Musafir

2013-03-03 12:01

Legea trebuie respectata de ambele parti. Cum ei nu au bani la buget si pentru noi e greu ca nici noi nu avem.
zaraza

#12 greseli la ei

2013-03-16 18:43

pentru o datorie prescrisa din'98 si mie mi s-au blocat cardurile si d-nul de la anaf unde am sesizat greseala mi-a dat intalnire.Deci,in ce tara traim? De unde mi se returneaza banii incasatifraudulos de anaf?

Musafir

#13 criminali

2013-06-29 09:55

Exista cineva in Romania pe care sa-l mai intereseze de ilegalitatile care se fac,de pensionarii care mor bolnavi din cauza lipsurilor,de cei care incaruntesc mai devreme decat ar trebui din aceasi cauza,de copii care nu vad nimic in fata decat probleme financiare.....si doresc sa paraseasca aceasta tara fara a se mai uita inapoi?Mai avem vreo speranta....sau urmeaza luminita din capatul tunelului...?
danut

#14 acelasi eu

2013-06-29 10:03

Tot eu am sa raspund NU

Musafir

2013-09-11 06:34

Poate reusim sa nu mai fim atat de indiferenti la toate aberatiile din tara asta, si nu ma refer doar la fiscalitate... pentru indiferenta platim scump!

Musafir

2013-11-23 19:01

Nu se va scoate bugetul la lumina facand popriri persoanelor cu venituri modeste care au si rate si copii de intretinut;traind la limita subzistentei .este doar Inca o jupuiala
SALVATI OLTCHIM

#17 URMEAZA FALIMENTUL? OLTCHIM LA FIER VECHI ... CU "DRUJBA" PRIN OLTCHIM.

2013-12-05 19:31

#16: -

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQXIB32rjtiQEey4e9VVB40cUmu...

Atentie, OLTCHIM - ARPECHIM in INSOLVENTA! Urmeaza FALIMENTUL?

SALVATI OLTCHIM - ARPECHIM!

SEMNATI APELUL PENTRU SALVAREA OLTCHIM:
http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim

Musafir

2014-01-26 16:17

Ce se intampla atunci cand ai de luat? Nici nu-i intereseaza. Inde se va ajunge ? Nu vad bine aceste abuzuri

Musafir

2014-01-26 16:24

Am primit titlu executoriu (fara somatie de plata) pentru cheltuieli postale ANAF (plicuri prin care contribuabilul primeste anunturi ANAF).
Pana sa inteleg pentru ce am primit titlu executoriu mi s-a facut rau.
Laura

#20 Re: Astept de asemenea si comentariile dvs. si chiar a celor implicati...

2014-02-21 09:09

#1: flodan - Astept de asemenea si comentariile dvs. si chiar a celor implicati...

Poate ma ajuti, am patit si eu acelasi lucru mi-au blocat astazi conturile desi contributiile respective sunt achitate deja. Am aratat documentele bancii (lucrez cu o singura banca si de acolo am facut platile), dar degeaba imi trebuie ridicarea popririi.

Si aici intervine dilema pe adresa de infiintare a popririi scrie ca pot introduce contestatie la instanta judecatoreasca competenta, si asta dureaza......

Mie imi blocheaza activitatea si mai intru si in CIP cu un bilet la ordin.

Musafir

2014-04-10 16:32

Pentru 80 lei mi-au fost blocate conturile, bani pe care i-am achitat acum 7 ani si pe care mai am inca chitanta si asta fara nici o somatie in prealabil.

Musafir

2014-05-13 08:02

Intr-un stat politienesc si al fiscalitatii la ce va asteptati? Mai ales atunci cand este si an electoral. Legea privind banii partidelor nu va fi adoptata in Romania.

Musafir

2014-05-13 08:26

Pentu 60 lei mi s-a blocat contul. Bine ca ministrul finantelor (Ioana Petrescu) are studii in SUA si accepta o astfel de solutie. De ce nu-mi trimite mascatii? Sau nu-i timpul trecut, urmeaza.

Musafir

2014-06-24 14:04

Avem o gramada de functionari publici fara rost. Avem sisteme informatice care nu functioneaza. Platim salarii guvernantilor care nu sunt in stare de nimic. Suntem tracasati intr-un mod stupid. Avem un sistem fiscal dintre cele mai proaste si mai ineficiente din lume, dorim sistemul saxon simplu si clar,  nu mizeria asta de sorginte franceza.

Musafir

2014-08-18 07:36

Vedeți cu cine votați si anul asta!