NU!desfiintarii Grup Scolar Posta si Telecomunicatii Timisoara

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția NU!desfiintarii Grup Scolar Posta si Telecomunicatii Timisoara

Musafir

#351 Re: Re: Re: Despre barfe...

2012-01-21 11:54

#343: Raul - Re: Re: Despre barfe...

Deja sari calul. Uita-te la cum au scris profesrii nostri. uita-te la cum am raspuns noi. Va uram ,,bun venit!" cu sinceritate. Am spus cumva noi ca ne este rusine sa zicem ca suntem la liceul vostru, am zis cumva ca sunteti slabi, am zis ca este sub demnitatea noastra sa venim la voi, am zis ca sunteti prosti, am zis ca la voi nu se face carte, v-am injurat noi pe voi? ia mai gandeste-te! ai inpresia ca nu am vazut comenturile de la inceput? Ai impresia ca nu stim sa injuram si noi? Stim , dar tocmai asta e. Am reactionat mai tarziu, gandindu-ne ca poate va opriti. Si noi suntem oameni si noi avem sentimente. Te rugam frumos sa te gandesti la asta. Cum te-ai fi simtit sa fii parinte si sa auzi de la alti parinti ca ai copii prosti? Dar cum te-ai simti sa iti zica mereu in presa colegi de-ai tai ca s-ar injosi sa vina la scoala ta? Dar ce? ai impresia ca suntem gunoiul vostru? Deci??? Cine pe cine a jignit? Uita-te cand a aparut petitia...si cand am reactionat noi. Nu te supara , dar acum pe bune cu multi dintre voi sunt prieten. Si la noi si la voi sunt si buni si mai putin buni. Barfe??? pai nu era mai elegant sa va sustineti cauza fara sa ne faceti pe noi , scoala si profii nostri prosti??? La asta te-ai gandit? cu ce va ajuta? Ca NU NOI VREM COMASAREA!!!! Asta trebuie sa intelegeti. Nu ne ajuta cu nimic. Noi vom fi cu cei din gen 11 si e ok. Asa de periferie. Nu avem nimic de castigat ca ne vom intalni in curte cu voi. Pe bune acum. Gandeste la asta. CU CE NE AJUTA? Iti zic eu. Cu nimic.Si daca v-am mai tachinat eu si colegii mei am facut-o si sub spirit de gluma, gandindu-ne ca poate o sa va opriti. Om fi noi prosti in ochii vostri, dar suntem la urma , urmei oameni  ca si voi si avem si noi sentimente. Cautati alt motiv pe care sa va sustineti cauaz! Ca e departe scoala noastra, ca nu va place zona...ca nu sunteti deacord sa va pierdeti numele liceului...dar nu ne jigniti ca nu noi facem legile astea de rahat din tara. Scuza-mi expresia.  Serios acum. Fiecare ne aparam scoala. Si noi si voi. Pentru ca va sustineti cauza RESPECT, dar nu ne  implicati jignindu-ne.

Cu cele mai sincere intentii va dorim MULTA BAFTA! si noi, elevii Colegiului Tehnic ,,Dimitrie Leonida" va spunem : RESPECT!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-01-21 11:58

2012-01-21 12:03

2012-01-21 12:12

2012-01-21 12:12

X_x

#356 Re: Re: Re:

2012-01-21 12:14

#338: - Re: Re:

Nu am jignit,dar daca o sa se intample comasarea..noi NU avem de castigat..decat o scoala noua..ceea ce nu vrem. Este foarte departe,mai ales pentru elevii care fac naveta si nu au foarte multe posibilitati de transport. Eu vad aceasta comasare ca o salvare pentru voi ,iar noi suntem intr-un fel folositi, ceea ce nu ne convine! Si incetati sa va luati de unele persoane, doamna Udrescu macar incearca sa ajute in schimb Huzoiu ce face?! Sta in birou, zambeste si asteapta comasarea,nu?Sa astepte mult si bine!

2012-01-21 12:15

2012-01-21 12:21

2012-01-21 12:28

2012-01-21 12:29

2012-01-21 12:32

2012-01-21 12:34

2012-01-21 12:34

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-01-21 12:36

2012-01-21 12:40

Raul

2012-01-21 13:06

De ce nu continuati?! acum faceti o petitie impotriva elevilor din posta!! nu va opriti aici! :-j mai asta ne trebe! si se pare ca multi nu au inteles masajul lui Kid! Bai astia din CFR noi nu suntem impotriva voastra!!! noi suntem impotriva comasarii ! pur si simplu nu va vrem!
Traila Flavian

2012-01-21 13:14

"Nu exista semn mai bun al reusitei decat ura si invidia celorlalti." (Gabriel Liiceanu)
Aceasta petitie a fost creata pentru ca noi, cei de la posta si telecomunicatii sa fim sprijiniti cu sfaturi si ganduri bune, nu ca sa injurati din degete. Daca voi cei de la CFR vreti atat de mult sa ne comasam...de ce nu incercati sa ne cumparati convingerile cu cateva motive rationale si benefice pentru noi?

Raul

#368 Re: Re: Re: Re: Despre barfe...

2012-01-21 13:15

#351: - Re: Re: Re: Despre barfe...

de ce nu vrei sa intelegi ca noi nu avem nimic cu voi!!! Noi vrem sa fim elevii din posta , NU ELEVII DIN POSTA CU ELEVII DIN CFR!

Musafir

#369 Re:

2012-01-21 13:17

#366: Raul -

Raul, sunt un elev al Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida. Am vazut si noi petitia . Nu stim cine a initiat-o. Ai cuvantul nostru. Repetam : Nu vrem noi comasarea.  Exact ce spuneti si voi. Dar uite aici o mare greseala ...nu te supara pe mine , la tine in coment:,, pur si simplu nu va vrem!" ...deci te intorci la NOI. Pai ziceai cu un rand mai sus ca nu vrei comasarea...nu pe noi. Noi suntem multi prieteni cu cei de la tine din liceu. Am intrebat in gasca. NU NOI AM FACUT ACEA PETITIE! era semnata. Puteti verifica. RESPECT!

Raul

#370 Re: Re:

2012-01-21 13:21

#369: - Re:

Noi nu va uram! noi nu va vrem! nu vrem profesorii vostrii si nici nu vrem sa impartim acelasi liceu!. si lasa respectu, sti bine ca nu ne respectati! Daca ne-ati fi respectat nu ar fi aparut prostia cu ( Desfintarea Postei)

Musafir

#371 Re:

2012-01-21 13:23

#367: Traila Flavian -

Domnule Traila, nu ne intelegeti  gresit. Nu vrem comasarea. Nu cred ca aceasta poate acum sa mai supravietuiasca. Nu asta era ideea. Nu vrem sa se mai zica despre noi ca suntem slabi, prosti etc.

Atat. Suntem exact ca si voi. Ne aparam scoala. Ne aparam demnitatea. Asa cum suntem noi, nu vrem altceva decat RESPECT!

Haideti sa ne respectam reciproc. Nu are rost sa ne invrajbim. La urma , urmei ...noi ne certam si cei care de fapt sunt initiatorii acestei comasari stau linistiti .

Bafta in actiunea voastra!

Musafir

#372 Ciprian

2012-01-21 13:26

#370: Raul - Re: Re:

RESPECT omule!

Nu suntem implicati in murdaria asta. Pe bune. Chiar vrem sa va pastrati liceul. Si noi pe al nostru. Dar daca va muta astia la noi...nu avem nicio treaba. am inteles ca voi cu ai vostri, noi cu ai nostri. Pe bune.

Valentina Udrescu
Autorul acestei petitii

#373 Rugaminte

2012-01-21 13:34

Rugaminte2012-01-21 13:31

Pentru ca discutiile postate (pro sau contra) degenereaza, rog semnatarii sa nu mai posteze nicio opinie.

Petitia a fost initiata de mine pentru stringerea de semnaturi, dar "discutiile", NU (am cerut administratorului, sa stearga aceasta sectiune).

Va rog doar sa semnati. In cazul in care numele meu sau alte comentarii vor depasi limitele bunului simt si cadrul legal  expunerii parerilor in acest spatiul virtual, voi intreprinde ceea ce este necesar ca semnatarii sa raspunda pentru cele afirmate.

Musafir

2012-01-21 13:50

Am inteles ca e o petitie contra voastra. NIMENI din Colegiul Leonida nu s-ar preta la asa ceva, credeti-ne.
Da, suntem suparati pe voi pt ca ne-ati jignit si denigrat FARA sa ne cunoasteti, dar asta nu inseamna ca ne coboram la atacuri de asemenea josnicie. Verificati de pe ce adresa de mail s-a initiat petitia aia.

Musafir

#375 Re: Rugaminte

2012-01-21 13:56

#373: Valentina Udrescu - Rugaminte

Degenereaza demult discutilile astea aiurea, domana profesor, dar bine ca macar acum luati atitudine. Eu v-am cerut sa scoetei injuraturile alea de pe sait, mai stiti ? Alea ordinare. Pana nu v-am cerut eu le-ati lasat acolo. Sa nu MAI vorbim unii despre altii, spuneti - de acord, sa nu MAI ca pana acum ati atacat destul. Noi am zis mereu stati acolo sau mergeti unde vreti sau unde puteti dar nu aruncati cu mizerii in noi. Daca trebuie sa veniti ganditiva cum o sa ne intelegem noi elevii. Dar dvs profesorii ???