NU!desfiintarii Grup Scolar Posta si Telecomunicatii Timisoara

Musafir

/ #351 Re: Re: Re: Despre barfe...

2012-01-21 11:54

#343: Raul - Re: Re: Despre barfe...

Deja sari calul. Uita-te la cum au scris profesrii nostri. uita-te la cum am raspuns noi. Va uram ,,bun venit!" cu sinceritate. Am spus cumva noi ca ne este rusine sa zicem ca suntem la liceul vostru, am zis cumva ca sunteti slabi, am zis ca este sub demnitatea noastra sa venim la voi, am zis ca sunteti prosti, am zis ca la voi nu se face carte, v-am injurat noi pe voi? ia mai gandeste-te! ai inpresia ca nu am vazut comenturile de la inceput? Ai impresia ca nu stim sa injuram si noi? Stim , dar tocmai asta e. Am reactionat mai tarziu, gandindu-ne ca poate va opriti. Si noi suntem oameni si noi avem sentimente. Te rugam frumos sa te gandesti la asta. Cum te-ai fi simtit sa fii parinte si sa auzi de la alti parinti ca ai copii prosti? Dar cum te-ai simti sa iti zica mereu in presa colegi de-ai tai ca s-ar injosi sa vina la scoala ta? Dar ce? ai impresia ca suntem gunoiul vostru? Deci??? Cine pe cine a jignit? Uita-te cand a aparut petitia...si cand am reactionat noi. Nu te supara , dar acum pe bune cu multi dintre voi sunt prieten. Si la noi si la voi sunt si buni si mai putin buni. Barfe??? pai nu era mai elegant sa va sustineti cauza fara sa ne faceti pe noi , scoala si profii nostri prosti??? La asta te-ai gandit? cu ce va ajuta? Ca NU NOI VREM COMASAREA!!!! Asta trebuie sa intelegeti. Nu ne ajuta cu nimic. Noi vom fi cu cei din gen 11 si e ok. Asa de periferie. Nu avem nimic de castigat ca ne vom intalni in curte cu voi. Pe bune acum. Gandeste la asta. CU CE NE AJUTA? Iti zic eu. Cu nimic.Si daca v-am mai tachinat eu si colegii mei am facut-o si sub spirit de gluma, gandindu-ne ca poate o sa va opriti. Om fi noi prosti in ochii vostri, dar suntem la urma , urmei oameni  ca si voi si avem si noi sentimente. Cautati alt motiv pe care sa va sustineti cauaz! Ca e departe scoala noastra, ca nu va place zona...ca nu sunteti deacord sa va pierdeti numele liceului...dar nu ne jigniti ca nu noi facem legile astea de rahat din tara. Scuza-mi expresia.  Serios acum. Fiecare ne aparam scoala. Si noi si voi. Pentru ca va sustineti cauza RESPECT, dar nu ne  implicati jignindu-ne.

Cu cele mai sincere intentii va dorim MULTA BAFTA! si noi, elevii Colegiului Tehnic ,,Dimitrie Leonida" va spunem : RESPECT!