NU!desfiintarii Grup Scolar Posta si Telecomunicatii Timisoara

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția NU!desfiintarii Grup Scolar Posta si Telecomunicatii Timisoara

o eleva din clasa a XII-a
Musafir

#251 Re:

2012-01-17 17:56

#246: Huzoiu Lacramioara -  

Doamna director sunteti foarte sigura ca acesta comasare va avea loc ?! De ce nu ne asculti si pe noi nu suntem manipulati de profesori pur si simplu ne dorim ca acest liceu sa existe in continuare, poate unii din noi am vrea ca si copii nostri sa il urmeze la fel cum parinti ai unora dintre noi l-au facut, Ne e bine si fara curte avem parcul de langa scoala care este plin de aer curat , cred ca daca atatea generatii s-au descurcat fara sa spuna nimic , se poate si de acum in colo , de ce nu va ganditi ca daca se face aceasta comasare multi dintre elevii buni ai acestui liceu vor pleca , avem nevoie ca liceul nostru sa devina mai bun daca ne vom comasa cu acest liceu care este cu mult sub nivelul nostru ne vom pierde reputatie si poate ca vom ajunge in situatia in care sunt ei acum . Sunt numai 4 licee cu acest profil in romania de ce nu luptati cu noi ca acest liceu sa ramana sa functioneze in continuare la fel de bine ca pana acum ?, suntem multumiti si de profesori si de conditii de tot , vrem doar sa fim lasa-ti in pace ca si pana acum , de ce vreti sa distrugeti acet liceu care are o istorie asa frumoasa ? Suntem dezamagiti de ce se intampla si in tara dar si cu scoala noastra !!!! Nu se mai poate asa ceva tot ce este bun in tara asta trebuie sa se distruga , de ce nu va ganditi si la profesorii care au lucrat atata timp in aceasta scoala ei ce vor face ? toti avem de suferit de pe urma aceste comasari ,mai ales elevii , Aceasta comasare se face pt binele elevilor nu? Noi elevii va spunem ca nu ne faceti un bine cu asta !Sunt in clasa a XII-a anul asta termin , dar ce ciudat va fi cand cineva ma va intrea unde ai terminat liceul si eu voi spune la Posta si TC doar ca acest liceu s-a desfiintat...Vreau sa stiti ca e parerea mea sincera si mai vreau sa stiti ca intotdeauna am crezut ca vreti ce e mai bun pt scoala asta de 4 ani de cand sunt aici am invatat multe dar ce am constatat acum in ultimul an este ca m-am inselat in privita dumneavoastra , nu iubiti scoala asta si nu va pasa de ea si viitorul ei , cu toate ca sunteti directoare de 13 ani . Trist si rusinos acest lucru!

Musafir

2012-01-17 19:03

In aceasta tara nu se urmaresc decat interesele proprii,persoanele care ar putea dezvolta scoala si cultura in Romania, nu fac decat sa o distruga.S-ar putea crea scoli si laboratoare ca in toate tarile civilizate cu bani europeni, care nu sunt solicitati prin noi proiecte in invatamant, bani care vor ajunge inapoi in tolba Uniunii Europene pentru ca este mai usor sa strici un lucru si sa nu-ti pese,decat sa construiesti si sa ajuti generatia viitoare.Copii nostri ajung pe strazi, datorita acestui fapt, de unde se vad si rezultatele..........ar mai fi timp pana in anul 2013 sa ne folosim de acesti bani europeni, dar bineinteles ca nu le pasa...............
Kid

#253 Re: Re: Re: Re: INJOSITORUL

2012-01-17 19:28

#241: - Re: Re: Re: INJOSITORUL

Daca erati asa destepti nu aveati nevoie de noi ca sa va salvati! Practic noi suntem sacrificati intr-un fel pentru voi, dar nu vom ceda atat de usor!!Nu jignim, nu am spus ceva nou...toti stim situatia de invatamant de la CFR, daca scoate'ti "elevi de olimpiada pe banda rulanta" bafta! Dar atunci inseamna ca trebuia sa aveti rezultate bune si la bac,nu?!Dar sa lasam rezultatele la bac, daca n-ar fi relatia dintre directori a-ti fi desfintati ceea ce oricum o sa se intample! Asa ca succes si voua,dar noi NU renuntam!

eleva

#254 Re:

2012-01-17 19:36

#225: Musafir -

Daca nu esti in cunostinta de cauza mai bine nu comenta. :]

Musafir

#255 Posta

2012-01-17 19:44

Daca se desfinteaza Posta, Udrescu nu o sa mai aibe pe cine sa lase corigent :)))
un elev din PT

#256 Re: Posta

2012-01-17 20:04

#255: - Posta

Hai ca esti prost ... FRAIERE  daca inveti nimeni nu te lasa corigent !

Musafir

2012-01-17 20:35

NU!desfintarii GSPT
SCANDAL

2012-01-17 20:43

AZI VAD CA A FOST SCADNAL LA VOI HAHHAHAHHAHAHAH

Musafir

#260 diana

2012-01-17 21:28

o sa incercam fiecare sa ne sustinem licel pana in ultimu moment facem ce putem si cat putem ...daca pana la urma comasarea se aproba ne vom muta majoritatea la alte licee ... aprobarea transferului fiindin inevitabiila din partea liceului nostru pt k nu ne poate obliga nimeni sa mergem la cfr.... in urmatorii 3 4 ani media de admitere a liceului de teecomunicatii va fi la fel de mica k a liceului cfr...noi la liceu stam 4 ani insa ce care vor avea de pierdut sunt aceasi care anu acesta sustin comasareea....

Musafir

#261 Re: diana

2012-01-17 21:44

#260: - diana

Pe bune??? Ce voiai sa spui?  Ca nu se intelege. :))))  cam agramata!

Musafir

2012-01-17 21:47

Pot sa spun ca am crescu la acest liceu de si n-am fost elevul liceului si este o mare pierdere pentru oras elevi profesori desfintarea acestei scoli.Oameni azi gandesc prost,sunt disperati ,ca pired bani,mor de foame .Atunci "de ce sa nu moara si capra vecinului"adica sa sufere toti elevi si parinti lor,profesori,...c-a ei sefii sa o duca bine.

Musafir

2012-01-17 22:29

nu desfintati scolile. avem nevoie de copiieducati.nu aruncati cultura la gunoi.
Florin H.

#264 Re: "Romtelecomu"

2012-01-17 22:34

#7: daniel -

Romtelecom SA nu s-a privatizat anul trecut ca sa zici ca asta ar afecta deciziile cuiva. Iar Alcatel... sa-i intrebam pe francezi cand au creat firma.

Fara suparare, dar eu cand am mers la liceul acesta (LPTTM) nu aveam planuri sa lucrez la Romtelecomul neprivatizat sau la alta firma de stat. Pe vremea aia inca nu ne comportam ca "ultras" si ne repectam profesorii si mai ales directorul chiar daca avem opinii diferite.

PS: Mai exista ziarul liceului?

Musafir

2012-01-17 23:40

Nu as dori sa se uneasca Liceul Posta cu Liceul CFR ar iesi o rivalitate mare intre licee si sar intampla multe altele ce nu cred ca ar vrea conducerea noastra sa se intample

Musafir

2012-01-17 23:44

Este inadmisibil ceea ce se intampla in aceasta tara culminand cu aceasta posibila comasare.Noi,parintii,categoric nu suntem de acord nici macar cu acest subiect.Copilul meu a optat pentru acest liceu din mai multe motive,unul important fiind locatia acestuia.Prin urmare plin de scarba sper sa sa se termine cu bine si la fel de repede precum a inflorit acest subiect.Ciudat este si faptul ca eu,parinte,aflu de la stirile tv acest subiect.Mi-e scarba!
Florin H.

#267 Re: parintii

2012-01-18 00:33

#266: -

Acum... nu cred ca e noutate pentru nimeni ca unele cadre didactice, sub masca zambitoare a profesorului atent cu elevii, nu fac altceva decat sa-si vada de interesele directe, seci, economice. Unii vor sa ajunga directori, altii diriginti, altii doar sa mai predea niste "suplimentare". Sunt putini cei ce merita a fi definiti drept dascali. Dar ei sunt si la Posta si la CFR. Dar dascalii sunt primii care parasesc sistemul. Nu-i asa?

PS: e totusi trist daca se inchid scolile, cand vad pe forum...  nevoiea de carte.

Valentina Udrescu
Autorul acestei petitii

#268 Re: Re: parintii

2012-01-18 05:22

#267: Florin H. - Re: parintii 

Legile trebuie să se conformeze eticii, nu invers.

Musafir

#269 Absolvent al acestui liceu

2012-01-18 09:36

Este inacceptabila aproximativa desfintare a acestui liceu pe care l-am absolvit in '97.Este un liceu cu profil foarte cautat in aceste vremuri.
Probabil cladirea o vrea "cineva"

Musafir

2012-01-18 09:43

Nu desfintarii!!!

Musafir

2012-01-18 10:57

Daca se vor comasa cele 2 licee prestigiul grupului scolar de telecomunicatii va scadea foarte mult.Eu am terminat la aceasta scoala in 2000 si pe vremea aceea daca vreai sa te angajezi undeva in domeniul telecomunicatiilor sau electro erai bine vazut ca absolvent al acestei scoli.Pacat de profesorii care au incercat (si au reusit in mare masura) sa mentina aceasta scoala la un nivel destul de ridicat prestigiul in clasamentul scolilor de domeniul tehnic din Timisoara.E pacat de viitorul copiilor de la posta.Rusine celor care au avut initiativa comasarii,macar daca se comasau doua scoli de acelasi nivel.

Musafir

2012-01-18 12:38

nu desfintati grupu sc posta si telecomunicati timisoara

Musafir

2012-01-18 16:44

Ca fost elev al Liceului Nr. 3 de Posta si telecomunicatii, gasesc situatia foarte trista!!!
Ar fi pacat sa se stearga (distruge) reputatia unui, atat de cunoscut, loc de invatamant.
C. Stroia

Musafir

2012-01-18 18:30

NU VREM COMASARE!!!!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-01-18 19:26