ROMANIA ESTE A OAMENILOR NORMALI! NE VREM TARA INAPOI!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția ROMANIA ESTE A OAMENILOR NORMALI! NE VREM TARA INAPOI!

Musafir

2011-12-10 20:08

doresc sa fiu co-creator la normalitate, nu astept sa mi-o faca altii....

Musafir

#2 cerem demisia clasei politice

2011-12-10 21:15

asa nu se mai poate ! in 21 decembrie ocupati bucurestiul piata universitatii !

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2011-12-10 23:33

Rianna

2011-12-10 23:37

Ne-am saturat sa vedem copii si batrini infometati,figuri triste pe strada cu gindul la ziua de miine,caini masacrati datorita partidului la putere in frunte cu hingherul sef.Ne-am saturat.Ajunge!!!!!!!!!!!

Musafir

2011-12-11 12:54

pot doar sa afisez pagina voastra pe pagina de facebook mea......cu speranta ca vor fie mai multe persone semnatoarii la petitii voastre!

Cu Stima

Musafir

2011-12-12 00:05

A trecut prea mult timp de cand asteptam, cu rabdare, sa traim decent. A sosit clipa dreptatii!!!

Musafir

2011-12-12 00:14

Dupa 22 de ani scremuti, am reusit sa realizam nu o "democratie" (ce departe este, înca...!), ci o OLIGARHIE CLEPTOCRARTICA. Nu avem o "clasa politica", ci o CLOACA PSEUDO-POLITICA. Cu profund regret, sunt nevoit sa recunosc: nu-i mai putem elimina pe cai "democratice" (excluse în climatul actual), ci prin mijloace extreme: nesupunere civica, linsaj, exterminare, revolutie. Ne asumam riscurile: legislatia actuala e nelegitima - trebuie sa fie ANIHILATA. Institutiile de aplicare a legii au de ales: ni se alatura, sau îsi asuma rolul represiv, similar cu al Securitatii de funesta amintire. Aceia dintre noi care vor fi arestati vor prelua statutul de martiri. Cei care vor scapa de represiune si vor reusi sa-i extermine (inclusiv fizic) pe pretinsii "demnitari" (guvernanti, mârlamentari, sau simpli politruci marunti), îsi vor adjudeca, mai devreme sau putin mai tarziu, titlul de EROI AI NEAMULUI. ...And this is all I've had to say about that...!

Musafir

2011-12-12 10:18

Noi toti avem puterea si cei alesi de noi lucreaza in slujba noastra. Sa icetam sa le mai aratam supunere si adulare. Sa ne folosim de puterea noastra si sa restauram adevaratele valori, iubire si respect, in tara noastra si in lumea toata. Schimbarea incepe cu fiecare dintre noi.

Musafir

#9 Re: Ce putem face ??

2011-12-12 22:08

#7: -  

Cine va mobiliza lumea sa faca ceva ??? Toti vorbim dar nimeni nu face nimic si acesti ticalosi ne iau tara sub ochii nostrii! !

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2011-12-13 20:43

Musafir

2011-12-14 09:22

Oameni buni, trebuie sa recastigam Romania din mana smecherilor pentru a mai avea o sansa la un trai decent
roman

#12 Re: Si cum crezi ca se poate??

2011-12-15 21:30

Daca nimeni nu iese in strada nu exista chiar nimeni sa mobilizeze populatia ?/Eu am cautat adepti dar nimeni nu a raspuns ! Daca faceam o petitie ptr desene animate avea mai multa popularitate !Halal popor asa ca nu e de mirare unde sintem !#11: -  

Laurentiu

#13 Ne meritam soarta

2011-12-16 01:22

Romania e o tara plina de prosti, de oameni fara educatie si o tara in care povestile crestine si despre dumnezei, sunt la putere. Nu mai chemati oamenii sa ia atitudine fiindca ei sunt ocupati cu moastele, cu concertele de manele si cu meciurile de fotbal. Ne meritam soarta pe deplin, si ne va fi si mai rau. Asta merita o multime de 20 de milioane de oameni lasi(observati ca nu am scris "popor") si pusi doar pe furat, pe inselat, pe baut, pe stat degeaba, pe rugat la sfinti, pe ascultat manele si pe uitat la emisiuni ddiverisment nereusite. Dar romanii sunt prea cretini pentru a-si da seama in ce hal au ajuns. Sa traiti bine! daca foarte bine nu ati vrut

Musafir

2012-01-09 21:00

...URGENT...

Musafir

2012-01-10 20:09

Suntem colonie ! Aproape toata economia ROMANIEI este in mainile strainilor. Am ajuns slugi la toti nemernicii. Clasa politica este mizerabila, ne vinde la pachet. Trebuie sa luam atitudine, sa iesim in strada si sa le aratam ca nu suntem sclavii lor.

Musafir

2012-01-11 10:55

nu se tua antampla nimic bun an tara pana nu iesim toti an strada din toate orasele an bucuresti dar nimeni nu ne ancurajeaja caci opozitia e an ancrengatura cu puterea altfel ar face ceva. suntem singuri doar cu dumnezeu dar nu el trebuie sa vina an strada. cereti opozitiei organizarea noastra sa vedem ce zic? trezitiva.

Musafir

2012-01-12 08:48

hai fratilor sa ne unim altfel cu acesti asasini in fruntea tarii in citiva ani nu va mai exista Romania va fi sigur Tigania chelilear saminta cum bine zicea bunica

Musafir

2012-01-12 21:14

Actuala conducere a Romaniei (PDL)impreuna cu celelalte gunoaie (UNPR si UDMR),trebuie sa plece urgent,pina nu ia foc tara.

Musafir

2012-01-12 21:39

Sunt convins ca moartea este singura si cea mai DREAPTA care exista pe acest pamant.Ce mult ma bucur ca suntam muritori cu totii,si nimeni nu poate mosteni viata vesnica.
Dincolo, sper sa fie, ...o lume mai dreapta; si totusi, parca as vrea sa mai traiesc putin si in lumea asta nedreapta......

Musafir

2012-01-13 11:47

ok

Musafir

2012-01-13 13:23

Sa fim ca nemtii sau japonezii
Harnici ,corecti ,patrioti. Asa vom razbi si pastra fiinta nationala.
Oportunistii si demagogiiconduc tara . In interesul lor Macar de s-ar pricepe . Ar aduna si ei ; ar prospera si tara Dar nu le pasa .Jaf ,risipa si proasta administrare
Era o vorba ,care se potriveste : taie gatul vacii ,ca sa-i ia clopotul...

Musafir

2012-01-16 20:53

dAR ...SA FIM SERIOSI DOMNILOR, IN rOMANIA ...AM INTALNIT OAMENI, NU PUTINI, CARE NU MAI VOR SA MUNCEASCA EFECTIV! iAR TINERI...(O GLUMA A SOCIETATII NOASTRE) NU VOR DECAT SALARII MARI...CU MUNCA ..DACA SE POATE MAI DELOC! tOTI VISEAZA SA FIE MANAGERI SAU NU STIU CE COORDONATORI DE ECHIPA ...CU MASINA , LAPTOP (PENTRU NAVIGARE INTERNET DESIGUR) SI TELEFON DE SERVICIU! lA INTERVIURI...CAD TESTELE DATORITA FOARTEI UNEI SLABE PREGATIRI.
PE LANGA TOATE ACESTEA, CEI ALESI, CARE SUNT IN FRUNTEA TARSOAREI NOASTRE SUNT: LASI, INCAPABILI, CORUPTIBILI SI...CAM DUPA CUM " BATE VANTUL ".
VORBESC IN CUNOSTINTA DE CAUZA, AM FACUT NENUMARATE RAPOARTE PRIN CARE AM SESIZAT: PRESEDINTIA, CABINETUL PRIMUNUI-MINISTRU CHIAR SI 3 DINTRE MINISTRII CARE ...AR FI TREBUIT SA FACA CEVA IN TARA ASTA INSA FARA NICI UN REZULTAT. LUCREZ INTR-UN DOMENIU ...MAI APARTE IN ROMANIA SI VREAU SA SPUN CA DOMNUL DE LA MINISTERUL MEDIULUI DOMNUL...CUM IL CHEAMA LASZLO BORBELLY, HABAR NU ARE CE VORBESTE PE POSTURI. UN INCOMPETENT SI INCAPABIL SI LAS. NU A AVUT CURAJUL SA ISI ASUME RESPONSABILITATEA ASUPRA ESECULUI ROMANIEI PRIVIND RAPORTAREA EMISIILOR DE NOXE. ROMANIA A PIERDUT 2,5 MILIARDE EURO DOMNILOR, CA NU AU VRUT EI!! IN PLUS AU MAI PRIVAT SI PE ALTII ACUM , IN SPECIAL SECTORUL ENERGETIC, SA MAI POATA FACE CEVA BANI DATORITA DECIZIILOR LOR CARE LASA URME GRAVE IN ECONOMIA NOASTRA SI IN BUZUNARELE NOASTRE.
PUPINCURISMUL FUNCTIONEAZA, SERVICIILE LA FEL (SECRETE)SI...DACA NU V-A FOST DEAJUNS ROMANI, CAT DE BINE SUNTETI CONTROLATI EI....VOM FI SI MAI BINE CONTROLATI DUPA VOTAREA LEGII CARTELELOR TELEFONICE. TOTI CLIENTII...TELEFONIEI SUNT ASCULTATI SI CONTROLATI.
VORBIM DE ECONOMIE??? DE CORECTITUDINE???? DE RESPONSABILITATE???? CINE, NOI???? POPORUL ASTA A FOST CIUCA BATAILOR DINTOTDEAUNA SI A CREZUT CA II VA FI MAI BINE!!!EU VA SPUN CA VA FI MAI RAU, DIN CAUZA NOASTRA , APOPORULUI, CA NU MAI AVEM NIMIC CA SA NE IDENTIFICAM CA NATIE.
MAI MARE RASUL: BULGARII NE-AU LUAT TIGARILE NOASTRE : CARPATI :)) ASA NE TREBUIE, MAI RAU!!!

TREZITI-VA ROMANI! IAR ACEST FORUM....VA SPUN : NU ARE NICI O SANSA SA FIE LUAT IN SERIOS! DE O LUNA SI....SUNT PREA PUTINI CARE AU VIZITAT FORUMUL SI SEMNAT!!!
ALATURATI-VA MAI BINE CAUZEI SMURD, DE ACOLO E SANSA RASTURNARII DICTATURII BASISTE.

IN STRADA OAMENI BUNI, DAR DUPA ACEEA...LA MUNCA, ALTFEL NU SE MAI POATE. UNIUNEA NU NE DA NIMIC - EI NE IA SI CE CREDEM NOI CA MAI AVEM!

Musafir

2012-01-22 13:36

ce sa mai comentez ca se vede ce se intimpla in piata Universitatii si nu ne baga nimeni in seama, e un dezastru daca nu se schimba ceva, suntem dati afara de la serviciu, sanatatea e l pamin, nu avem bani, nu suntem respectati, dmnitatea noastra este calcata in picioare. Nu mai avem nimic. Cerem schimbarea guvernului de urgenta, sa ne putem cistiga o bucata depiine cu demnitate.

Musafir

2012-01-27 13:59

ne-am saturat de conducatori buni care tot ne asupresc;jignesc si ne ignora calcandu-ne in piciore,sant numai lapte si miere pana ajung pe scaun si dupa ce au ajuns devin matraguna.romania este lasata de bunul dumnezeu ''gradina maici domnului''si romanul are din trecut calitati superbe;bun ;primitor; saritor; iubitor ;mucitor onest numai ca bunatatea a mers pana la prostie si au ales la conducere erori umane,toleranta a luat sfarsit 90% din populatie sa saturat de a mai da credibilitate pe vorbe, trebuiesc fapte si onestiate,sa ia aminte cine mai vrea sa ajunga pe scaun ca nu va mai fi tolerat.si cei sunt acum sa plece cat mai repede ca nu au primit la nastere ,tara romaneasca proprietate personala,sa nu mai tina de scaune ca vor ajunge sa fie alungati cu pietre,ajunge atata distrugere si desmat.elena

Musafir

2012-03-14 09:09

Ce se scrie in petitie cuprinde totul!