Sali de sport pentru scolile orasului Vaslui

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Sali de sport pentru scolile orasului Vaslui

Musafir

2016-11-14 11:42

Orele de sport desfășurate in Sali de sport sunt vitale pentru sănătatea fizica si psihică a copiilor noștri

Musafir

2016-11-14 14:22

Pentru ca a facut-o domnul "ilie's vlogs"

Musafir

2016-11-24 06:57

Daca o votati pe Elena Udrea, ea o sa va faca cate o sala de sport in fiecare cartier din Vaslui. Vor fi cele mai scumpe sali de sport din Europa ! Votati si fotografiati apoi trimiteti prin Email lu Lenuta din Plescoi si veti fi fericiti.

Musafir

2016-11-24 15:55

Sigur calugarita Lenuta va face sali de sport ca vrea sa-si spele pacatele din tinerete si doneaza bani la amarati.

Musafir

2016-11-24 22:45

Eu sunt Leana din Plescoi si daca-mi ajuta cel de sus sa scap de mititica atunci va fac o sala de sport ca banii sunt putini, deh nu mai stiu pe unde sau pe la cine i-am ascuns, dar de o sala de sport si un club de striptis tot gasesc eu prin ciorapi si sutiene, parca pe acolo aruncam maruntisul. Aveti rabdare ca rabdarea-i rupta din rai si daca-mi iau doctoratul in teologie m-am pus bine cu seful... cum care sef... nu cu barcagiul ca ala nu mai e sef... cu seful cel mare si vesnic. Eiii, daca nu eram asa prostuta ca sa cred ca seful cel mare este seful tari si stiam ca exista un sef vesnic... atunci nu mai aveam atatea pacate... ca la seful cel vesnic ajunge doar rugaciunea si nu cere altceva........