Dreptate pentru Tatiana Baumann!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Dreptate pentru Tatiana Baumann!

Musafir

2016-09-10 20:22

Am semnat aceasta petitie pentru ca sa se faca dreptate in acest caz si pentru ca nu este corect ca cineva sa fie inchis oentru ceva ce nu a facut.

Musafir

2016-09-10 22:39

nu e corect ca o mama care fura o gaina pt a intretine 5 copii sa ia pedeapsa ca un politician care cand fura o flota ajunge presedinte

Musafir

2016-09-11 07:13

Am semnat în solidaritate cu d na Tatiana Naumann deoarece nu este corecta metoda folosită de procuror care îmi amintește de metodele folosite de poliția politică pt a scăpa de persoanele incomode.

Musafir

2016-09-11 08:46

Pentru ca justitia nu este "oarba", ci chiar " chioara" de-a binelea ! Intr-o oricare alta profesie (tot cu studii superioare ca si ei, dar care profesie obligatoriu iti cere sa mai ai si creier si de judecat, nu numai de memorat ...) daca gresesti platesti, nu ca ei ! Asta in afara de multe alte privilegii nejustificate pe care ei si le-au tras (ei centrand, ei dand cu capul ...)... Iar rezultatele se vad, nu numai in deciziile pe care le iau, ci si in tot ansamblul societatii noastre sub toate aspectele !

Musafir

2016-09-11 09:25

nu e vinovata alti au distrus si furat tot merita libertate

Musafir

2016-09-11 09:58

Doresc sa se faca dreptate in cazul colegei mele e nevinovata sa platesca cine trebuie altii au furat miliarde si nu au luat masuri sa fie pedepsiti cu ce oare a gresit ca banii sau dus in bugetul statului sa le fie rusine ce fel de justitie avem corupta sa-si faca treaba cum trebuie

Musafir

2016-09-11 10:20

Sa se faca dreptate!, sa reusim sa invingem acest sistem corupt! Doamna nu are nicio vina, absolut niciuna!

Cristi Tufan

2016-09-11 12:36

Pentru ca este firesc sa samnez,grav era daca nu o semnam si treceam simplu si nepasator pe linga asa o mare gresala (zic eu!) juridica.

Musafir

2016-09-11 13:36

Imi este colega si i doresc tot binele din lume,sa vina acasa la familie,e nevinovata ca si multi alti.
vica nicolescu

#10 eliberati-o pe Tatiana !!!

2016-09-11 20:34

Justitieeeeee.    .   Învață sa fi dreapta !  Pune ți ochelari sa nu mai fi oarba , operează te de cataracta . Voi cei din justiție chiar nu aveți inima ?  Nu va e frica de Dumnezeu ? 

Musafir

2016-09-12 10:49

Să se facă dreptate și pentru Monica Iacob Ridzi, care face pușcărie pentru porcăriile făcute de băsiști.

Musafir

2016-09-12 16:43

Pentru ca este nevinovata

Musafir

2016-09-13 09:33

Pentru ca judecatasa se faca corect!
Johny Ro

2016-10-17 19:59

-au încercat să mă agațe și pe mine,la fel ca și pe Tatiana, nu au reușit deoarece în 23 de ani de meserie îi miroseam pe,,gabori'' de la distanță și nu am ,, pus botul la vrajeala lor'' ca să folosesc un limbaj potrivit nivelului lor intelectual, au reușit totuși să mă elimine din sistem cu ajutorul unor complici  (şefi de ai noștri) culmea tot din regionala Brașov de unde erau și polițiștii care au prins-o pe,,marea infractoare '' Tatiana, pentru refuz de efectuare de gestiune la un tren în care conform aceluiași organ de control nu au existat călători frauduloşi.

Johny Ro
Musafir

2016-10-17 20:13

-semnez din solidaritate cu fosta mea colegă Tatiana care este o victimă a justiției corupte din România , în prezent lucrez în UK fiindcă în țara mea nu este posibil datorită sistemului ,, democratic ,tehnocrat,....bla,bla,bla...''
-SĂ TRĂIȚI BINE!!!!@