Avem nevoie de moase!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Avem nevoie de moase!

DANN

2016-09-19 18:28

DE CE SA EXISTE MOASE?....CA SA STEA DE-A CURMEZISUL CIND VREM SA ASISTAM LA NASTEREA COPIILOR NOSTRI?....MAI BINE NU....

Musafir

2016-09-21 15:28

Pentru mamele care au cancer
ALINA COSTACHE

#153 Daca se poate in tarile civilizate ,hai macar sa credem ca se poate si la noi!!!!!!!!!!!!!!!

2016-09-22 12:12

Sunt studenta la facultatea de Moase.Am 3 copii si am ales aceasta meserie din dragoste pentru tot ce inseamna "MAMA". Acest cuvant foarte puternic , este rostit printre primele:

-ajutor , disperare, mancare, ingrijire si nu in ultimul rand "IUBIRE"

Din iubire , o mama isi naste puiul .Noi trebuie , din iubire sa ajutam gravidele sa fie fericite!!!

Musafir

2016-09-25 18:37

Consider că această profesie nobilă trebuie să fie recunoscută și moașele să își poată îndeplini toate atribuțiile cu profesionalismul și responsabilitatea de care dau dovadă. Felicitări și mult succes. Sper în susținerea cât mai multor profesioniști din sistem și din partea societății. Dacă nu acum, când?

Musafir

2016-09-25 21:33

Consider esential rolul moasei inaintea, in timpul si ulterior nasterii. Eu am nascut-o pe fiica mea in Germania si imi doresc ca si in Romania rolul moasei (ma refer la cea cu pregatire si mentalitate de sec xxi) sa devina la fel de important precum e dincolo. Va tin pumnii!!!

Musafir

2016-09-28 14:32

Pentru mine, pentru siguranta copilului meu. Pentru viitoarea mama din mine.

Musafir

2016-09-29 09:11

Moasele bine pregatite chiar pot face diferenta. Intre viata si moarte.

Musafir

2016-09-30 15:19

da conteaza foarte mult la mine daca nu era moasa sa ma apese pe burta sa iasa copilul pt ca era prea mare nu stiu ce ma faceam.Ginecologul doar te indruma atata tot,numai moasa se chinuie cu tine cel mai mult.

Musafir

2016-10-05 09:08

Am semnat aceasta petitie, pentru ca, cu ajutorul lui Dumnezeu si datorita moasei mele, am reusit sa nasc natural dupa cezariana, cand nici un medic nu vroia sa se bage.
Jason Andreas

#160 OFERTA DE IMPRUMUT

2016-10-19 04:47

Welcome to Jason Andreas finance. You need a loan? Want to start your own business? Are you in debt? You have been rejected by the bank due to bad credit history? Then worry no more, because we are here to help, we offer loans at a rate of 3%. Please contact us by e-mail at jasonandreasfinances (at) gmail.com for more information

Jason Andreas

#161 OFERTA DE IMPRUMUT

2016-10-19 04:49

Bine ati venit la Jason Andreas finanțe. Ai nevoie de un împrumut? Doriți să începeți propria afacere? Ești în datorii? Ați fost respinse de către bancă datorită istoriei de credit rău? Apoi, nu vă faceți griji mai mult, pentru că suntem aici pentru a ajuta, vă oferim credite la o rată de 3%. Va rugam sa ne contactati prin e-mail la jasonandreasfinances (at) gmail.com pentru mai multe informații

Musafir

2016-10-21 15:41

Vreau mai mult implicare în sistemul din sănătate pt copii noastre ca degeaba av spitale infectate si vai de capul lor
precious

2017-02-23 05:38

Buna,
Acest lucru este de a informa publicul larg că dna Precious Ovia, un creditor împrumut privat a deschide o oportunitate financiară pentru toată lumea are nevoie de nici un ajutor financiar. Noi dăm afară de împrumut la o rată a dobânzii de 2%, pentru persoane fizice, firme si companii sub un anumit termeni și condiție clare și ușor de înțeles. contactați-ne astăzi prin e-mail la adresa: (preciousovia39(a) gmail. com)

Ramona Sc

#164 Durere !

2017-02-25 22:13

Sunt la Facultatea de Moase din Craiova in anul lll si vreau sa spun ca regret alegerea facuta . De ce? Invatam aceeasi materie ca si la medicina generala in 4 ani! Avem si 11 examene in sesiune si inveti,nu gluma.... si pt ce? Dupa 4 ani de chin sa fii calcata in picioare pt ca ce sa vezi... NU POTI profesa in orasul tau,in comuna ta , in tara ta!... mi se pare o lipsa de respect profunda fata de noi, fete de 20 de ani,care ne punem toate sperantele in aceasta facultate . Si apoi trebuie sa ne reorientam, fie ca vrem, fie ca nu. Ori sa alegem alta facultate ori sa parasim tara... Ador ceea ca am ales si totusi sunt obligata sa renunt : la familie, prieteni si tot ce am aici sau la profesia pe care m-am chinuit sa o invat si pe care o iubesc? 

Musafir

#165 Vrem sa nastem in conditii umane!

2017-07-05 15:42

...NU tratate ca niste vite, ce vin, pe rand, la taiere! Avem dreptul sa ne desfasuram travaliul in liniste, cu emotiile si durerile noastre, nu cu presiuni si abuzuri. Povestea Dr. Cioata, gineolog-obstetrician in Timisoara, care si-a facut rezidentiatul in Franta, ca acolo medicul sta deoparte la nastere si intervine doar daca apare o problema reala. Chiar si femeile aflat in travaliu stiu ca daca medicul apare la nastere, probabil ca ”e bai” si incep sa se sperie. De aceea, ei lasa travaliul si ingrijirea femeii si a nou-nascutului in mana moaselor. Asa e si in Anglia si in alte tari civilizate.

KUMAH JAMES

#166 CREDIT OFFER

2017-12-17 14:17

O zi buna,

Căutați afaceri, companie sau împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate ale dobânzii de 3% pe an, trimiteți-ne un e-mail cu detalii la midland.credit2(at)gmail.com pentru mai multe informații.

Toate cele bune,
Domnul Kumah James

Adrian Bayford

#167 Adrian Bayford

2020-04-07 07:02

O zi buna

Ai nevoie de un împrumut pentru toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2% la bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum cu (adrianbay0008(AT)gmail.com)

Musafir

#168 Contactați-ne pentru orice fel de împrumut la o rată scăzută de 2% se aplică astăzi !!

2020-05-25 21:50

Contactați-ne pentru orice fel de împrumut la o rată scăzută de 2% se aplică astăzi !!
quickfinance.dept (AT) hotmail.com