NU morometii la subiectul 3 la bac

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția NU morometii la subiectul 3 la bac

Musafir

2016-07-04 19:08

Sunt perfect de acord cu tine, mi se pare absurd sa se ia in considerare Morometii la subiectul 3, eu spre exemplu am scris pe subiect , cu greu, pentru ca n-am mai repetat Ion si cunosc persoane care au scris 4 5 pagini la Morometii, si nu mi se pare corect sa se puncteze din moment ce nu e ceea ce trebuia
jhony

#2 gresesti..

2016-07-04 19:33

Si ei au invatat o anumita chestie si au dreptul sa-si spuna parerea , este o tara libera si fac ce vor.. Iar in legatura cu romanele... Eu consider ca oricum Morometii este singurul roman postbelic , si chiar daca s-a cerut doar romanul interbelic , ar trebui macar pentru ca s-au straduit sa li se ofere macar 1 punct.. Eu am scris Ion , dar altii au scris ce au stiut ei mai bine si ce au crezut de cuviinta.. , au scris mult cu gandul ca este corect , merita macar 1 punct pentru ca s-au straduit.. Sunt altii derbedei care nu au scris deloc la subiectul 3... Ei macar au incercat , hai sa incercam sa nu mai fim rai si sa trecem cu vederea.. Aceasta petite cred ca nu-si are rostul doar pentru ca voi sunteti invidiosi si nu vreti sa li se puncteze.. In fine , e dreptulor lor sa se agite si sa-si spuna fiecare parerea , eu chiar daca am scris corect pentru mine , consider ca merita si ei o sansa...toti avem nevoie in viata de o a doua sansa.. Bafta si nu vreau injurii la adresa acestui comentariu..  Eu doar mi-am spus parerea si ar trebui sa ganditi si voi la fel.. De asta tara noastra e plina de hoti.. Din cauza invidiei voastre...

Catalin Trandafir
Autorul acestei petitii

#3 Re: gresesti..

2016-07-04 19:40

#2: jhony - gresesti.. 

In primul rand daca acei copii au invatat inseamna ca o sa se departajeze de "derbedei" la celelalte 2 probe.  Dar daca Morometii o sa ajunga sa fie punctat la bac asta o sa incurajeze FOARTE MULTI oameni sa faca petitii la asolut orice gresesc. Si nu ma face pe mine invidios, sa fii invidios inseamna in exprimare colocviala sa te oftici ca ala are ceva si tu nu. Si nici nu ma face hot, ca nu cred ca am fost vreodata necinstit cu nimeni, din potriva. Daca consideri oamenii ca mine problema tarii atunci du-te si vorbeste cu mosul ala care se zgamaie in buric in intersectie si ii zice unei florarese ca daca ar avea bani ar pleca din tara asta de cacat.