NU morometii la subiectul 3 la bac

jhony

/ #2 gresesti..

2016-07-04 19:33

Si ei au invatat o anumita chestie si au dreptul sa-si spuna parerea , este o tara libera si fac ce vor.. Iar in legatura cu romanele... Eu consider ca oricum Morometii este singurul roman postbelic , si chiar daca s-a cerut doar romanul interbelic , ar trebui macar pentru ca s-au straduit sa li se ofere macar 1 punct.. Eu am scris Ion , dar altii au scris ce au stiut ei mai bine si ce au crezut de cuviinta.. , au scris mult cu gandul ca este corect , merita macar 1 punct pentru ca s-au straduit.. Sunt altii derbedei care nu au scris deloc la subiectul 3... Ei macar au incercat , hai sa incercam sa nu mai fim rai si sa trecem cu vederea.. Aceasta petite cred ca nu-si are rostul doar pentru ca voi sunteti invidiosi si nu vreti sa li se puncteze.. In fine , e dreptulor lor sa se agite si sa-si spuna fiecare parerea , eu chiar daca am scris corect pentru mine , consider ca merita si ei o sansa...toti avem nevoie in viata de o a doua sansa.. Bafta si nu vreau injurii la adresa acestui comentariu..  Eu doar mi-am spus parerea si ar trebui sa ganditi si voi la fel.. De asta tara noastra e plina de hoti.. Din cauza invidiei voastre...