Morometii la subiectul 3 la bac

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Morometii la subiectul 3 la bac

Musafir

#1026 Re: Re:

2016-07-05 00:08

#895: Moromete - Re:  

Din moment ce e corect...mi se pare un abuz sa nu îl accepte..mai ales ca nu mulți s-au gândit la el. Ar trebui punctat în plus chiar!

un user

#1027 Generatie de dobitoci!

2016-07-05 00:10

Acum m-am uitat pe subiecte si am constatat ca sunteti niste idioti! Pai cum ma sa va puna, la examenul de Bacalaureat, sa scrieti despre jocuri video, sa scrieti niste sinonime, si sa scrieti despre un amarat de Ion si voi sa va plangeti ca bacu-ul a fost greu si ca vai ati fost indusi in eroare de catre biectul III???? 
HUUUUUUUOOOOOOOO 
Generatie de inculti , retardati si analfabeti!!! Nu sunteti in stare nici macar sa povestiti despre un joc sau despre fb??? 'ti ai dracu cu cine v-a dat telefoanele in mana si nu va rupt cu bataia sa puneti mana pe carte! 
Aveti pretentii acum... Lasa ma ca cineva trebuie sa dea si la lopata, cineva trebuie sa vanda si la Mc, este nevoie si de femei de serviciu!!! 
p.s. Aveti grija ca la posturile de femei de serviciu, mai nou se cere sa aveti Bac-ul luat!

mindfreak

2016-07-05 00:50

Prietene , pe tine nu te-a jignit nimeni.  Acum dacă noi am scris de „Moromeții” la BAC , asta înseamnă că suntem analfabeți , inculți și retardați? Un om analfabet este acela care nu știe să citească și să scrie , atâta timp cât noi am citit și am scris ceva , tu cum ne poti face pe noi analfabeți? Iar retardat este acel om care are ceva la cap , și îți spun eu că dacă noi aveam ceva la cap , nu ajungeam la BAC. Dar asta îți este cultura , faptul că jignești , că ne jignești pe noi tinerii arată ce caracter ai. Cât despre ce îndrugi tu acolo „Nu sunteti in stare nici macar sa povestiti despre un joc sau despre fb???” , nu trebuia o povestire ci un text argumentativ , să te exprimi corect , să scrii lizibil și să folosești mijloacele de vorbire corespunzătoare unui text argumentativ , să vi cu argumente pro și contra. Una este să povestești și alta este să spui un text argumentativ. Eu din ce ai scris tu trag concluzia că vorbești , dar fără să gândești. Uite îți dau un sfat , nu mai jignii lumea , nu mă refer la noi , ci în general , pentru că respectul se câștigă.

Andrei aka Morometii

2016-07-05 00:55

Frlicitari celor care au scris un roman interbrlic di au indeplinit cerinta la SUB 3. Eu sunt unul dintre cei care am scris Morometii, nu inseamna ca n am fost la scoala sau ca sunt prost. In viuda faptului ca stiam toate romanele din perioada interbelica, eu am preferat sa scriu Morometii , un roman mult mai usor si mai accesibil decat celelalte. Chiar daca am gresit nu e un capat de tara, oricarei persoane i se poate intampla asta, nu numai celor care au gresit. Si in ulimul rand, astia care va tot credeti "destepti" suge-ti-ne.

Bianca

#1030 PENIBIL

2016-07-05 00:55

Cat de penibili au ajuns unii. Doar ca pentru ca voi nu ati invatat si nu ati depus vreun efort cu scopul de a va pregati pentru acest examen, nu inseamna ca "Morometii" este un roman INTERBELIC. Este cat se poate de POSTBELIC.

Musafir

2016-07-05 00:59

Dupa cum ar zice Uzzi Caddy si Tataee: La muie, s-o luati la muie

Rareș

#1032 Re: Dc?

2016-07-05 01:09

mamaie

#1033 Re: Re: Re:

2016-07-05 01:41

#805: Ale - Re: Re:  

Băăăi.... Mă dor ochii, numai uitându-mă la gramatica voastră! 

Vă "răstiți" unii la alții, dar nici măcar unul nu scrie corect.

Mamaie

#1034 Re:

2016-07-05 01:44

Jeg.

#1035 Re: Generatie de dobitoci!

2016-07-05 01:51

#1027: un user - Generatie de dobitoci! 

Bună! Eu am dat ieri BAC-ul, si am fost profund dezamagita. Ma asteptam la subiecte mai complexe, pentru a le aborda asa cum m-am pregatit. Nu ma asteptam la un asemenea subiect de BAC. Nu, nu suntem o generatie de inculti, retardati, analfabeti si ce ai mai enumerat tu pe acolo. 

Sunt si copii foarte buni, care isi dau silinta, intr-adevar. 

Eu nu ma numar printre copiii care au scris "Morometii" la bac, in schimb ii inteleg. 

Pe unii, de fapt. Unii chiar au fost indolenti si nesimtiti, total dezinteresati. Petitia asta chiar nu isi are rostul... E un act de protejare a nonsalantei de care majoritatea au dat dovada. 

Tu fă o analiza amanuntita si nu generaliza situatia. Sunt multi copii buni, doar ca ei nu se dau in "stamba", ca toti analfabetii, REALII ANALFABETI, care vor sa fie bagati in seama. 

Jeg.

#1036 Re: Generatie de dobitoci!

2016-07-05 01:54

#1027: un user - Generatie de dobitoci! 

Forgot to mention: la felul in care te adresezi, probabil lucrezi la KFC. Acolo probabil este mai bine ca la Mc Donald's. 

Ieși acas'

Adee

2016-07-05 02:51

Pe langa faptul ca am avut cea mai accesibilă varianta, am putut alege dintre 4-5 romane, românul nu e multumit. Chiar asa am ajuns? Sa fim seriosi... cum sa faci o asemenea gafă? Aici nu e vorba de emotii sau cine stie ce, ci de faptul ca a fost ultimul roman facut, ,,hai sa il bagam pe asta ca e singurul pe care il stim". Nici la clasa a 8a nu s-a aprobat asa ca stati linistiti ca mai aveti doua probe. Încercați sa nu gafati si acolo.

Musafir

#1038 Re: Re: INTERBELIC

2016-07-05 03:46

#253: claudia - Re: INTERBELIC 

1955 este anul publicarii volumului I iar 1967 este anul publicarii volumului II.

Musafir

2016-07-05 03:55

4135 de idioti pana acum.

Musafir

2016-07-05 04:13

Credeti ca aceasta petitie va schimba ceva?
Luke

#1041 Morometii poate fi incadrat si la poezie....

2016-07-05 04:15

Daca ar fi cazut poezia voi tot Morometii ati fi scris... Doar Moromete mai vorbea si in rime... TOATA LUMEA LA FACULTATEE !!!!

svf

#1042 plm

2016-07-05 04:18

iau bacu, nu iau bacu tot pentru straini ma duc sa muncesc, ca aia platesc mai mult.Sper sa dispara tara asta de pe fata pamantului curand.

Musafir

2016-07-05 04:37

Si eu sunt un candidat al examenulu i de bacalaureat si am scris la subiectul 3 Morometi fiind un roman obiectiv social de factura pshihologic

Musafir

2016-07-05 04:40

Pentru ca si eu am facut la fel am scris Morometii la subiectul 3 respectand toate acele cerinte si nu sunt singurul..sper sa se ia in considerare ceva...
melisa

#1045 Re:

2016-07-05 04:46

#5: Darius Marian -  

Nu, nu ar trebui sa puncteze absolut nimic. Daca ai fi avut bunul simt sa te uiti peste subiectele de anii trecuti, ai fi văzut ca aceasta este o cerinta des întâlnită in sesiunea din toamna.Puteai alege absolut orice, de ce ai scris Morometii daca iti inspira nesiguranta?Si nu te supăra dar un elev care a terminat 12 clase si doreste sa promoveze examenul de bacalaureat, ar trebui sa stie ce este înseamnă si ce cuprinde interbelicul.

Musafir

2016-07-05 04:55

Nu este corect ceeace se intampla (adica sa punem capcane copiilor).

Musafir

#1047 Re: INTERBELIC

2016-07-05 04:59

Musafir

#1048 Re: Re:

2016-07-05 05:02

#349: Neutru - Re:  

La cum scrii, este clar ca si tu ai semnat petitia. Mai bine ai pune mana pe carte in loc sa comentezi, "in potriva" :))) bai esti nebun, repetati BAC-ul in toamna!! Vad niste comentarii demne de Las Fierbinti ce naiba e cu generatia asta? :))) Eu rad acuma dar stiu ca nu e de ras, e mai degraba de plans, mai ales faptul ca unii sunstin cu tarie prostia asta de petitie de 2 lei.

Musafir

#1049 Re: Re: Re:

2016-07-05 05:03

#1026: - Re: Re:  

:))))))) cea mai tare gluma a secolului. Las Fierbinti te asteapta!!

asd

#1050 Re: Re: INTERBELIC

2016-07-05 05:15

#623: Gabriela - Re: INTERBELIC 

Vezi fa, sa nu ramai infiptata n pla