Morometii la subiectul 3 la bac

mindfreak

/ #1028

2016-07-05 00:50

Prietene , pe tine nu te-a jignit nimeni.  Acum dacă noi am scris de „Moromeții” la BAC , asta înseamnă că suntem analfabeți , inculți și retardați? Un om analfabet este acela care nu știe să citească și să scrie , atâta timp cât noi am citit și am scris ceva , tu cum ne poti face pe noi analfabeți? Iar retardat este acel om care are ceva la cap , și îți spun eu că dacă noi aveam ceva la cap , nu ajungeam la BAC. Dar asta îți este cultura , faptul că jignești , că ne jignești pe noi tinerii arată ce caracter ai. Cât despre ce îndrugi tu acolo „Nu sunteti in stare nici macar sa povestiti despre un joc sau despre fb???” , nu trebuia o povestire ci un text argumentativ , să te exprimi corect , să scrii lizibil și să folosești mijloacele de vorbire corespunzătoare unui text argumentativ , să vi cu argumente pro și contra. Una este să povestești și alta este să spui un text argumentativ. Eu din ce ai scris tu trag concluzia că vorbești , dar fără să gândești. Uite îți dau un sfat , nu mai jignii lumea , nu mă refer la noi , ci în general , pentru că respectul se câștigă.