Interzicere export material brut lemnos pentru 10 ani!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Interzicere export material brut lemnos pentru 10 ani!

Musafir

2016-07-07 04:55

Am semnat, deoarece vreau ca si nepotii, stranepotii mei sa aiba paduri, aer curat si ape curate.
cristi

2016-07-07 05:41

Ne fura toata europa padurile... la ei sunt protejate... la noi ia care vrea lemn.... ne vindem sanatatea strainilor....

Musafir

2016-07-07 22:40

Am semnat aceasta petitie pentru ca sunt iubitoare de munte si din luna in luna prin padure se vede din ce in ce mai multa lumina. Sunt copaci numai in fata in rest ras cu totul. Deja suntem poluati vizual...

Musafir

2016-07-08 15:42

Poate se mai vindeca ceva in biata Romanie sufocata de cancerul lacomiei si al cocalarelii

Musafir

2016-07-12 08:56

Protejarea mediului, protejarea vieții oamenilor datorită beneficiului creat de arbori maturi.

Musafir

2016-07-18 08:34

Pentru ca imi pasa de aerl pe care il respiram si de frumusetea asta de planeta!!
Mihai

#82 Re:

2016-07-22 11:27

#13: Iulia. -  

Nu stiu de ce se intelege greu dar "petitii online" nu are nici o valoare si niciodata nu a rezolvat nimic mai mult decat sa-i faca pe unii sa se simta bine ca au "ajutat" cu un click.

Nimeni nu se uita aici si poate nici nu ar trebui. Ce ar trebui in schimb ar fi ca statul sa faca un loc online in care sa se intample "petitii" care mai apoi sa fie luate in seama, dezbatute, nu aprobate direct.

Celalalt site (.net) are o pagina in care listeaza toate petitiile care au primit raspuns - TOATE. Sunt 2 si ambele privesc siguranta cetatenilor, adica dureri acute.

In rest, pot sa semneze 1 mil. oameni o petitie ca nu conteaza. E normal sa nu fie luata in calcul o chestie facuta pe un site privat care la o adica poate maine "face" ca in loc de 1500 de semnatari ai acestei petitii sa apara 115 milioane.

Musafir

2016-07-24 01:39

ne-am saturat sa ni se ia tot ce am mostenit , sa mai lasam si noi mostenire copiilor

Musafir

2016-10-10 16:49

Chiar credeti ca se mai poate salva ceva dupa ce aceste gunoaie numite pompos ' demnitari " s-au imbogatit vanzandu-ne la bucata , cu paduri cu tot ? Eu cred ca haosul abia incepe sa se intrevada , oricum ar fi pana la urma vor suferi si ei !