Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU! / Anunțuri / La orele 22, Anamaria Nedelcu va fi la Realitatea TV / Comentarii

Musafir

2016-05-25 23:37

Rares Bogdan are dreptate nu ne-am simtit nicodata protejati,Ce reclami la autoritati ajunge la cel reclamat..nu se pastreaza confidentialitatea..nu stiu incotro mergem . Cum cealalta Mama cu Mexicanul Irina Cristescu a reusit..?Judecatorul asta ...cum il cheama, ce prenume are Podea...sa ne rugam sa aibe parte de cel putin acelasi lucru sa simta urmasii lui crima care a facut-o
Alina

2016-05-26 06:04

Eu sper sa fie o strategie, benefica mamei, pentru epuizarea tuturor cailor de atac afltel incat decizia definitiva si irevocabila sa fie una favorabila. Asa vreau sa cred!

Musafir

2016-05-26 06:10

Din păcate Rareș are dreptate ! Singura speranță a rămas contestația la ICJC.Eu zic ca Ana Maria nu va fi extrădat.

Musafir

2016-05-26 08:06

-Jegurilor eliberati IMEDIAT mama, ca de nu, toate blestemele materne sa va ajunga LEPRELOR !!!

Musafir

2016-05-26 16:39

tu ca românii au acum puterea de a compune această situație, odată dat călăului că abuzo de ani de zile și să continue abuzo împotriva Anamaria și, prin urmare, fiul său, Anthony și fiica noastră Alexa. pentru a închide o mama nu rezolvă problema, mai întâi destrulles o viață, ai distruge o familie și destrulles viața copiilor nevinovați. alexx Torres

Musafir

#6 Citiţi aici ce li se pregăteşte mamelor din Romania

2016-05-26 16:54

Musafir

2016-05-29 05:56

Din pacate, am simtit toate aceste sentimente pe propria piele, lucru care m-a facut in 2014 sa iau drumurile strainatatii. Am vrut sa fac ceva in tara mea, sa fie mai bine pentru copii nostri, dar la noi, cand cineva incearca sa construiasca ceva bun si trainic, ii sar in cap alti zece si-l snopesc pana il lasa fara suflare. S-ar zice ca ne meritam soarta, noi, romanii.. Asa se intampla cu cei care nu citesc istoria, nu invata nimic. Istoria se repeta.

Musafir

2016-05-30 07:45

Si eu sunt furios pe Romania ca am probleme profesionale, si ca cel mai mare esec profesional este ca m-am nascut in Romania. Promit ca de 1 Decembrie voi arde drapelul roman, dar voi fi cu ochi in 4 sa nu ma vada vrun garcea sa ma aresteze

Musafir

2016-06-06 23:47

ONORATA INSTANTA SA NU SE JOACE CU FOCUL!
SI FARA LEGEA RASPUNDERII MAGISTRATILOR, ORICE S-AR INTAMPLA, ROATA SE INTOARCE!
SI SE INTOARCE CRANCEN!!!
#CUTOTRESPECTUL
CAZUL

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...