Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU! / Anunțuri / Azi, judecătorul Podar de la CAB se va pronunţa asupra cererii de extrădare a Anamariei Nedelcu / Comentarii

Musafir

2016-05-24 05:40

Revoltator ca o mama care lupta pentru copilul ei sa fie chinuit, torturata psihic in halul acesta ! Doamne ajuta !

Musafir

2016-05-24 10:39

ONORATA INSTANTA SA NU SE JOACE CU FOCUL!
SI FARA LEGEA RASPUNDERII MAGISTRATILOR, ORICE S-AR INTAMPLA, ROATA SE INTOARCE!
SI SE INTOARCE CRANCEN.

Musafir

2016-05-24 10:46

Poate in recurs sa aiba mai mult noroc!

Musafir

2016-05-24 10:56

Doamne ajuta!

Musafir

2016-05-24 16:10

Cum il cheama pe PODAR..PRENUMELE LUI...SA-L IERTE DZEU SI SA-I DEA SITUATII SIMILARE IN VIATA COPIILOR NEPOTIILOR CA SA SIMTA SI SA INTELEAGA CE-A FACUT
Monica Petruţ
Autorul acestei petitii

#6 Re:

2016-05-24 20:59

#5: -  

Viorel Adrian Podar este acelasi judecator care a fost respins in urma cu doi ani la concursul pentru promovarea la ÎCCJ, pe care azi o critică, dupa ce Comisia de evaluare a lucrarilor intocmite a apreciat ca, in hotararile pronuntate, magistratului i-au lipsit rationamentele, intemeindu-si concluziile pe aprecieri subiective si NU pe probe.

Ulterior, Podar a cerut Consiliului Superior al Magistraturii, fara succes, apararea reputatiei profesionale pe motiv ca Raportul de evaluare, publicat pe site-urile CSM si INM, l-ar fi discreditat in fata colegilor sai si a opiniei publice.

Hotărârea CSM e la acest link:

http://www.luju.ro/static/files/2016/mai_2016/24/06_08_2014__69005_ro.PDF

Musafir

2016-05-25 08:54

Asta e. Eu la urmtorul interviu daca voi fi selectat si angajatorul va fi femeie sau un mos, trenuie sa stie ca acel angajator nu ma va angaja, eu voi scapa basma curata, daca il voi batea pe angajatorul acela, si il voi ameninta cu moartea, ca daca nu ma angajeaza la acel loc de munca preferat la care am aplicat, il voi omori pe angajator si ii voi dilua trupul cu vitriol de la bateria auto si voi arunca acel trup in fantana.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...