Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Musafir

2016-05-25 20:02

...pentru ca...in general, noua, muritorilor de rand, ne este fuga , pas degeaba !!! Trebuie sa ne asezam copiii undeva mai sus...acolo unde le este locul...

Musafir

2016-05-25 20:02

Pt. binele familiei și rămânere copiilor alaturi de mamă

Musafir

2016-05-25 20:03

Aceasta mama nu a luat copilul de langa un tata normal, iubitor si protector, ci a facut-o pentru a-l salva de un monstru care nu poate fi considerat tata. Un tata, in adevaratul sens al cuvantului, nu isi abuzeaza copilul si nu actioneaza in detrimentul acestuia pentru propriul interes. Actiunile acestui individ anormal vin doar din dorinta de a-si asigura venituri din care sa traiasca (vezi relatia pe care o are si intelegerea pe care a facut-o cu femeia din Quebec). Pur si simplu negociaza viata copilului....
Uitati-va la cazul lui Bivolaru! Franta nu se mai grabeste sa-l extradeze chiar daca in ceea ce-l priveste pe Bivolaru exista o sentinta definitiva pentru actiuni grave.
In concluzie, NU TREBUIE SA FIM PASIVI IN FATA UNEI SITUATII IN CARE O MAMA A APELAT LA UN GEST CURAJOS SI EXTREM PENTRU A-SI SALVA COPILUL!

Musafir

Am fost si eu in Canada, in Quebec si imi dau foarte bine seama de ceea ce se intampla acolo! Romania trebuie sa protejeze cetatanii nu sa se lase intimidata de aceasta societate canadiana care este dea dreptul degenerativa, si fara valori!!

Musafir

Eliberati mama Ana-Maria Nedelcu !!!! Si eu sunt mama si as fi facut la fel , ca sa imi apar copilul si sa il protejez as fi plecat din Canada in Romania...acolo as fi stiut ca statul ma protejaza pe mine si copii mei ...RUSINE JUSTITIEI ROMANE !!!

Musafir

cred ca noi romanii trebuie sa fim solidari, numai impreuna suntem puternici si putem sa ne aparam

mimi

#1832 mai multa grija in decizie

Statul roman ar trebui sa isi apere cetatenii! O astfel de decizie trebuie data in deplina cunostiinta de cauza, dupa studierea atenta a tuturor documentelor si marturiilor, spre beneficiul copilului minor iar nu ca obligatie rezultata din tratate internationale.

Musafir

Copilul are nevoie de MAMÄ, Iar acest copil dupä ce a crescut,sä poate sä aibä o Familie normalä. Si sä nu cautä dupä JUDECÄTORUL care a distrus mama lui.

Musafir

Ne este rusine ca justitia romana nu isi apara cetatenii Romanii trebuiesc aparati de catre statul roman oriunde s_ar afla.Rusine cu acesti judecatori !

Musafir

Cetateni Romani nu trbuie extradati

Musafir

sunt Dacii mei, aici este tara lor, si sunt strabuni nostri. Energiile Marelui preot Zamoxe sa va ocroteasca, sa ne ocroteasca.

Musafir

Ptr protejarea Mamei si a Copiilor ei .

Musafir

2016-05-25 20:04

Nu e cu putință să stăm capra pt ca așa vor unii!!!
O avea judecătorul habarnici copii!?

Musafir

O mama responsabila ca Ana Maria NEDELCU are DREPTUL sa-si creasca copii feriti de abuzurile unui tata iresponsabil.
Statul roman, justitia romana, are datoria sa-si apere cetatenii de abuzurile acelor persoane care doresc cu orice pret sa puna mana pe copii altora.
Chiar nu-si pune nimeni intrebarea ce s-ar intampla cu acesti copii in cazul in care mama lor ar fi privata de libertate niste ani buni?

Musafir

Am semnat aceasta petitie din solidaritate si pentru ca sint Roman mie sila de justitia din tara asta de acea oameni emigreaza in toata lumea toata elita a plecat de acea nici oameni pentru parlament sau primari nu gasim sint aceaiasi niste hoti si spagari trebuie sa ne unim ca sa schimbam acest sistem corupt si bolnav

Musafir

Cred in reusita acestui demers. Doresc din tot sufletul ca aceasta MAMA sa-si poata creste in liniste copii.
Procurorul care a putut da o asemenea sentinta nu poate fi numit om sa vezi poza unui copil maltratat -invinetit la fata - si sa iei o asemenea hotarare - de al da in gura lupului nu pot intelege.
Acest procuror nu are familie , nu are copii, nepoti cum ar reactiona daca cineva ar lua o asemenea decizie vizavi de ei.
RUSINE DOMNULE PROCUROR, RUSINE SA VA FIE DE O ASEMENEA DECIZIE.

Musafir

Un copil are nevoie de mama

Musafir

E strigator la cer ce se intimpla acestei mame si copiilor ei .Cui serveste justitia in ziua de azi ? Oamenii isi pierd tot mai multe drepturi esntiale . Nu mai conteaza interesul copiilor, ba dimpotiva , ca si in cazul familiei Bodnariu , un alt caz aberant , de un abuz extrem .Ce interese servesc acesti judecatori ? Vom fi in sala de judecata .Va rugam sa ne informati in legatura cu data acesteia .

Musafir

2016-05-25 20:05

Sunt mama si bunica si sunt oripilata de ceea ce se intimpla cu aceasta mama , cu copiii ei ! Nu numai baietelul va fii privat de ingrijirea mamei ci si fetita , prin urmare nici un judecator din lume n-o sa poata dormi linistit daca va hotari indepartarea mamei de copiii ei !

Musafir

Nu sunt normal copii sa creasca fara mama ...a fugit pentru binele copiilor.

Musafir

Aceasta petitie trebuie cunoscuta si semnata de cit mai multa lume pentruca asta inseamna ca ne pasa de concetatenii nostri oriunde s-ar afla. Statul nostru ar trebui sa aiba mai multa grija de toti cetatenii si mai cu seama de toti copii care trebuie crescuti in spiritul dragostei de tara.Chiar daca nu se comenteaza deciziile justitiei in acest caz cred ca judecatorul ar trebui sa-si recunoasca vina. Speram den tot sufletul ca Inalta Curte va lua decizia corecta.

Musafir

Intr-un sistem judiciar bolnav, unde o batrana care a furat o gaina face cativa ani de inchisoare, un politician corupt primeste pedeapsa cu suspendare dupa ce a inselat increderea alegatorilor si a delapidat miliioane din bugetul de stat, sa ne miram ca un judecator se incapataneaza sa refuze dreptul la viata al unei femei care se zbate sa le asigure un trai linistit copiilor ei?!
Un examen psihologic real, la anumite intervale de timp, cred ca ar fi benefic in toate posturile in care se iau decizii de care depind vietile oamenilor.

Musafir

Doresc sa sustin cauza acestei mame nu este posibil sa fie extradata si smulsa de linga copii ei sper sa cistige lupta sunt alaturi de ea si o sustin cu tarie.

Musafir

Este mama care luptă pt viața copilului,altele își abandonează copiii si nu mai pățesc nimic

Musafir

Sunt mamă și sunt indignată de ce i se întâmplă acestei MAME și copiilor ei! Sper ca ea să fie mereu, acolo, lăngă suflețelele cărora le-a dat viață, să fie lăsată să le iubească și să le protejeze. Doamne ajută!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...