Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Musafir

2016-04-17 19:03

Atentie pentru copii , inainte de toate ....!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

2016-04-17 19:08

Sint parinte si nu permit o lege care sa permita altor state / tari sa intre cu "bocancii" in teritoriul sistebului nostru constitutional . tara noastra combate abuzul asupra minorilor si apara si protejeaza familia /perintii competenti si nu cedeaza tensiunilor externe. NU EXTRADATI PE MAMA COPILULUI. MAMA ARE DREPTUL DE A DECIDE DACA TATAL ESTE UN MONSTRU.

Musafir

2016-04-17 19:10

Sint parinte si nu permit o lege care sa permita altor state / tari sa intre cu "bocancii" in teritoriul sistebului nostru constitutional . tara noastra combate abuzul asupra minorilor si apara si protejeaza familia /perintii competenti si nu cedeaza tensiunilor externe. NU EXTRADATI PE MAMA COPILULUI. MAMA ARE DREPTUL DE A DECIDE DACA TATAL ESTE UN MONSTRU.

Musafir

2016-04-17 19:10

Daca e sa ies vreodata, din mare convingere, in strada, pentru acest caz nu as ezita nicio secunda.
Doamne, lumineaza-ne: in ce tara traim? Suntem sau nu cetatenii tai? E vreo situatie in care ne-ai apara ca cetateni ai tai?

Musafir

2016-04-17 19:14

Am semnat pentru dreptate,daca doamna avea pe cineva in parlament deja s-ar fi facut lege in avantajul dansei...din pacate in tara asta e prea greu sa traiesti cu demnitate,valorile au palit,avem cazuri de genu'din punctul meu de vedere femeia asta chiar traieste o drama,iar altii fura si scriu carti conturile raman la fel de pline,ce mai conteaza doi ani de libertate...dar aici libertatea conteaza pentru copii acestei femei mai mult decat orice!Sper sa vi se faca dreptate!!!

Musafir

2016-04-17 19:15

Nu mi se pare normal ce se întâmplă dar astai România femeile și copiii sunt obligați de legi mai nou sa stea maltratați. Respect ca avut curaj de al parasi

Musafir

2016-04-17 19:16

Pur si simplu REVOLTATOR. Prostia si indiferenta din justitia romaneasca au atins cote extrem de periculoase. E cazul sa se schimbe ceva in aceasta zona altfel nu doar ca vom ramane sclavi in propria tara la dispozitia colonizatorilor care castiga facand experimente pe viata noastra dar vom deveni pur si simplu niste sclavi legati in lanturi daca vom permite ca un segment vital pentru orice societate asa cum este justitia sa fie lasata in mana mafiei politice, economice sau de orice tip, care sa o foloseasca impotriva noastra a cetatenilor.

Musafir

2016-04-17 19:24

Mi se pare nedrept ce am vazut pe media.Mama este singura fiinta care stie sa aline durerea unui pui de om.Tata .....sa fim seriosi din moment ce nu asigura siguranta unei femei.....ma intreb stie sa asigure clipe calde unui pui de om NICIODATA....

Musafir

2016-04-17 19:30

Cuvântul MAMA spune tot. De aceea am semnat petiții.

Musafir

2016-04-17 20:11

Pentru ca vreau sa o ajut cumva pe aceasta mamica

Musafir

2016-04-17 20:51

Este necesar sa luam atitudine atunci cand se produce o nedreptate !!!

Musafir

2016-04-17 21:14

nu este cazul,asa este moral

Musafir

2016-04-17 21:19

Din speranta ca ceva se va misca si in tara asta a noastra,ca nu este un delict sa ti aperi copilul,ca vom Incepe sa ne folosim creierul....ca poate intr o zi vom sti sa aparam interesele colationarilor si nu doar sa I hartuim,umilim si sa i indobitocim. ..e adevarat ca speranta moare ultima dar se pare ca si timpul nostru de asteptare se masoara in ani lumina

Musafir

2016-04-17 21:30

Din dorinta de a se face dreptate

Musafir

2016-04-17 22:18

Este mizerabil cum își tratează statul roman cetățenii!

Musafir

2016-04-17 22:42

Este intradevar lege internationala de rapire al copilului , Dar prioritar sa se verifice daca acuzatia de abuz de catre tata sunt adevarate. Parerea mea, tot ca mama; si eu m-asi refugia in siguranta tarii mele, macar ptr copilul meu. Nu inteleg tara noastra de ce nu-si apara cetatenii macar pana se dovedeste ca nu a fost abuz catre copil ori sotie. Iar daca acuzatiile sunt false atunci sa raspunda in fata legii. Asa toti stiu ca legea este in favoarea lor si pot abuza copii si sotiile caci oricare ar fi situatia ele nu au o iesire. Divortul? Cel mai simplu...unde te duci cu un copil?...o tara straina, fara apararea familiei tale unde sa te refugiezi...Trist...si tot rapire se cheama....Trist!!!

Musafir

2016-04-17 22:43

Fiindca am si eu copii si stiu ce inseamna ca unul din parinti sa fie bolnav mintal.

Musafir

2016-04-17 22:59

Nu sunt de acord decizia magistratilor !!!

Musafir

2016-04-18 02:46

Semnez petitia deoarece statul trebuie sa se implice in rezolvarea problemelor cetatenilor in conformitate cu constitutia,sa apere drepturile mamei si ale copiilor.Doresc ca autoritatile romine sa negocieze in picioare drepturile si libertatile romanilor ,cu toate statele partenere.Functionari ai statului pentru asta va platim.

Musafir

2016-04-18 02:54

O mare nedreptate pentru o mama care isi protejează copiii.

Musafir

2016-04-18 04:16

Am semnat aceasta petitie deoarece consider ca sa facut o nedreptate de catre justitia romana in legatura cu aceasta femeie -mama .Copilul merge acolo unde merge mama -este in legea vietii - Tatal -este inportant -nu contest acest fapt si este bine ca copilul sa fie cu amandoi -mama si tata -dar daca nu este posibil sa ramana inpreuna -copilul sta acolo unde sta mama .

Musafir

2016-04-18 04:16

Este inadmisibil ceea ce se întâmpla.

Musafir

2016-04-18 05:15

NUMAI GANDUL CA UN COPIL ESTE ABUZAT MA INGROZESTE. VA ROG SALVATI COPILUL SI MAMA!

Musafir

2016-04-18 05:41

Dacă dorința de a-ți apăra propriul copil e ilegal...ne "scufundăm" și ca țară și că oameni.

Musafir

2016-04-18 06:08

Buna ziua;
sunt o mama in aceeasi situatie,copilul meu trebuia dus in Portuygalia din data de 07.04.2016,inca nu l-am dus,si traim cu teama de a nu fi ridicat de interpol, va rog daca ma puteti ajuta, sa imi dati contactul dumneavoastra telefonic . Nu stiu unde sa ma duc si cum sa fac sa imi pastrez copilul in Romania. Mentionez ca toti trei avem dubla cetatenie romano-portugheza , si tatal a fost condamnat pt violente domestica de tribunalul portughezi, si cu fff multe dovezi instanta de apel di Romania a dat verdictul de a-l inapoia statului portughez pe micut.Desi ,nu avem casa,nu am serviciu acolo si acolo procesul de rapire se judeca tot in penal.JUDECATORII ROMANI NU SI-AU PUS PROBLEMA CA MICUTUL MEU E IN ROMANIA DE 2 ANI SI LA SCOALA SI NU MAI STIE LIMBA PORTUGHEZA SI DACA S-AR PUNE SENTINTA IN APLICARE VA PIERDE ANUL SCOLAR ,DEOARECE EL NU POATE TINE EXAMENE INTR-O LIMBA ,DE ACUM STARINA.
SUNT DISPERATA VA IMPLOR DACA MA PUTETI AJUTA.
Va multumesc

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...