Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Quoted post

Musafir

2016-04-18 06:08

Buna ziua;
sunt o mama in aceeasi situatie,copilul meu trebuia dus in Portuygalia din data de 07.04.2016,inca nu l-am dus,si traim cu teama de a nu fi ridicat de interpol, va rog daca ma puteti ajuta, sa imi dati contactul dumneavoastra telefonic . Nu stiu unde sa ma duc si cum sa fac sa imi pastrez copilul in Romania. Mentionez ca toti trei avem dubla cetatenie romano-portugheza , si tatal a fost condamnat pt violente domestica de tribunalul portughezi, si cu fff multe dovezi instanta de apel di Romania a dat verdictul de a-l inapoia statului portughez pe micut.Desi ,nu avem casa,nu am serviciu acolo si acolo procesul de rapire se judeca tot in penal.JUDECATORII ROMANI NU SI-AU PUS PROBLEMA CA MICUTUL MEU E IN ROMANIA DE 2 ANI SI LA SCOALA SI NU MAI STIE LIMBA PORTUGHEZA SI DACA S-AR PUNE SENTINTA IN APLICARE VA PIERDE ANUL SCOLAR ,DEOARECE EL NU POATE TINE EXAMENE INTR-O LIMBA ,DE ACUM STARINA.
SUNT DISPERATA VA IMPLOR DACA MA PUTETI AJUTA.
Va multumesc

Raspunsuri

MONICA PETRUŢ
Autorul acestei petitii

#1398 Re:

2016-04-30 22:56:58

#1225: -  

Doamnă, daţi click pe acest link http://www.petitieonline.com/eliberati_mama_nu_o_extradati_pe_ana-maria_nedelcu, la finalul petiţiei scrie “Monica Petruţ  Contacteaza autorul petitiei”. Apăsaţi pe “Contacteaza autorul petitiei” , apoi trimiteţi-mi mesaj privat, ca să discutăm detalii pe e-mail, fiindă nu pot să-mi postez numărul de telefon aici, la comentarii publice. 

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...