Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari

Musafir

2016-05-29 07:33

Am semnat aceastapetitie deoarece cred ca parlamentarii care au pensii speciale nu sunt mai presus de ceilalti romani si nici nu au muncit mai mult decit acestia .Sunt niste bani pe care nu ai merita si pe care ai iau de la pensionarii care au muncit zeci de ani din greu, nu stind cu fundul pe scune si dormind in parlment .

Musafir

2016-05-29 07:37

Diferenta sa o dea celor cu dizabilitati .Acestia sunt bataia de joc a societatii din Romania

Musafir

2016-05-29 07:45

Cand vor asigura un trai decent ,locuri de munca pentru tineri ( anularea noii legi prin care medicii cu varsta de 65 de ani ,isi pot continua activitatea) medicii tineri ne pleaca din tara, cine ne va asigura serviciile medicale ?!...cei de peste 60 de ani car0ra le tremura si mana si creerii?!...si mult mullte altele !!! De acord sa depaseasca aceastta varsta ..SOMITATILE MEDICINEI ROMANESTI !!! ...Pofesori doctori cu rezultate deosebite in activitatea lor !...Da ! pentru acesti oameni care isi dau sufletull penrtru noi romanii si pentru copii nostri sa fie recompensati astfel continuand si invatand pe tinerii nostri nostri !!!!! Nu tuturor FOSILLELOR MEDICALE !!!

Musafir

2016-05-29 07:47

Legiferarea in dauna celor ce te-au ales e o crima. A legifera cu buna credinta nu inseamna a legifera in folosul tau !

Musafir

2016-05-29 07:49

De ce am semnato......???poi este simplu sunt oameni care mor de foame cu pensiile de la Colectiv,iar javrele aste se sparg in figuri pe bani nostri,si spun nostri pentru ca si eu platesc impozit in Romania,

Musafir

2016-05-29 07:50

Că prea sunt nesimțiți !!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous

2016-05-29 07:56

Spun nu pensiilor speciale, paraziților si angajaților statului care oricum nu îşi fac datoria faţă de cetățeni, ba mai nou prin contractele semnate cu Hexi Pharma au dat dovadă de genocid intenționat şi programat împotriva cetățenilor români.

Musafir

2016-05-29 07:57

Vreau egalitate intre oameni,fara pensii si salarii speciale.Pensii dupa vechime si contributie si salarii dupa pregatire ,vechime si cunostinte acumulate si nu pe pile si bani.

Musafir

2016-05-29 07:59

Pentru diminuarea coruptiei din sistemul politic si social!

Musafir

2016-05-29 08:01

Spun un Nu hotarat pensiilor speciale, atata timp cat ele sunt platite de la bugetul de stat.
Este inuman sa iei pensia de la gura unui om care a muncit peste 35 de ani si sa ti-o atribui inzecit tie, numai pentru faptul ca tu esti cel care face Legea !Si asa pensiile parlamentarilor sunt mult mai mari decat cele ale unui om de rand.Si sa nu uitam ca au fost platiti de la buget si nu au contribuit CU NIMIC la cresterea acestuia.

Musafir

2016-05-29 08:04

pentru somn continuu merita pensii speciale reduse la ZEROOOOO !!!

Musafir

2016-05-29 08:05

CU BANII CARE SE DAU IN PLUS LA PENSIILE SPECIALE MAI BINE SE FAC CAMINE DE BATRANI , CAMINE PT COPII SPITALE SI CAMINE PT PERSOANE CU DEZABILITATI SI CARE AU NEVOIE DE PERSONAL SPECIALIZAT. PARLAMENTARII AU DESTULE FACILITATI IN TIMPUL MANDATELOR , DE LA MANCARE FFFF IEFTINA ,CAZARE GRATUITA ,TRANSPORT GRATUIT SI PANA LA VACANTE EXOTICE nu le trebue si pensii speciale .de ce nu se da pensie specia unuia care a muncit in mina , in agricultura , in constructii care fac munci cu adevarat periculoase?si vor EI care stau si dorm in fotoli comode si nu fac NIMIC PT TARA ASTA .BA MAI MULT AU DUSO LA RUINA SI LA SARACIE ,AU VANDUT TOT DE LA PADURI , AUR , PETROL SI GAZE PANA LA VIATA COPIILOR DIN ARGES, NU FRA PENSII SPECIALE!!!!

Musafir

2016-05-29 08:10

DECE NU LE AJUNG BANI CE LE AU SALARIILE SAU PENSIILE CE LE AU DECE EI MINCA CU 2 LINGURI SA VADA CA ALTI NU AU CE PUNE PE MASA COPIILOR SA VADA CE PENSI DE MIZERIE AVEM DUPA ANI MULTI LUCRATI DIN CAUZA LOR COPII NE PLEACA DE ACASA FIINDCA NU SE SATURA

Musafir

2016-05-29 08:12

Este nevoie de un parlament CURAT, fără LICHELE !!!

Musafir

2016-05-29 08:12

O sa le vina rindul . Cit de curind.O sa caute gaura de sarpe si nu o sa gaseasca.

Musafir

2016-05-29 08:13

Din scarba fata de acesti nemernici !

Musafir

2016-05-29 08:21

Pensie minima pt parlamentari care dorm in sedinte!!

Musafir

2016-05-29 08:23

Cu ce sunt mai speciali fata de noi ceilalti? Toti tragem la aceeasi caruta si vrem sa dezvoltam soocietatea . Numai ca ei ne trag înapoi . De asta sunt speciali.

Musafir

2016-05-29 08:23

Doar nu suntem atat de prosti incat sa le dam pensii pentru ca, au vandut tot ce se puatea vinde , au furat tot ce se putea fura si au distrus orice urma de industrie in Romania ! Propun k faptasii sa fie folositi la construirea canalului Dunare- Siret si a sistemului de irigatii in toata tara !

Musafir

2016-05-29 08:26

Pentru ce au avut tupeul inimaginabil sa-si acorde pensii speciale ? Tara este in ruina, sistemul medical la pamant,invatamantul doar un simulacru de scoala, copiii mor prin spitale fara medicamente, batranii cersesc pe strazi din cauza pensiilor mizere, pamanturile, padurile se vand strainilor sau sunt exploatate doar in beneficiul coruptilor din administratie sau parlament, se fac dosare de "revolutionar" la 26 de ani de la revolutie si li se platesc sume exorbitante din bugetul de stat si ar fi sute si sute de nenorociri care se pot enumera si pe care toti le stim. Pentru asta, ei au pensii speciale? Nu este de ajuns ca nu-si merita nici indemnizatia? Ca nu cred ca platesc o paine, o haina, un litru de benzina...ca nu ii costa un leu o interventie medicala, ca li se deschid toate usile si li se pare ca sunt dumnezei si nu trebuie sa plateasca nimic, ca au case de serviciu , iar in tara au vile si apartamente? Ce naiba ne mai intrebam? Stim toti despre ce este vorba, doar ca suntem prea spalati pe creier si prea anesteziati ca sa mai reactionam.

Musafir

2016-05-29 08:28

Pai e normal asa ceva? Ca sa ajungi in parlament si sa iti votezi interesul propriu?
Viorel Comanescu
Musafir

2016-05-29 08:29

Pentru ca m-am saturat de hotie, perversi si distrugatori de intreprinderi si locuri de munca. M-am saturat ca in frunte sa fie instalati hoti si inculti cu studii superioare facute la "fara sa se duca" si doctorate luate aiurea. Vedeti cine se afla in fruntea SIF Moldova in calitate de presedinte. In afara de calitatea de politruc si activist UTC (de frunte) a ajuns unde a ajuns. Incompetenta in rang inalt. Mie imi ajunge. Deputati hoti si spagari si care pe calitati de nas sau cumetrii isi promoveaza incompetentii. Mie imi ajunge. Eu sunt foarte suparat. Nu cred ca se rezolva ceva daca nu se revolta TOATA LUMEA SI NU NUMAI AICI COLO CATE UNUL SI E LUAT DE NEBUN SAU ALTFEL. PANA AICI.Viorel Comanescu

Musafir

2016-05-29 08:30

HOTII AU DESTUI BANI!! SA SE GANDEASCA SI LA CLASA DE JOS!!! .ASA A AJUNS ROMANIA DIN CAUZA ,,HOTILOR:: din PARLAMENT,SENAT SI CONDUCATORI,SA FIM IMPARTITI IN DOUA CLASE SOCIALE!!! HOTII CARE AU LUAT TOT (BOGATII) SI SARACIMEA!!! CE LE MAI TREBUIE!!! PENSII SUPLIMENTARE????NU LE ESTE PLATIT SOMNUL DIN SALA DE SEDINTE!! RUSINE JEGURI!!!

Musafir

2016-05-29 08:30

De ce am semnat aceasta petitie? Din SOLIDARIZARE cu poporul muncitor si nu cu PUTORILE statului.

Musafir

2016-05-29 08:32

Pentru binele pensionarilor