Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari

Musafir

2016-05-29 06:40

ptr ca acesti asa zisi parlamentari,care lucreza inpotriva poporului roman,nu merita nici salariu,sa se faca o lege prin cre sa cerem,cine este parlamentar sa raspunda ptr tot ce face in mandatul sau,iar daca nu a facut nimic sa restitue tot salariul primit,iar ptr coruptie puscarie silnica pe viata plus confiscarea totala a averii

Musafir

2016-05-29 06:46

Pentru-că este un atentat la siguranța celor care vor avea dreptul la pensii în viitor și sar putea să nu mai fie de unde,din cauza acestor nenorociți care cheltuie mult mai mult decât produc,guverne de penali și jigodii politice!

Musafir

2016-05-29 06:51

Doresc ca toti sa primeasca pensie dupa contributia pe care au avut-o de-a-lungul vietii de salariat, asa cum facem noi , votantii. Nu i-am votat in parlament pt. a-si aduce lor privilegii, ci pt. a vota pt. o viata mai buna romanilor, votantilor.

Musafir

2016-05-29 06:53

Pentru a se face dreptate in tara noastra,iar parlamentarii sa nu uite ca au fost pusi de noi acolo ptr. a elabora legi ptr. binele tarii si al poporului,nu sa-si atribuie lor niste drepturi necuvenite !!!

Musafir

sper sa iasa ceva cu aceasta petitie

Musafir

FIINDCA AU PENSII NESIMTITE IAR UNII MOR DE FOAME.

Musafir

2016-05-29 06:54

Poporul trebuie sa voteze pensile lor speciale, nu sa-si voteze ei, noi trebuie sa decidem castigurile lor in functie de de realizarile economice si dupa cum muncesc - somn si neprezentare la servici

Musafir

2016-05-29 06:54

ptr.ca nu vreau sa ia acesti oameni care nu au facut ceva ptr.noi ,dupa revolutie.nu vreau sa traiasca din munca noastra.

Musafir

2016-05-29 06:57

ca sa nu mai milogeasca analfabetii si hotii din parlament la bietii romani

Musafir

2016-05-29 06:58

Doresc sa se aplice acelasi mod de calcul in stabilirea pensiei la fel ca la toti cetatenii acestei tari, respectindu-se legislatia in materie.

Musafir

2016-05-29 06:58

Pensia trebuie sa se atribuie unei personae dupa principiul
contributivitatii

Musafir

2016-05-29 06:59

Ce au facut pentru comunitate acesti trantori ,decat au devalizat aceasta tara !

Musafir

2016-05-29 07:01

Am semnat aceasta petitie, deoarece toti politicienii care s-au perindat pe scena politica in functii importante in stat : parlamentari, senatori, etc. au urmarit doar bunastarea personala. pentru popor nu au facut decat sa dea legi prin care sa ne usuce de bani si de orice dorinta de a mai trai. Ne-au plecat copiii de langa noi, unii traim fara nici un venit, rusine sa le fie ca vor pensii speciale ! Pentru ce ? Pentru ca au burtile pline si dorm in acele fotolii confortabile in timp ce romanul de rand ajunge sa doarma in boscheti ? Doresc anularea pensiilor ,,nesimtite,, .

Musafir

2016-05-29 07:08

Dupa 23 ani de munca am o pensie de boala de 500 de lei ...ei dupa 4 ani petrecuti in camera deputatilor ( dau doar un exemplu ) incaseaza o pensie suplimentara de 1600 lei . Unde este democratia si corectitudinea in aceasta tara ? Cum poate supravietui un om bolnav cu acesti bani . Parlamentarii cunosc aceste situatii ??? Nu au mustrari de constiinta pentru ca nu au asa ceva !

Musafir

2016-05-29 07:09

Nu este corect să dormi în bancă şi să beneficiezi de această pensie atât de mare.

Musafir

2016-05-29 07:10

Am lucrat 35 de ani la cfr. am facut naveta in alt oras pt ca asa s-a vrut, mi-am chinuit copii lasindu-i singuri acasa si sa se scoale si imbrace, sa incuie usa cind au inceput clasa intii si pina s-au facut mari iar acum la pensie am 450 de lei.S-au facut legi ca unii oameni nu au lucrat deloc, primesc ajutor cit am eu si mai primesc si ajutoare de la UE. sau au cunostinte si dupa 5-10 ani de munca se pensioneaza pe caz de boala (doar pe hirtie) cu destui bani.Asta va spun ca stiu nominal destule persoane, consuma banii statului pe stat degeaba si minciuni.Deci ce ne invata autoritatile noastre ca este bine, sa mintim
sa nu muncim. Drept dovada si ei dupa ce au salarii nu gluma, afaceri nu gluma si alte beneficii, acum vin si cu aceste pensii suplimentare. De ce? Pentru ca au reusit sa stea in fruntea statului, sa doarma, sa vizioneze filme deochiate, sa lipseacsa, sa fure, e.t.c. acum pe linga pensia normala sa li se mai faca una speciala drept recompensa nu? RUSINE!!!!! Ne sfideaza tot timpul. Ar trebui sa fie comfiscate toate averile si ale lor si ale tiganilor, noi am muncit sa construim o Romanie frumoasa si libera iar conducatorii (toti ce detin functii se conducere, de la cea mai mare pina la cea mai mica) si tiganii, fura si inseala. Nu mai spun de conturile din bancile straine si nu numai. Astazi in Ronania cine munceste si este corect are de patimit, cine fura, minte, se lauda este in fruntea tarii si au averi colosale. Marea majoritate de la care se fura si se sug impozite (ca ei nu servesc impozite si taxe, vezi opsoruri) sunt oameni care au salarii si pensii pina in 2000 le lei nu mai zic de 450. Ei cu banii astia nu marg nici la o cafea!iar noua tb. sa ne ajunga o luna pt. toate nevoile esentiale. Oare de ce nu vede poporul in ce nevoi se scalda, i-a orbit banul si puterea.

Musafir

2016-05-29 07:10

Pentru ca existe prea multa saracia!

Musafir

2016-05-29 07:11

Nesimţirea nu se plăteşte!

Musafir

2016-05-29 07:19

Este injusta si sfidatoare fata de "oamenii obisnuiti", dupa cum ne privesc ei pe noi !

Musafir

2016-05-29 07:24

Pensia ar trebui datorata pentru munca depusa si urmare rezultatelor obtinute. Cat timp parlamentarii isi fac legi favorabile lor incalca un principiu sacru al oricarei democratii : principiul separarii puterilor in stat, adica parlamentul nu ar trebui sa se suprapuna peste un minister de finante, sau peste o banca nationala, entitati care au responsabilitati directe si expres mentionete in legislatia de functionare, a mentinerii unor echilibre in finantele statului/poporului. Apoi se incalca grav un alt princiu, cel al contributivitatii. Orice fel de pensie speciala, care incalca principiul contributivitatii incalca legea si discrimineaza ! Mai suntem toti egali in fata legii ? Nu, nu mai suntem ! Deci acest parlament este unul profund ilegal, plecand de la ignorarea referendumului pentru 300 de parlamentari si ajungand astazi, la pensiile lor nesimtite si speciale ! Si nu numai ale lor !

Musafir

2016-05-29 07:26

echitate si solidaritate sociala

Musafir

2016-05-29 07:26

Am semnat aceasta petitie pentru ca parlamentarii romani sunt cei mai mari hoti din tara asta si trebuie sa terminam odata cu hotia.

Musafir

2016-05-29 07:28

Aproape 90% dintre parlamentari nu merita nici macar salariile mari pe care le primesc, cu atat ma putin pensii speciale!

Musafir

2016-05-29 07:32

Pentru munca prestata nu merita pensii speciale.

Musafir

2016-05-29 07:32

Am semnat pentru că sunt indignată. Hoții ăștia, dovediți sau nu, nu-și merită nici indemnizația, la câtă prezență au în parlament. Vor pensii mai mari? Să cotizeze la pensii private, ca tot poporul.