Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari

Musafir

/ #1616

2016-05-29 07:10

Am lucrat 35 de ani la cfr. am facut naveta in alt oras pt ca asa s-a vrut, mi-am chinuit copii lasindu-i singuri acasa si sa se scoale si imbrace, sa incuie usa cind au inceput clasa intii si pina s-au facut mari iar acum la pensie am 450 de lei.S-au facut legi ca unii oameni nu au lucrat deloc, primesc ajutor cit am eu si mai primesc si ajutoare de la UE. sau au cunostinte si dupa 5-10 ani de munca se pensioneaza pe caz de boala (doar pe hirtie) cu destui bani.Asta va spun ca stiu nominal destule persoane, consuma banii statului pe stat degeaba si minciuni.Deci ce ne invata autoritatile noastre ca este bine, sa mintim
sa nu muncim. Drept dovada si ei dupa ce au salarii nu gluma, afaceri nu gluma si alte beneficii, acum vin si cu aceste pensii suplimentare. De ce? Pentru ca au reusit sa stea in fruntea statului, sa doarma, sa vizioneze filme deochiate, sa lipseacsa, sa fure, e.t.c. acum pe linga pensia normala sa li se mai faca una speciala drept recompensa nu? RUSINE!!!!! Ne sfideaza tot timpul. Ar trebui sa fie comfiscate toate averile si ale lor si ale tiganilor, noi am muncit sa construim o Romanie frumoasa si libera iar conducatorii (toti ce detin functii se conducere, de la cea mai mare pina la cea mai mica) si tiganii, fura si inseala. Nu mai spun de conturile din bancile straine si nu numai. Astazi in Ronania cine munceste si este corect are de patimit, cine fura, minte, se lauda este in fruntea tarii si au averi colosale. Marea majoritate de la care se fura si se sug impozite (ca ei nu servesc impozite si taxe, vezi opsoruri) sunt oameni care au salarii si pensii pina in 2000 le lei nu mai zic de 450. Ei cu banii astia nu marg nici la o cafea!iar noua tb. sa ne ajunga o luna pt. toate nevoile esentiale. Oare de ce nu vede poporul in ce nevoi se scalda, i-a orbit banul si puterea.