Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

2016-03-29 17:32

Fumatorii au dreptul sa aiba locuri in interior unde sa se poata fuma .
Nefumatorii au dreptul sa respire aer curat.
Altfel propun ca cei care PUT A NESPALAT sa nu mai aiba voie in mijloacele de transport in comun sau in institutiile si locurile publice. Imi provoaca senzatie de voma, voma produce deshidratare si asta imi afecteaza sanatatea si asa subreda de fumator ...

Musafir

2016-03-29 17:52

Consider justa si perfect indreptatita cererea de a fi posibila legal amenajarea de locuri special amenajate pentru fumatori.
Bogdan B

2016-03-29 17:54

Sunt fumator, de peste 12 ani, un pachet pe zi, Dunhill, ca asa imi place mie..

Sunt deacord cu noua lege. Nu vreau sa imi miroase hainele a fum cand ajung acasa, nu am nevoie de fum cand mananc, nu vrreau sa inspir fumul altuia. E simplu -> tine de respect -> care vine din educatie -> in Romania cei 7 ani de acasa sunt tot mai rar intalniti -> nu mai exista respect -> se face o petitie impotriva legii..  Imi pare rau sa folosesc cuvinte grele, dar sunteti niste mancatori de cacat ! Si asta veti ramane tot restul vietii ! Salutati-l si pe Mircea Badea... :)))

Musafir

2016-03-29 19:25

Pentru ca am ieșit afara din restaurant sa fumez și am răcit.

Musafir

2016-03-29 19:35

Afara este un concept pueril. Afara toți reușesc sa polueze cu succes!

Musafir

2016-03-29 22:37

Pentru că e aberant ce se întîmplă.

Musafir

2016-03-30 06:07

Legea antifumatului ar fi trebuit denumita Legea impotriva fumatorilor, pentru ca este o lege impotriva fumatorilor ci nu impotriva fumatului.

Musafir

2016-03-30 07:36

Este profund discriminatoriu fata de cei care fumeaza !!!!!!

Musafir

2016-03-30 12:47

Interzicerea fumatului in locuri publice este o utopie.
kattalin

2016-03-30 13:42

Legea antifumat a fost modificată în comisii la Senat: Fumatul va fi posibil la terase și în camere special amenajate

Musafir

2016-03-30 16:22

Sunt fumator si am drepturi.

Musafir

2016-03-30 17:01

Am semnat aceasta petitie pentru ca nu doresc sa inhalez fumul de tigara atunci cand merg in spatii publice. Cine doreste sa fumeze sa o faca la el acasa , sau in spatii special amenajate

Musafir

2016-03-30 18:38

Un fost fumator va da dreptate si sunt de acord cu ce spuneti cafe barurile sunt pentru cei care fumeaza si cei care nu fumeaza sa mearga in cafebaruri facute pentru ei adica pentru nefumatori va sustin.
ady

#2664 Re: Re:

2016-03-30 18:42

#2614:  sa faci comparatie  la salarii si conditii decente de a trai ( autostrarzi , sanatate , invatamant ) nu doar la legea antifumat

Musafir

2016-03-30 18:54

Pt ca aceasta lege
discriminatorie si trebuie reglementată atîta timp cit timp avem drepturi egale si plătim acele taxe de viciu din care tot statul iese in cîstig!

Musafir

2016-03-30 19:12

mi se pare normal

Musafir

2016-03-30 21:04

Normal ar fi sa existe in orice local, loc de munca sau loc public un loc special amenajat pentru fumatori. In Suedia si Danemarca exista astfel de locuri inclusiv pe vasele maritime de transport persoane. Nu doresc nefumatorii sa se simta discriminati asa cum nu doresc ca fumatorii sa fie discriminati.

Musafir

2016-03-30 21:13

S-a vehiculat chiar ideea ca fumatorii sa plateasca mai mult la asigurarile medicale. Pai, hai sa fim seriosi. Cati dintre cei care fumeaza au apelat la serviciile medicale de stat in ultimii ani? Eu personal mi-am platit analiza de helicobacter pilori, care nu este o un lux sau un moft, e o necesitate. Si am platit analiza in conditiile in care platesc asigurari. Deci, despre ce vorbim aici? Sincer, chiar nu cred ca este o lege bine venita in tara noastra. Vad exemple cu alte tari. Dar trebuie sa va ganditi si la mentalitatea populatiei tarilor respective. Noi, ca romani si implicit balcanici nu putem fi pusi in sablonul occidental!

Deci. Sunte pentru spatii speciale pentru fumatori, in orice institutie, loc public, local, sau ce mai vreti voi.

user

#2669 Re:

2016-03-31 05:12

#1: -  

Desigur, cei dintre noi care au vicii trebuie să beneficieze de camere speciale pentru a le practica în voie. Pe acest principiu propun crearea de camere în baruri şi pentru ros unghiile, scobit în nas, masturbare, etc.

Musafir

2016-03-31 05:44

Pana si cele mai fine creoere isi dau seama de discriminarea fata de fumători ! Ok am inteles, se vrea egalitate, o viata mai sănătoasă, dar dc toate pub-urile acum sunt săli de asteptare ! Sau bai publice ?

Musafir

2016-03-31 08:45

Sunt fumatoare si nu mai pot merge sa mananc o pizza sa beau o cafea sau sa ma distrez in oras deoarece este interzis fumatul. E sanatatea mea. Banii mei. Dreptul meu fundamental sa decid ce vreau sa fac. atata timp cat sunt in toate facultatile mentale nu inteleg de ce mi se interzice acest drept si anume de a decide pentru mine. Vreau spatii amenajate pentru fumatori. Asa este corect. Muncesc. Imi platesc impozitele si nu primesc decat restrictii si obligatii. Drepturile unde sunt?

Musafir

#2672 Re: incorect

2016-03-31 09:05

#2653: Bogdan B -  

Foarte adevarat ce spui in legatura cu mirosul de fum si tigarea la masa.... dar.... eu ca fumatoare, nu vreau sa se scoata legea, vreau sa se modifice. Adica vreau un loc si pentru fumatori... avem dreptul asta. De a decide pentru noi si sa nu fim marginalizati. 

Musafir

2016-03-31 18:01

Pt ca am fost fumător și știu cum e să nu ai spațiu de fumat mai ales că akm trăiesc în spania și aici nu ai spații amenajate

Musafir

2016-03-31 19:53

pt ca daca doresc sa ma las de fumat o fac pt ca asa simt eu..mai rau ma inraieste ideea,.când imi impune cineva ...
Plictisit de ipocrizie

2016-03-31 20:06

Au fost facute spatii separate pentru fumatori in majoritatea cafenelelor , restaurantelor etc , degeaba si stii de ce zic degeaba , pentru ca tu nefumatorule tot tu veneai si cand ti se spunea ca numai sunt locurile la nefumatori intrai la fumatori intrebare: te obliga cineva ? si noi ca fumatori am facut invers si ni sa permis , cel mai logic si normal este ca patroni sa pot alege , bar exclusiv de fumatori , exclusiv nefumatori .... simplu mai simplu de atat nu este , asta nu e lege e discriminare , noi platim taxe de viciu , noi platim accize si daca le adunam pe cap de fumator e mai mare decat CNAS-ul vostru care vil opreste din salariu ... asa ca noi platim dublu ... toti sunteti revoltati .... da de ce nu ati iesit in strada domle'? cum se iese pentru atatea porcarii fara vreun rezultat trebuia sa va revoltati daca erati asa "bolnavi" de fumul nostru ... apropo nu ca te-ar interesa pe tine nefumatorule dar la analizele anuale care mi le-am facut ce crezi dupa 10 ani de fumat nu am nici o afectiune din cauza fumatului .... si nici nu o sa am ... ca daca stii in viata sa faci lucrurile cu masura , si sa mai adaugi si sport din cand in cand asta e un viciu minor  in comparatie cu alcool , droguri ... care in fiecare an ne omoara pe strazi copii prieteni ... pe la volanele bolizilor avand in cap numai aburi de alcool .... cate accidente la volan sau facut ca era omu cu tigara in gura ? 1 la 20 de ani .... pfff subiectul e amplu .... va-ti trezist moralistilor peste noapte toti deranjazi ... auzi da cand va luati 3 masini de familie si contribuiti la poluarea societatii nu va mai plangeti ? aha asta ziceam si eu ...

Imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale sau nefolosirea diacriticelor ... dar ma revolta ipocrizia romanilor