Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Plictisit de ipocrizie

/ #2675

2016-03-31 20:06

Au fost facute spatii separate pentru fumatori in majoritatea cafenelelor , restaurantelor etc , degeaba si stii de ce zic degeaba , pentru ca tu nefumatorule tot tu veneai si cand ti se spunea ca numai sunt locurile la nefumatori intrai la fumatori intrebare: te obliga cineva ? si noi ca fumatori am facut invers si ni sa permis , cel mai logic si normal este ca patroni sa pot alege , bar exclusiv de fumatori , exclusiv nefumatori .... simplu mai simplu de atat nu este , asta nu e lege e discriminare , noi platim taxe de viciu , noi platim accize si daca le adunam pe cap de fumator e mai mare decat CNAS-ul vostru care vil opreste din salariu ... asa ca noi platim dublu ... toti sunteti revoltati .... da de ce nu ati iesit in strada domle'? cum se iese pentru atatea porcarii fara vreun rezultat trebuia sa va revoltati daca erati asa "bolnavi" de fumul nostru ... apropo nu ca te-ar interesa pe tine nefumatorule dar la analizele anuale care mi le-am facut ce crezi dupa 10 ani de fumat nu am nici o afectiune din cauza fumatului .... si nici nu o sa am ... ca daca stii in viata sa faci lucrurile cu masura , si sa mai adaugi si sport din cand in cand asta e un viciu minor  in comparatie cu alcool , droguri ... care in fiecare an ne omoara pe strazi copii prieteni ... pe la volanele bolizilor avand in cap numai aburi de alcool .... cate accidente la volan sau facut ca era omu cu tigara in gura ? 1 la 20 de ani .... pfff subiectul e amplu .... va-ti trezist moralistilor peste noapte toti deranjazi ... auzi da cand va luati 3 masini de familie si contribuiti la poluarea societatii nu va mai plangeti ? aha asta ziceam si eu ...

Imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale sau nefolosirea diacriticelor ... dar ma revolta ipocrizia romanilor