Nu mai vrem vieți pierdute,Vrem SEMAFOARE, ÎNALȚAREA TRECERILOR DE PIETONI

Musafir

2016-03-07 20:24

Copilul meu trece zilnic strada la scoala pe la aceasi trecere pe care Ariadna a calcat pt ultima oara. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Musafir

2016-03-07 20:28

Pentru ca imi pasa!

Musafir

2016-03-07 20:49

Unde sunt vechile semafoare din intersectii? De ce nu se pot refolosii la trecerile de pietoni? Sensurile giratorii nu salveaza vieti, doar fluidizeaza traficul, dar inutil. Sunt sofer,sunt pieton, dar oare si viata mea, sau viitorul meu trebuie sa depinda de aceste treceri?

Musafir

2016-03-07 21:09

Important este sa nu se mai moara , din cauza indolentei si a nepasarii !!! Sa se monteze semafoare la toate trecerile de pietoni si iluminatul stradal sa fie peste tot !!!! Atunci , viata ar exista si nu ar mai fi curmata !!!!

Musafir

2016-03-07 21:18

Pentru ca sunt revoltata de indiferenta administratiei publice locale si nationale.

Musafir

2016-03-07 21:36

Urat ca se intampla asemenea lucruri. Pacat. Toate trecerile de pietoni trebuie sa fie puternic luminate, noaptea si mai ales cand ploua, sofer fiind, este greu sa zaresti pietonul care se angajeaza in traversarea trecerii.

Musafir

2016-03-07 21:40

Pentru a se pune semafoare cu buton la fiecare trecere de pietoni..prea multi tineri mor...

Musafir

2016-03-08 06:39

Pentru ca am stat 31 de ani in blocul cu 10 etaje de langa inceputul parcarii cu elvila de langa trecerea cu pricina iar penultima persoana care a decedat a fost mama celui mai bun prieten al meu ca si o mama pt mine pe data de 19.01.2016 si pentru ca am vazut foarte multe accidente la acea trecere su pentru ca imi pasa....

Musafir

2016-03-08 07:27

Deoarece Romania are nevoie de multa MENTALITATE pt a fi civilizata !!!

Musafir

2016-03-08 07:28

Nu semafoarele sunt solutia, o sa blocheze traficul prin tot orasul, coloane peste coloane. Pe calea Bucuresti si in zonele cu trafic intens ar trebuie facut cate o pasarela. Se pot face cu o structura usoara cu mai mult lemn.

Musafir

2016-03-08 07:50

Eu am vazut trei zile la rand in cartierul tractoru la trecerea de la Lidl, aceeasi masina neagră cu un sofer tânăr care nu acorda prioritate la trecere desi celelalte masini stau. Mi-ar place sa nu îmi dea ocazia sa ii iau si nr. de masina.

Musafir

2016-03-08 08:44

Sa se semaforizeze trecerile
Din brasov

Musafir

2016-03-08 10:54

Sunt sofer si conduc in fiecare zi in Brasov cat si in afara acestuia si da sunt deacord cu semafoarele la treceri . Sunt pietoni care merg cu telefonul la ureche sau chiar nu se asigura la traversare dar si soferi care nu tin cont de lege, de trafic , ruleaza cu viteza bazandu-se prea mult pe relatii si pe masina....pacat ca se pierd vieti din cauza inconstientei.

Musafir

2016-03-08 14:00

Vrem semafoare la trecerile de pietoni .din orasul Brasov .

Musafir

2016-03-08 15:23

Da sunt de acord cu petitia nu mai vrem atâtea accidente iar alti sa nu ia nici o masura

Musafir

2016-03-08 17:54

Prea multe vieți au fost pierdute din cauza ca trecerile de pietoni din Brașov nu au semafoare.. Cate vieți sa mai pierdem ca primaria din Brașov sa ia niște masuri..

Musafir

2016-03-08 21:19

primaria trebuie sa actioneze de urgenta sa ilumineze corespunzator trecerile de pietoni iar la cele de pe arterele principale sa le monteze semafoare cu buton.

Musafir

2016-03-08 22:05

Semafoarele vor proteja pietonii , care vor trece in siguranta la culoarea verde destinata prioritatii lor. In al doilea rand, soferul care se apropie cu viteza de o trecere de pietoni poate va vedea culoarea rosie a semaforului si va opri, chiar daca e atent la telefonul pe care il tasteaza, chiar daca vorbeste la telefon, chiar daca mananca sau isi cauta muzica preferata pe care o asculta cu sonorul la maxim.

Musafir

2016-03-08 22:28

Poate cei de la putere isi vor dea seama ca este timpul sa actioneze pentru a proteja cetatii!

Musafir

2016-03-09 00:18

Frecventez zona cu pricina foarte des atat in calitate de pieton cat si de conducator auto , sunt convins ca un semafor cu buton prezent la trecerile de pieton care parcurg mai mult de doua benzi pe sens si nu se afla in zona unei intetsecti, este foare benefic atat pentru pietoni cat si pentru conducatorii auto. Este adevarat ca pasarelele sunt de preferat si mult mai sigure. Dar pentru inceput doua semafoare nu sunt o avere pentru primaria Brasov. Rog montarea semafoatelor cu buton la asemenea treceri.

Musafir

2016-03-09 05:28

Pentru ca si-au pierdut mult prea multi oameni viata tranversand strada in mod regulamentar

Musafir

2016-03-09 05:37

Buna dimineata!
Chiar daca nu locuiesc in Brasov,imi exprim regretul pentru cele intamplate.Tecerile de pietoni nesemnalizate sunt intalnite peste tot.Chiar si in localitatea unde locuiesc,pe DN 1 B,E 577,de peste doi ani jumate,s-au facut numeroase sesizari si in Mass Media si la organele abilitate sa rezolve problema si nici pana in ziua de azi nu s-a remediat.Haideti sa extindem aceasta petitie,la nivel national,pentru ca aceste tragedii sa nu se mai intample.

Musafir

2016-03-09 05:41

Autoritatile locale trebuie sa instaleze semafoare la trecerile pentru pietoni, comandate de catre acestia, pe toate drumurile care au 2 sau mai multe benzi pe sens.In felul acesta atat pietonul cat si conducatorul auto pot fi educati cum trebuie sa treaca strazile cu trafic mare.Probabil dupa aceste accidente grave se va lua aceasta decizie dorita de cetatenii orasului si nu se va incerca sa se intensifice actiunile politiei de urmarire a acelor treceri de pietoni care nu vor duce decat sa se ajungala o situatie ridicola sa puna cate 2 echipaje de politie la fiecare trecere.
Pana la urma edili orasului trebuie sa dea curs propunerilor cetatenilor.
Atunci cand s-au aruncat sume imense pentru realizarea sensurilor giratorii dupa ce in prealabil sau semaforizat intersectiile, apoi sau realizat bretele care nu au fost ce se dorea si asa sa umplut orasul cu sensuri giratorii.
Vreau ca primarul sa tina cont de doleantele noastre desi sa realizeze pentru inceput semaforizarea trecerilor de pietoni de pe Calea Bucuresti si apoi dupa o analiza la un interval de timp sa vada eficienta acestor semafoare si sa se generalizeze.

Musafir

#24 Re: nu rezolva problema iluminatul.Cei care conduc mai agresiv vor fi mai atenti la semafoare si la

2016-03-09 05:49

#17: -  

Musafir

2016-03-09 05:57

Pentru copilul meu, pentru mine si toti cei care suntem expusi acestui pericol.