VIATA MEA CONTEAZA! Avem nevoie de siguranta!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția VIATA MEA CONTEAZA! Avem nevoie de siguranta!

Musafir

2016-03-07 17:35

As dori , nu numai in Brasov ci in toata tara sa fie semnalizate mai bine trecerile pentru pietoni ! Iar soferilor vinovati pentru ucidere din culpa pedepse mult mai aspre nu cercetare in stare de libertate !

Musafir

2016-03-07 19:29

Am semnat cu speranta ca se va face ceva pentru a putea circula in siguranta .

Musafir

2016-03-07 20:03

Pentru siguranța copilului meu, pentru siguranța familiei mele, pentru siguranța cetățenilor prezenți in Brasov.

Musafir

2016-03-07 20:14

Pentru prevenirea acestor nenorociri

Musafir

2016-03-07 21:04

Frustrare, tristete,durere si un cumplit sentiment de neputinta....am si eu un copil de aceeasi varsta si locuiesc foarte aproape si nu ma pot opri din plans cand trec pe langa locul acela plin de lumanari si mesaje.. teribil de nedrept

Musafir

2016-03-07 22:18

Avem reguli!..HAI SA_LE RESPECTAM!!! Pentru copilul meu, pt parintii mei..pt NOI!!! sigur se poate, dar incepe cu tine...RESPECTA REGULA!!!

Musafir

2016-03-07 22:26

E îngrijorător cât de multe accidente au loc în ultima vreme, așa că e necesar să se introducă masuri sporite de siguranță la trecerile de pietoni și nu numai.

Musafir

2016-03-08 05:16

Este incredibil,dezolant si umilitor ceea ce se intampla astazi in trafic.Esti omorat ca un caine maidanez si imbecilul de la volan scapa fie ca este fiul/fiica ce stiu eu carui mahar sau smecher iar nenorocitul accidentat fie putrezeste in groapa fie este schilod pe toata viata.Ce a patit HUIDU?-un asasin sfidator,arogant,un criminal in fata propriilor copii cu care era in masina.Am scris HUIDU pentru ca asta mi-a sarit acum in minte,un accident terifiant produs tot pe raza Judetului Brasov,dar oare cati de HUIDU nu sunt si inca vor veni.Legile sunt mult prea blande,mult prea permisive pentru cei cu bani si putere.ASTA ESTE ACUM ROMANIA!TREBUIE SA FACEM CEVA SA SCHIMBAM SITUATIA CAT MAI AVEM VREME !

Musafir

2016-03-09 07:59

Stop accidentelor !!!!!!

Musafir

2016-03-10 16:55

Ariadna a fost colega de clasa si prietena buna a fiului meu. Ma doare.... ca a plecat, nedrept de repede. Sufar pentru suferinta parintilor, familiei ei. NU MAI SUPORT INDIFERENTA.