Cerem pedepsirea criminalului Mircea Stoica din Mosneni jud. CT !

Musafir

#451 Re:

2016-02-08 15:26

#443: -  

Buna ta educatie nu te ajuta si la ganditul lucrurilor in ansamblu ?Ati uitat de baietelul care a fost omorat de caini in Bucuresti?Ati uitat de toti copii si batranii multilati de caini?Daca un caine ataca 3 persoane trebuie iertat ca e pufos si frumos ? Sunt curios cum te-ai comporta cu buna ta educatie cand o sa te ia in falca un caine din asta "nevinovat"

Musafir

2016-02-08 15:28

Iubesc animalele foarte mult si celor care le fac rau le doresc sa li se intample lor ceea ce fac animalelor

Musafir

2016-02-08 15:28

A lua viata cuiva (cuvantator sau necuvantator) este crima si trebuie pedepsita. Eu personal nu fac nici o diferenta intre om si animal.

Musafir

2016-02-08 15:30

AR TREBUI CA OAMENII CARE SE OCUPA DE ASEMENEA CAZURI SA ISI FACA DATORIA,DAR CUM IN TARA ASTA SA DUS TOTUL DRACULUI O SA AJUNGEM SA NE MANCAM INTRE NOI
virgil

#455 Re: Dreptate, nu doar apararea animalelor.

2016-02-08 15:35

#427: Anonimul - Dreptate, nu doar apararea animalelor. 

Daca a muscat 3 oameni ma gandesc ca asa a fost dresat. Sa fie rau. Cred ca pedeapsa cainelui trebuie impartita cu stapanul sau care se presupune ca-l are in grija. Daca acest caine se dovedeste a fi irecuperabil ca si agresivitate atunci poate ca s-ar impune eutanasia daca si la oameni ,pentru crima, ar exista condamnarea la moarte. Cu stima,

Musafir

2016-02-08 15:36

Chinuiți acel bărbat la fel cu l-a chinuit pe câine merita cât de prost poate sa fie casa omoare in câine mai deștept ca el
Eu sunt pasionata de câini am 2 ai mei care i-am cumpărat plus încă 4 pe care i-am luat de la adăpost (erau câini de pe strada ) ca merita iubire

Musafir

2016-02-08 15:38

Îmi doresc f mult ca pedepsele pt cei care maltrateaza animale sa fie cat se poate de aspre!Daca nu au suflet si nu le este frica de Dumnezeu măcar de lege sa le fie frică!

Musafir

Am semnat această petiție pentru ca animalele merită să fie aparate!

Musafir

Ceea ce a facut acest individ este inuman...Ce ar fi acum sa mergem si noi sa il legam de picioare si sa il omoram in bataie?! pana la urma si el a facut o crima cum se presupune ca a facut acel suflet amarat....

Am semnat aceasta petitie din respect si consideratie pentru aceste suflete amarate si fara aparare.

Adela

#460 Re: Re:

2016-02-08 15:40

#451: - Re:  

Știu dar nu e vina câinilor e vina la ăștia de la guvern ca nu ii i-a la secție cum poți sa fii așa rea cu un câine totuși cei care nu au la suflet animale ,ce animale ca astea sunt ființe , deci sa revin dacă nu ai la suflet animalele acunci tu ești un animal

Musafir

2016-02-08 15:40

Aceasta BESTIE trebui sa plateasca asa tata asa fiu

Musafir

2016-02-08 15:41

Ne-am saturat sa vedem animalele fara de aparare ca sunt maltratate!

Musafir

2016-02-08 15:43

Da sunt constienta ca acesti caini sunt destul de periculosi dar ...trebuia sa lase autoritatile sa se ocupe de el nu sa il chinuiasca asa ... Nu a fost doar rautacios a fost monstruos,cainele avea incredere in el... Oare ce suflet a avut ?!

Musafir

#464 Re: Dreptate, nu doar apararea animalelor.

2016-02-08 15:45

#427: Anonimul - Dreptate, nu doar apararea animalelor. 

Dreptate ? 

Atunci asa sa facem si cu oamenii care omoara sau care da in cap celor de pe strada ! 

Hai sa ii legam si omoram si pe ei in acelasi mod sa vedem iti mai convine ?!

Spirit de turma ?! Draga domnule sau doamna nu ai habar ce este spiritul de turma ! 

In conditiile date existau si alte masuri care se puteau lua...Nu sa dai in cap, sa torturezi un suflet...

Dar probabil asa ati fost crescuti majoritatea din voi cei care se trezesc vorbind.

Pentru voi un suflet fara aparare trebuie omorat ...

Sa iti fie rusine tie si celor care gandesc la fel de cretin ca si tine!

Musafir

2016-02-08 15:47

Pentru ca este un om rau care nu are suflet si m-i s.a facut mila de acel catel.

Musafir

2016-02-08 15:51

Sper ca cineva sa ajute aceste animale nevinovate sa nu le m-ai chinuie si sa le omoare am ajuns o tara de ris
Musfir

#467 Pentru toti sclavii tarii !

2016-02-08 15:59

In primul rand , ma pis pe buna voastra gandire care considera ca animalele de strada precum cainii au contribuit la uciderea unor copii ai caror parinti respectiv bunici ii lasau sa umble singuri kilometrii intregi . Este cat se poate de adevarat ca acei copii nu au avut nici o vina dar tot la fel de adevarata este si nevinovatia cainilor . Un caine violent este dovada pura ca un "smecher" si-a batut joc de el ( in cel mai groaznic mod : l-a batut , otravit , i-a bagat petarde in mancare , aruncat cu pietre ,etc. ) . Este normal ca acesti caini sa inceapa sa-i atace pe cei mai slabi dintre noi (copii,batranii), acesta fiind singurul mod de aparare din partea lor . Nu trebuie sa scapam de caini trebuie sa scapam de aceasta specie bolnava de oameni care ne indeparteaza cel mai bun prieten al omului ! Sper ca acest mesaj este citit de oameni adevarati nu de tocilari care incearca sa imi corecteze greselile gramaticale si sustin moartea animalelor de strada ! 

Musafir

2016-02-08 16:00

Pt a pune stop criminalilor de animale jos cu ei sa arda in iad !!!!!

Musafir

2016-02-08 16:01

Trebuie opriri cei care rănesc animalele. Nu au absolut nicio apărare fata de oameni fara minte .

Musafir

2016-02-08 16:01

merita pedepsiti aceste rebuturi numiti oameni

Musafir

2016-02-08 16:02

Sa mi bag pula in ce o manca diseara,cacatul asta cu toata familia lui

Musafir

2016-02-08 16:05

Criminali fara mila.Lege pentru fiinte nevinovate.Pedepsirea criminlilor

Musafir

2016-02-08 16:07

Lumea trebuie sa inteleaga ca si animalele au un suflet si sentimente.....iar nimic si nimeni ne da dreptul sa comitem astfel de atrocitati la adresa lor. Respect !

Musafir

2016-02-08 16:07

In Romania ne asteptam la orce ,nu exista legi fixe ,ca in alte tarii ;) pentru acest lucru ar trebui omorat ,la fel si pentru violuri,pentru persoanele care chinuie copii , multe lucruri impiedica aceasta tara sa devina buna,degeaba avem de toate cand noi ne vindem pe nimic ;) pacat ca cei de sus tin totul pentru ei si noi suntem sclavii lor ,tineri care vin nu au un viitor in aceasta tara :)
?

2016-02-08 16:08

Ar trebui sa moara sugrumat cu lantul folosit pe caine ! Jeguri ale societatii !!!!!!!!!!!!