Cerem pedepsirea criminalului Mircea Stoica din Mosneni jud. CT !

Musafir

2016-02-08 14:02

DACA ACEST CIINE ERA PERICULOS ,EXISTA POSIBILITATEA CA ACEST ANIMAL SA FIE EUTANASIAT.EXISTA LEGI CARE TREBUIE RESPECTATE,CINE NU LE RESPECTA SUPORTA CONSECINTELE..

Musafir

2016-02-08 14:06

Am semnat aceasta petitie deoarece sunt total impotriva violentei asupra animalelor,un om care se razbuna si face rau unor creaturi menite sa ne aduca o bucurie in viata,trebuie pedepsit ca atare. Sper sa se ia masuri serioase!

Musafir

2016-02-08 14:11

Aceeași soarta si pentru el

Musafir

2016-02-08 14:12

animalele sunt cum le crestem, oferim iubire vom primi iubire...sunt lipsite de aparare in fata noastra si noi depinde existenta lor...nu ai dreptul sa iei viata nimanui de pe acest pamant ....nu suport atrocitatile...cine oara asa un animal maine cu sange rece va omori un om...

Musafir

2016-02-08 14:14

Sunt dezgustata de faptul cum unii oameni tratează animalele și aveți dreptate sunt tot mai multi cei care maltratează aceste suflete ,dacă pot sa facă asta care este următorul pas????o persoana poate din curiozitate?????asa se nasc criminalii!!!! Și rușine! !!!autoritățile nu fac nimic!!!rușine! !!!

Musafir

2016-02-08 14:20

Fara cuvinte !

Musafir

2016-02-08 14:20

NU SUPORT LOVITUL ANIMALELOR!

Musafir

2016-02-08 14:21

Aceste animale de oameni merita chinuiti in celule,strangulati. Ar trebui sa aiba inchisoare pe viata ba chiar expediati..La puscarie cu voi jegosilor!!!!

Musafir

2016-02-08 14:22

Pentru ca sper ca cineva sa faca ceva in legatura cu cazurile astea... unde traiesc eu ( cehia) cazurile astea sunt catalogate la acelas nivel in cazurilor oamenilor.

Musafir

2016-02-08 14:26

Am semnat petitia pentru ca nu sunt de acord cu asemenea orori .Un om care chinuie un animal este un om psihopat mintal.Dumnezeu este sus si va avea grija de toti nenorocitii care isi bat joc de bietele animale.Sunt aici sa va sustin!!

Musafir

2016-02-08 14:29

DE CE????Cum se poate sa faca cineva asa monstrozitati si politia nu face nimic....cum sa dormi linistic cand ai un copil care este un monstru.....ce parinti au crescut un asemenea "ANIMAL"

Musafir

2016-02-08 14:30

Doamne ce oameni , josnici !!! Mi-e scarba sa respir acelasi aer cu tampiti de genul.

Musafir

2016-02-08 14:31

Sunt impotriva maltratarii animalelor!Jigodia aia de om ar trebui tratat la fel,sa simta si el ce a simtit cainele ala!!!
M

2016-02-08 14:39

Ce jigodie de ființa,ca nu pot sa-l numesc om,imi doresc sa aibă parte de același tratament, multă Muie tie si alor tai,familie de degenerați!

Musafir

2016-02-08 14:41

Vreau sa se pedepseasca vreau sa faca puscarie nu doar o simpla amenda acesti oameni sint periculosi le place sa omoare azi un caine maine cine stie....

Musafir

2016-02-08 14:41

In ce secol traim de am ajuns sa facem asa ceva ? Cum e posibil ? Este inadmisibil.

Musafir

2016-02-08 14:42

CRIMINALu!!

Musafir

2016-02-08 14:43

Cainele ii va fi fidel omului pana la moarte. Daca nu va avea cine sa il plamg la mormant, cainele o va face Fie ca este alungat si batut de atatea ori, foe ca este tinut fara hrana sau in frig, el se va intoarce la stapanul lui , iubindu-l neconditionat! Ascultati melodia Ionelei Prodan, veti intelege mai multe

Musafir

2016-02-08 14:46

Elimionati aceste pericole . Dorim o societate civilizata .

Musafir

2016-02-08 14:49

De cand a devenit viata unui caine mai importanta decat viata unui om ?Intr-adevar , omul acesta a actionat  barbar , dar daca cainele era periculos si nu avea stapan , ce sa faci ?? Cand vedeti copii mutilati de caini pe la televizor va plangeti ca de ce nu intervin autoritatile ,dar cand omul asta a actionat , vreti sa-l bagati la puscarie….!? 

Musafir

2016-02-08 14:52

eu zic ca sa fie toata lumea linistita, mai bine daca moreau toti 3 si ramanea cainele NU? cunosc cazul , toti pacienti i nr de 3 , cu muscaturi serioase , adica nu gluma ,de acest caine periculos si lasat liber , sa nu mai zic ca vaccinul antitetanos ia costat in total 500 si ceva , niici nu stiu daca l-au cumparat de la farmacie, chiar tatal a zis ca nu isi face vaccinul, a dat de inteles ca nu are cu ce sa-l cumpere. , au ajuns la spital la noi , si chiar am glumit cu domnul doctor si leam zis ca acum ar fi culmea dupa ce viata lor a fost in pericol sa vina proprietarul si sa-i de in judecata , pt uciderea cainelui emoticon grin , si uitat ce se intampla apareti cu chiestii de genul asta !!!! BAI OAMENI LIMITATI CU CAPUL CE SUNTETI , NICI NU STIITI CAZUL SI VORBESTE GURA FARA VOI , ADICA PE ACEI 3 OAMENI, VIATA LOR A FOST PUSA IN PERICOL , ADICA UNUL DIN EI PUTEA SA FIE IN LOCUL CAINELUI, NU AJUNGE CA SUNT AMARATI SI ABEA ISI CASTIGA EXISTENTA MAI AU TREBUIT SA VINA PANA LA CONSTANTA SI SA MAI SCOATA CATEVA MILIOANE IN PLUS , MILIOANE PE CARE NU AVEAU DE UNDE SA-I GASEASCA , NICI NU STIU CUM S-AU DESCURCAT OAMENI SI VOI VENITI CU ASEMENEA ABERATII!!! DAR CE ZICETI , MAI TINETI MINTE CAZUL CU IONUT , COPILUL MANCAT DE CAINE , CE CREDETI CA FACEA TATAL LUI IONUT DACA ERA LA LOCUL FAPTEI CU JAVRA CARE A MANCAT PE COPIL? EU CRED CA TOT SE PROCEDA LA FEL . EU SUNT IUBITOR DE ANIMALE , AM SI CAINE , SI PISICI SI MULTE ALTE ANIMALE , DAR CAND ESTE VORBA SA ALEG INTRE VIATA UNUI OM SI A UNUI CAINE PERICULOS , DECI SUBLINIES PERICULOS, CARE PUNE VIATA A CELORLALTI N PERICOL , ATUNCI ALEG VIATA OAMENILOR! VAI DE CAPUL MEU UNDE AM AJUNS SI UNDE O SA AJUNGEM CU ASEMENEA GANDIRE, EI DEACEAEA SUNTEM UNDE SUNTEM PT CA SUNTEM FOARTE DESTEPTI OAMENILOR IN GHILIMELE CE SUNTETI, DACA E VORBA SA DATI O BUCATA DE PAINE LA UN ALT OM , NU O FACETI, MAI DEGRABA IL OMORATI, NE CALCAM , NU CUMVA SA URCE UNUL , NU CUMVA SA AJUTAM, SI CAND E VORBA DE ANIMALE , ( ANIMALELE DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE SUNT MAI OAMENI DECAT SUNTEM NOI) VA PREFACETI LA CEI MAI SENSIBILI SI IUBITORI DIN LUME. ADICA NU SUNTEM IN STARE SA ARATAM IUBIRE FATA UNUL DE CELALALT , DAR SUNTEM IN STARE SA ARATAM IUBIRE DE ALTE FIINTE, HAIDETI SA FIIM SERIOSI!!! PEDEPSIT TREBUIE SA FIE ALT CINEVA , CA DACA AVEA GRIJA DE  CAINE, NICI CAINELE NU ERA SA FIE MORT NICI VIATA OAMENILOR NU ERA SA FIE PUSA IN PERICOL!

Musafir

2016-02-08 14:52

Pentru k ami plak katzeyy

Musafir

2016-02-08 14:53

Ca să pedepsim criminalii de animale

Musafir

2016-02-08 14:54

Maltratarea animalelor ar trebui sa fie pedepsita la fel ca si maltratarea oamenilor

Musafir

#425 Re:

2016-02-08 14:54

#421: -  

Ma bucur ca mai sunt oameni in Romania care gandesc ! comentariul #420 l-am scris la postarea lui ruby in care a dat share la petitie si ghici ce...dupa 2 minute a fost sters , desi stransese ceva like-uri.Ne vor prosti , si constat cu tristete cati oameni sunt spalati pe creier.