România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

2016-01-12 12:33

Fiindca ma intriga ce se intampla . Urmaresc emisiunile dvs. si ma bucur ca sunteti atat de curajosi ca sa aratati realitatea. Mie mi-e teama sincer. Apreciez enorm.Nu am copii dar sufar si sunt cu sufletul alaturi de acei parinti. Incredibil in asa zisa democratie.

Miron Vescan
Musafir

2016-01-12 12:34

Statul norvegian se comporta ca nazisitii cu evreii si la Auschwitz copii erau smulsi din bratele parintilor.

Musafir

2016-01-12 12:34

Am semnat această petiţie pentru că sunt om şi pentru că-mi pasă! Iubesc dreptatea!

Musafir

2016-01-12 12:35

Am semnat această petiție deoarece consider acest abuz mai josnic decît o nedreptate medievală ceea ce credeam că nu mai poate fi posibil într-o lume civilizată ! Dreptul fundamental al unor oameni de a-și crește și educa copii este inalienabil și nu poate fi încălcat decît prin abuz și răpire ceea ce nu putem tolera.

Musafir

2016-01-12 12:35

Nimeni nu are dreptul de a separa in modul abuziv si fara motive temeinic verificate !
Este o "rapire" cu acte false si legi abuzive cu buna stiinta de a creste "demografia" acestei tari cu o clima aspra !
Aceasta lege abuziva va determina ca insasi norvegieni cu familie mixta sa nu vrea sa mai stea in tara in care s-au nascut !

Musafir

2016-01-12 12:36

Sa facem o schimbare în guvernul Norwegian și familia Bondariu să își primească copii.

Musafir

2016-01-12 12:36

Sunt curioasa doar daca cei care au fost la ridicarea copiilor de la domiciliu, sunt parinti, cu alte cuvinte daca au copii si ei si i-as intreba ce ar face ei in situatia in care lor le-ar fi luati copiii cu forta de langa ei asa cum ei au procedat cu acesti copii?

Musafir

2016-01-12 12:37

Situatia in care a ajuns aceasta familie este intolerabila.

Musafir

2016-01-12 12:37

Nu mii, .trebuie sa avem aici ...milioane de oameni,care sa iscaleasca aceasta P etitie!Oare lumea nu-si da seama de gravitatea, salbaticia si animalitatea acelora ,care ajung la asemenea gesturi de a desparti copiii de parinti lpr ? Puneti-va fiecare in ac. situatie si vedeti ce-ati simti! Haideti, nu stati deoparte,iscaliti aceasta Petitie alaturi de cei care au initiat-o si nu sunt niciodata indiferenti la atrocitatile si nedreptatile care ni se fac.

Musafir

2016-01-12 12:38

Sunt revoltată de fărădelegile săvârșite,chipurile,în numele legii!!! Legea cui?!?...Nu se poate vorbi de cea a Drepturilor Omului,în nici un caz!

Musafir

2016-01-12 12:38

pentru nedreptatea facuta acestor familii de romani,,,,,,,,ptr intoarcerea copiilor in sanul familiei,,

Musafir

2016-01-12 12:39

Pt ca e nedrept sa se ia 5 copiii de la o familie..Eu si sotia mea n-am fi putut concepe asa ceva...Ce sa mai zic de fiica noastra..care are si ea 3 copii. Pana si un animal lupta cu pretul vietii daca incerci sa-i iei pui..Trebuie sa ai tact8ci viclene..sa poti lua puii unei lupoaice..leoaice...sau tigroaice si sa nu fii agresat...atacat dur. Actionati va rugam pe toate caile posibile...p5 ca cei 5 copii sa revina familiei Bodnariu. Va multumim..familia Adrian si Magdalena Puscas.

Musafir

NORVEGIA D-ATI FAMILIEI BODNARIU COPILASII INAPOI, PROTESTEZ IMPOTRIVA ACESTUI ACT DE ABUZ, DOAMNE AJUTA!

Musafir

Pentru ca se cred civilizati, dar sunt mai prosti decat noaptea!
Pentru ca nu pot sa accept o asemenea mentalitate! Si pentru omul pesterilor era de neacceptat sa nu aibe copilul langa el, daramite sa ii fie furat. Acesta nu este stat civilizat! Nu este nimic civilizat in a maltrata cetatenii, populatia. Este un stat cu viziune fascista!

Musafir

Copii sunt un dar dat de Dumnezeu. Ei au dreptul la o viata frumoasa alaturi de cei care au fost alesi de Domnul sa le fie parinti. Nu cred ca este in interesul copiilor sa fie despartiti de parinti daca nu s-au constatat abuzuri asupra lor. E o cruzime fara margini sa iei copii din bratele mamelor si sa-i arunci intr-un orfelinat oricat de "cu pretentii" ar fi. Este odios.

Musafir

2016-01-12 12:40

Am semnat aceasta petiție ca sa se facă dreptate, copii aceia trebuie sa fie alături de mama lor, Dumnezeu sa aibă mila de ei

Musafir

Deoarece imi plac jurnalistii antenei 3

Musafir

Nu am copii, dar in viitorul apropiat voi fi si eu tatic si nu vreau sa platesc tribut unui stat distorsionat din punct de vedere moral!!! Ne gandim cu ingrijorare la viitoarele legi abuzive ce vor impresura si a noastra tara!!!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

Musafir

Ma bucur ca se intreprinde ceva .. . Felicitari initiatorilo!!

Musafir

Pentru ca imi doresc ca cei care ne conduc sa inteleaga clar ca suntem romani si ne pasa de semenii nostrii...Ei ce asteapta???

Musafir

Daca o legislatie este in neregula, ea trebuie imbunatatita sau schimbata. Ne pare rau, Stimate Guvern Norvegian, dar am vrea sa va sugeram sa imbunatatiti legislatia privind protectia copiilor. Ce fel de institutii responsabile sunt acelea care mentin in sistemul de protectie a copilului psihologi care isi permit sa treaca intre motivele de luare a copiilor de linga parintii lor faptul ca un copil nu agreaza omleta pregatita de mama, ca un copil este tinut in brate prea mult de o bunica iubitoare, riscindu-se apropierea exagerata fata de aceasta persoana. Domnilor, daca un copil este iubit de cit mai multi oameni, abia atunci se va dezvolta mai frumos, mai echilibrat si se va simti mai in siguranta! Iubiti copiii, oricum ar fi ei, ajutati-i, nu creati drame din cauza carora atit micutii, cit si parintii vor avea de suferit o viata intreaga! A propos, ajutor inseamna sa consiliati acolo unde lucrurile stau cu adevarat strimb. Est modus in rebus! Exagerarile nu au adus nimic bun in lumea asta in orice domeniu ar fi fost ele. 

Musafir

2016-01-12 12:41

Doresc copii sa fie dati inapoi parintilor Marius si Ruth Bodnariu. Domnul sa dea biruinta acestei familii cat mai repede. Domnul sa I intareasca.

Musafir

2016-01-12 12:42

Daca nu le plac norvegienilor cântecele creștine, poate cele musulmane sunt mai plăcute lor. Le oferim cu drag cota noastră de emigranți pentru întinerirea populațiilor lor. Si ei au multi copii.

Musafir

2016-01-12 12:42

Sunt mama si stiu ce inseamna pentru familie aceasta drama,de care responsabili sunt in primul rind autoritatile norvegiene.