România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

2016-01-12 12:48

Sa ne aparam sangele romanesc.

Musafir

se întâmplă sta deoarece nu ne apărăm compatrioţii şi copii. aveţi cunoştinţă dacă a păţic aşa cineva din rusia, ungaria sau italia, germania? fiind licenţiat în drept propun să se aplice reciprocitatea în relaţiile cu norvegia: luarea unor copiii din familii norvegiene din românia, sub diverse pretexte, de către protecţia copilului din românia, apoi până la stoparea abuzurilor din norvegia asupra cetăţenilor români să fie expulzaţi toţi cetăţenii norvegieni din românia şi declararea statului norvegian, în totalitatea sa, persoană non-grata şi ruperea tuturor legăturilor.
doar turcii, tătarii şi vikingii (norvegienii de astăzi) răpeau copii în evul mediu, dar astăzi doar o reacţie dură şi reciprocă rezolvă problema. sau poate înţeleg doar de forţă şi atunci trebuie aplicată forţa. oricum norvegia să facă copii şi nu să răpească, o mare ruşine

Musafir

nu trebuie sa ne mire atitudinea Norvegienilor...si ai nostri ar proceda la fel daca ar respecta legea facuta de parlamentarii nostri..daca dai copilului o linie la fund, risti sa te trezesti cu protectia copilului la poarta, dar daca ti-l loveste profesorul (uneori chiar motivat ) acesta primiste salariul diminuat ..?? legea nu este buna..facuta la comanda UE?? votata probabil fara sa fie studiata, sau mai stii poate "asumata"...in fine..ceea ce se intampla in UE si Romania nu este bine..totul este facut pentru "globalizare" si distrugerea identitatii..

Musafir

Este inadmisibil asa ceva! Copiii au dreptul de a trai in familia lor, parintii au dreptul de a-si creste copiii!

Musafir

Parerea mea este ca Norvegia pesepseste familiile mixte,cred ca norvegienii nu vor sa-si amestece sangele lor albastru si ochi lor albastri cu brunetii din Romania este ceva de genul fascist cel cu rasa ariana .Consider ca vor sa creasca copii cu cetetenie norvegiana proveniti din familii mixte lipsiti de familia lor,si mai cred ca sunt abuzati in aceste centre exact cum s-a intimplat candva in Elvetia !!!

Musafir

2016-01-12 12:49

Drama familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost răpiţi de autorităţile norvegiene, a provocat un val de emoţie, indignare şi proteste ample în Norvegia, în România, în Statele Unite ale Americii şi în multe alte locuri din lume. Pentru a aduce la cunoştinţa autorităţilor de la Oslo. Suntem alaturi de familia Bodnariu!

Musafir

Cum au putut să răpească acești copii. Sunt niște infractori cu acte. Le-a dat mai întâi un avertisment, înainte să le ia copii ?

Musafir

Pentru ca sunt mamă și nu aș putea trăi fără copilul meu. Ce o fi in sufletele părinților dar și al copiilor!!! Sper să se rezolve ceva.

Musafir

2016-01-12 12:50

Din solidaritate cu suferinta copiilor si a parintilor din Norvegia

Musafir

Consider ca ceea ce se intampla in Norvegia e iesit din común, incalca drepturile omului, drepturile familiei, drepturile copiilor de a fi langa parinti si poate multe alte drepturi.

Musafir

sunt de acord sa semnez aceasta Petitie pentru copiii Bodnariu

Musafir

2016-01-12 12:51

Am semnat în semn de susținere pentru acele suflete nevinovate. Gânduri bune și toată susținerea noastră. Suntem toți alături de voi.

Musafir

Domnul sa aibe mila de familia Botnariu și sa dea izbăvire cât mai repede !!!

Musafir

Drama familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost răpiţi de autorităţile norvegiene, a provocat un val de emoţie, indignare şi proteste ample în Norvegia, în România, în Statele Unite ale Americii şi în multe alte locuri din lume. Pentru a aduce la cunoştinţa autorităţilor de la Oslo, suntem alaturi de familia Bodnariu!

Musafir

2016-01-12 12:52

Romanul este tolerant
Romanul de mult prea multe ori este si umil
Dar, romanul mai stie si ca daca este in casa cuiva, respecta regulile casei
Numai ca regulile lor sunt ale unui popor cum bine spunea cineva, disperat...cu inclinatii hitleriste
Si apoi...in casa lor incerc sa ma comport conform cerintelor,dar la mine in casa traiesc dupa principiile, traditia straveche ,constiinta si vrerea mea .
Felicitari Antena 3

Musafir

Pentru ca mi se pare normal ca acesti copii sa creasca in familia lor naturala

Musafir

Compasiune,pt.spaima si drama a mii de romani care au copii si traiesc afara. INDIGNARE!!!

Musafir

Deoarece doresc ca acei copii să se intoarca la parintii lor !

Musafir

2016-01-12 12:53

Semnez pentru ca susțin familia Bodnariu

Musafir

2016-01-12 12:53

Continutul PETITIEI, este concret si persuasiv.Sunt revoltat si consternat de lipsa de reactie a STATULUI ROMAN.Este o atitudine de ne iertat,familiaBodnariu este indreptatita sa le ceara socoteala,dar si presa.

Musafir

2016-01-12 12:54

Am semnat aceasta petitie pentru ca avem in familia noastra 2 copii in plasament pe care ii iubim ca si pe copiii nostri,ii tinem in brate si ii pupam,pentru ca au nevoie si de asa ceva.

Musafir

Am semnat pentru ca este strigator la cer ce se intampla intr-o tara care se vrea ultracivilizata . Sunt medic de profesie , in urma cu o luna au plecat In Norvegia niste cunostinte ,o familie de medici care au doi copii ,sa lucreze acolo, primul gand al meu vazand cum stau lucrurile pe acolo , daca intr-o buna zi s-ar trezi si ei cu cei de la protectia copilului ?
Cred ca autoritatile de acolo sunt fara inima , fara suflet , nu se poate asa ceva sa smulgi copiii din bratele memei si ale tatalui , sa impui prin metode barbare ce sa fie in sufletul copilului si al parintilor,

Musafir

M-a revoltat modul cum au fost luati copiii familiei Bodnariu, tratamentul inuman aplicat acestor copii, in numele unor principii care seamana mai mult cu modul in care fascistii urmareau sa-si construiasca o natie numai a lor. Cred ca in spatele acestor actiuni, stau organizatii criminale care urmaresc atacarea cu orice mijloace a crestinismului.
dacii liberi

ruşine pentru norvegia. ca reciprocitate să fie luaţi şi copii din familiile norvegiene din românia, sub diverse pretexte, de către protecţia copilului, apoi să fie declarat regatul norvegian persoană non-grata, expulzaţi toţi la ei acasă şi ruperea oricăror legături cu ei. la forţă se raspunde cu reciprocitate. s-au atins de familii din rusia, ungaria, germania, austria? nu prea cred

Musafir

2016-01-12 12:55

Pentru normalitate,dreptate, omenie in toata lumea.