România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

2016-01-12 22:02

Este destul!! Destule lectii am primit de la aceste asa- zise "state civilizate si evoluate", care cu ipocrizie deplina ne injosesc, ne umilesc, ne arata cu degetul ca exemple de inferioritate, de inapoiere sociala si emotionala, de barbarism si primitivism.Este timpul sa ripostam, sa le punem lor oglinda in fata pt. a se vedea in adevarata si cruda lor goliciune sufleteasca si morala, cu lipsa lor deplina de principii si umanitate. AJUNGE!!!

Musafir

2016-01-12 22:03

Dumnezeu sa i ajute! Nimeni sa nu treaca prin ce trec acesti parinti:(

Musafir

2016-01-12 22:04

Sunt alaturi de familia Bodnariu! Va rog sprijiniti-i sa-si recapete copiii! Stop abuzului in Barnevernet!

Musafir

Am semnat aceasta petitie, pentru ca am si eu doi copii,care sunt viata mea,sufletul meu si fara ei ,aceasta nu ar mai insemna nimic!!

Musafir

Este monstruos sa desparti o familie, pe criterii aberante. Cata trauma pentru copii! Sa separi fratii! Crima, de-adreptul!

Musafir

DOMNUL SA SCAPE ACESTI COPII DIN GHIARELE LUI "SATAN"!!!

Musafir

Pentru faptul ca nedreptatea ,nu trebuie sa invinga si sa distruga o familie si sufletele unor parinti si ale copiilor lor.

Musafir

2016-01-12 22:05

Ma supara foarte tare autoritatea suprema a statului , ma bucur ca va avem !!!
FELICITARI !

Musafir

2016-01-12 22:06

COPII SUNT UN BUN NATIONAL. SA PROTEJAM BUNURILE

Musafir

2016-01-12 22:06

Sunt mama si nu pot sa ma gandesc cum as fi suportat o asemenea drama . Nu ma pot pune in locul acestor familii . Este ingrozitoare trauma la care sunt supusi atat copiii cat si parintii.

Musafir

2016-01-12 22:07

Pt ca Dumnezeu Sá lase biruinta si sa se indure
Cara

2016-01-12 22:08

Semnez aceasta petitie pt ca, in primul rand, nu mi se pare normal sa procedezi in felul asta, tu, ca autoritate si mai ales cu cetatenii altor tari si, in al doilea rand pt ca m-am saturat ca toate tarile sa afirme despre poporul roman ba ca e hot, ba ca e corupt, ba ca e barbar, ba ca e necivilzat, ba ca e inapoiat, ba ca e bolnav si multe altele.

Tin sa le transmit ca poporul roman este un popor mult mai destept decat pot ei sa fie vreodata; ca e iubitor; ca traieste si crede in Dumnezeu si tocmai acest lucru il face incapabil de a rani oamenii; ca e muncitor, asa cum niciunul dintre popoarele astea care ne trateaza ca pe ultimii retardati, nu va fi vreodata; ca e un popor demn care nu a cerut nimic nimanui, decat poate respect. Nu vreau sa imi mai tina lectii popoare de genul Norvegiei, nici despre ce inseamna civilizatie, nici nimic. Pentru noi, celula societatii e familia si atat.

Nu poti sa distrugi familii doar pentru ca isi cresc copiii in spiritul lui Dumnezeu si ca ii invata ce e iubirea, iar modul in care o fac nu iti convine tie, popor norvegian! Nu ai tu drept de viata si de moarte asupra cuiva! Nu iti convine, trimite-i in Romania daca nu poti sa suporti modul asta de a fi o familie, dar nu te erija tu in puterea suprema, pt ca, surpriza, nu esti si nu iti da nimeni dreptul de a lua copiii de langa parintii lor!

Musafir

2016-01-12 22:08

Orice copil trebuie sa creasca langa parinti lor
a.

#11139 Urăsc abuzurileeeee !!!!

2016-01-12 22:09

Nu suport sa vad ce se intamplaaa!!! Dar ne miram degeaba pentru ca nici in Romania nu stau lucrurile mai bine! Toti cei cu functii si toata justitia e coruptaaa !!! Autoritatile "noastre" ar fi trebuit sa urgenteze demersurile in acest cazz !!!! Eu stiu cum este sa te i-a de langa copil!!! E dezastruosss!!! Pe mine coruptia din justitie m-au luat de langa copilul meu la 10 zile dupa ce am nascut si copilul era sugar si mi-au dat drumul dupa o luna ,iar din cauza asta copilul are o mica problema din cauza plansului!!! Si atunci cum aa nu faca strainii ce vor cu romanii??? Urassss abuzurileee si coruptiaaa !!!

Musafir

2016-01-12 22:10

Buna seara,din toata inima sunt alaturi de parintii chinuiti ,suferinzi,cu durere sufleteasca din cauza ca l-i s-au rapit ce le este mai drag pe lume,copii lor.Nu este alta dragoste mai mare pe lume ,deccat dragostea si iubirea pentru copilul tau.Dar suferinta copiilor?Cine-i poate mangaia si iubi asa cum numai o mama si un tata o poate face?[nu se amineste aici cazurile unor copii orfani]Din experienta mea,ca mama si bunica sunt neconsolata pana in ziua cand voi auzi vestea cea mare, ca toate familiile isi vor primi copii inapoi.Nu pot sa cred ca exista pe lume oamani intr-o tara, care-si permit sa fure copii din sanul familiei,din bratele mamei si a tatalui sa desparta fratii.Imi este imposibil sa scriu ce simt si ce as vrea sa strig .Dar unde sunt drepturile omului,a copilului,a familiei....?Unde au nimerit concetatenii nostri? Asteptam cu nerabdare ca institutiile din Romania sa se implice si sa-si faca datoria fata de familiile umilite din Norvegia.Multumim din suflet grupului Antenei3 implicat in mediatizarea cazurilor cutremuratoare din Norvegia.Va multumesc.

Musafir

#11141 Re: Stop barnevernet

#8590: #860 - Stop barnevernet 

stop barnevernet

Musafir

Copii trebuie sa creasca in mod normal in familia naturala si sa primeasca educatia de la parintii naturali daca acestia au un comportament corespunzator. Numai cazurile deosebite trebuie tratate in mod special de catre institutiile specializate ale statului. Copii trebuie adusi in Romania impreuna cu parintii. Este singura solutie in acest moment.

Musafir

Doamne ajuta!

Musafir

2016-01-12 22:11

Ceea ce face Norvegia este o crima.
Ceremm sa redea de urgenta copiii inapoi familiei Bodnariu.

Musafir

#11145 Re:

2016-01-12 22:11

#11137: Cara -  

Foarte frumos si adevarat

Musafir

2016-01-12 22:13

Simt o mare durere in sufletlul acelor copii. Am fost data la sora mamei cand eram mica, dar nu am vrut sa raman acolo , desi material acolo era mai bine. Mi- a lipsit familia mea , fratii , surorile... Mama a simtit asta si m-a luat acasa. Atunci mi-am dat seama cat de mult iubeam familia mea, am plans cand mi-am revazut fratii si surorile ! De fericire !

Musafir

Pentru cā sunt mamā a 4 copii,si simt profund durerea pentru familia Bodnariu ... Si nu numai... Dumnezeu sā dea izbāvirea!!!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

Musafir

Sunt mama a 2 copii,3ani respectiv 5 ani,vreau sa spun o simpla părere,nu te poți pune în pielea părinților BOTNARIU,probabil îți va ceda inima! Și eu am fost părăsită de părinți și nimic pe fata pământului nu îți poate umple golul din inima.păcat ca pentru o tara civilizata ca Norvegia asta înseamnă civilizație sa furi 5 copii dîn sânul familiei, dar Dumnezeu e mare și ne rugam pt ei

Musafir

2016-01-12 22:14

Pentru a ajuta Familia Bodnariu , care a fost si este napastuita si supusa la tot felul de abuzuri de catre Autoritatea Copilului din Norvegia , sa isi recapete copilasii furati si rapiti intr-un mod barbar de catre aceasta institutie.Aceste rapiri seamana intr-o masura destul de mare cu rapirile pe care le faceau popoarele navalitoare si cotropitoare asupra popoarelor atacate ,la noi la romani cu ceea ce faceau tatarii,turcii si altii cand ne incalcau teritoriul,omorau,jefuiau si ... Rapeau copii si femeile! Numai stoparea abuzurilor si oprirea definitiva a acestora,comise de aceasta asa numita Autoritate a Copilului,mai poate reabilita si pune intr-o lumina mai buna ,dupa o perioada-cred eu, tara dumneavoastra Norvegia.