România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #11140

2016-01-12 22:10

Buna seara,din toata inima sunt alaturi de parintii chinuiti ,suferinzi,cu durere sufleteasca din cauza ca l-i s-au rapit ce le este mai drag pe lume,copii lor.Nu este alta dragoste mai mare pe lume ,deccat dragostea si iubirea pentru copilul tau.Dar suferinta copiilor?Cine-i poate mangaia si iubi asa cum numai o mama si un tata o poate face?[nu se amineste aici cazurile unor copii orfani]Din experienta mea,ca mama si bunica sunt neconsolata pana in ziua cand voi auzi vestea cea mare, ca toate familiile isi vor primi copii inapoi.Nu pot sa cred ca exista pe lume oamani intr-o tara, care-si permit sa fure copii din sanul familiei,din bratele mamei si a tatalui sa desparta fratii.Imi este imposibil sa scriu ce simt si ce as vrea sa strig .Dar unde sunt drepturile omului,a copilului,a familiei....?Unde au nimerit concetatenii nostri? Asteptam cu nerabdare ca institutiile din Romania sa se implice si sa-si faca datoria fata de familiile umilite din Norvegia.Multumim din suflet grupului Antenei3 implicat in mediatizarea cazurilor cutremuratoare din Norvegia.Va multumesc.