România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Quoted post

Cara

2016-01-12 22:08

Semnez aceasta petitie pt ca, in primul rand, nu mi se pare normal sa procedezi in felul asta, tu, ca autoritate si mai ales cu cetatenii altor tari si, in al doilea rand pt ca m-am saturat ca toate tarile sa afirme despre poporul roman ba ca e hot, ba ca e corupt, ba ca e barbar, ba ca e necivilzat, ba ca e inapoiat, ba ca e bolnav si multe altele.

Tin sa le transmit ca poporul roman este un popor mult mai destept decat pot ei sa fie vreodata; ca e iubitor; ca traieste si crede in Dumnezeu si tocmai acest lucru il face incapabil de a rani oamenii; ca e muncitor, asa cum niciunul dintre popoarele astea care ne trateaza ca pe ultimii retardati, nu va fi vreodata; ca e un popor demn care nu a cerut nimic nimanui, decat poate respect. Nu vreau sa imi mai tina lectii popoare de genul Norvegiei, nici despre ce inseamna civilizatie, nici nimic. Pentru noi, celula societatii e familia si atat.

Nu poti sa distrugi familii doar pentru ca isi cresc copiii in spiritul lui Dumnezeu si ca ii invata ce e iubirea, iar modul in care o fac nu iti convine tie, popor norvegian! Nu ai tu drept de viata si de moarte asupra cuiva! Nu iti convine, trimite-i in Romania daca nu poti sa suporti modul asta de a fi o familie, dar nu te erija tu in puterea suprema, pt ca, surpriza, nu esti si nu iti da nimeni dreptul de a lua copiii de langa parintii lor!

Raspunsuri

Musafir

#11145 Re:

2016-01-12 22:11:43

#11137: Cara -  

Foarte frumos si adevarat