Vrem pedepsirea violatorilor si pedofililor prin CASTRARE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Vrem pedepsirea violatorilor si pedofililor prin CASTRARE

Musafir

2015-07-21 23:09

Asa trebuie facut de oare ce la noi an romania nimeni nu mai are frica. de ceva sau respect

Musafir

2015-07-22 01:09

Sunt niște animale de oameni

Musafir

2015-07-22 04:19

Altceva nu merita !

Musafir

2015-07-22 04:53

nu vreau ca pe viitor cand voi avea un copil sa.mi fie frica sa.l trimit la joaca nesupravecheat...sa se faca dreptate si Iohanis sa lase plimbarile si sa isi indeplineasca datoria de presedinte...va spun sincer k mi.e rusine k sunt roman si k traiesc intr.o tara condusa de niste oameni inconstienti.

Musafir

2015-07-22 05:15

Vreau ca acesti dezgratiati să plătească pt ceea ce au facut acelei fete lipsite de apărare. Si ea sa cîstige bătălia împotriva acestor nenorociți care cred ca banii sînt totul. Vreau ca dreptate să triumfe in românia 2015.Vreau să plătească pt faptă lor.

Musafir

2015-07-22 05:27

Pedepsirea exemplara a violatorilor pentru a nu se creea precedentul si ai descuraja pe cei ce ar indrazni sa mai faca asa ceva.

Musafir

2015-07-22 06:01

Fiecare dintre noi ar putea trece prin aceste nenorociri ! Este clar ca aceasta trebuie sa fie pedeapsa lor. Nu putem sa-i lăsăm să mai facă din nou ! Nimeni nu trebuie sa fie agresat fără voia lui !
musafir

2015-07-22 06:01

Sa fie spanzurati de scula!!

Musafir

2015-07-22 06:05

Sincer din plictiseala ca justitia oricum nu face nimc.Rusine sa le fie .

Musafir

2015-07-22 06:25

ocui i se poate intampla cu oameni de genul asta .trebuie sa ne protejam .pe noi ,pe copiii nostri

Musafir

2015-07-22 06:27

Nu este omenesc sa chinui in asa hal o alta persoana.Nici animalele nu procedează asa.merita tot ce e mai rau sa vada si ei cume sa aai parte de....surprize

Musafir

2015-07-22 06:37

Trebuie sa fie o pedeapsa dura.

Musafir

2015-07-22 06:53

Toti violatorii ar trebui castrati si inchisi pe viata.

Musafir

2015-07-22 07:02

Sa fie castrati si puscarie pe viata

Musafir

2015-07-22 07:19

Pentru ca si eu am 2 baieti si nu as fi de acord chiar daca sunt ai mei sa faca acest lucru. Este de neconceput ca parintii lor sa le tina partea stiind ca au gresit. Eu nu i-as mai considera fii mei si eu as zice sa le dea cea mai aspra pedeapsa. Eu i-as cresta pe tot corpul si inclusiv organele pe care nu au putut sa si le tina in pantaloni si le-as pune sare mare pe rani, apoi i-as pune pe alti 7 insi sa ii violeze si sa ii bata sa vada si ei cat de bine este. Eu sincer asta le-as face chiar daca sunt baietii mei. Asta da dovada ca parintii lor nu le-au dat cei 7 ani de acasa. Proasta educatie si banii la discretie care ii strica pe copii. Majoritatea violatorilor, drogatilor sunt baietii de bani gata. Doresc sa fie castrati si apoi aruncati in puscarii ca sa fie si ei la randul lor violati si batuti. Multumim tuturor din puscarie ca sunt alaturi de aceasta fata si ii rog daca ajung cei 7 pe la ei in vizita sa nu aiba mila de ei, sa ii umileasca cum au umilit saraca fata si cum si-au batut toti joc de ea. Sa ii faca sa ajunga sa isi ia gatul singuri. Asta merita. Parintii lor trebuie sa se gandeasca la faptul ca pe mama unuia puteau sa o violeze 7 idioti, ar mai fi spus ca odraslele lor sunt " cuminti" ? Sau pe mamele lor sau pe surorile lor? Babele din sat au fost mituite cu bani sa declare ca vor sa fie iertati. Rusine lor, sunt batrane degeaba si mai sunt si bisericoase pe deasupra. Rusine localnicilor care tin cu violatorii, rusine parintilor pt vorbele spuse si pt educatia " buna " care le-a dat-o, rusine procurorilor care nu i-au arestat (sunt corupti pana in maduva oaselor), rusine sistemului. In Malayesia baiatul cu drogurile are pedeapsa capitala si la noi violatorii stau bine mersi in canapea cu telecomanda in mana. Rusine justitiei corupte. Stiu ca nu toti sunt la fel, imi cer scuze pt ceilalti. Va multumesc.

Musafir

2015-07-22 07:23

Am semnat petitia pt ca refuz sa cred ca noi si copiii nostri traim intr-o tara cu astfel de animale

Musafir

2015-07-22 07:50

Pt ca asa ceva nu se poate . Daca nu se ia nici o masura o sa ajungem sa ne fie frica sa esim din case. Avem copii nepoti care nici un adult nu ar putea face fata la atati nebuni deodata dar un copil. Nu inteleg dece acesti nebuni nu s-au dus sa isi satisfaca nebuniile ca sunt locuri unde sunt platite aceste femei pt serviciile lor.Care este diferenta dintre o crima si un viol ? Ce e arestu la domiciliu? Ai gresit platesti.

Musafir

2015-07-22 07:56

In romania secolului 21 se intampla asfel de tiranii

Musafir

2015-07-22 08:18

Aceasta fapta ca si multe altele trebuie pedepsite.e imposibil sa numesti,, baieti,, acele bestii care au distrus un suflet de om nevinovat. Rusine!!! E inadmisibil ca dupa fapta lor sa mai aiba si nesimtirea de a spune,, sunt mandru de ceea ce am facut!,,...sau,, pentru 5 minute de plăcere sa fac puscarie?,, NU!!!! Puscarie...e prea simplu...CASTRAREA!!! Sa fim oameni, sa fim solidari, sa mergem mai departe...sa reușim! Trebuie pedepsiti! Treziti-va domnilor judecători la realitate, TREZiTI-Va...in locul acelei fete, ar fi putut fi fiica dvs!!!

Musafir

2015-07-22 09:16

*deoarece nu doresc ca niste animale salbatice sa tulbure in continuarea linistea si securitatea oamenilor;
*deoarece sunt oripilata de ce se intampla cu nenorocitii de locuitori din acel sat, cum este posibil ca pana acum sa nu se revolte impotriva hienelor si a familiilor lor, chiar mai mult sa invinovateasca biata copila.; RUSINE!
*deoarece doresc sa li se stearga pentru totdeauna ranjetul de bestii de pe chipul violatorilor ordinari;
* deoarece cerem cu insistenta pedepsirea aspra a judecatoarei care a eliberat aceste marsave si imputite animale;
*deoarece sunt oripilata de ceea ce se intampla cu apararea si siguranta populatiei. Doamne ajuta sa se faca dreptate in acest caz infiorator.

Musafir

2015-07-22 09:35

Este revoltatoare toata situatia...decizia intantei.... Atitudinea celor care sustin astfel de comportament.....viitorul unui copil distrus.....

Musafir

2015-07-22 09:39

Pt ca sunt mama de. Fata si de baieti si nu mi se pare normal ce sa intimplat. Cu biata fata nimeni nu trebuie sa pateasca asa ceva

Musafir

2015-07-22 09:39

castrarea chimica sau inchisoare pe viata....

Musafir

#124 Re:

2015-07-22 09:41

#39: -  corect...dar se va face ceva? o tara intreaga a fost ingenuncheata e judecatori incompetenti...

Musafir

2015-07-22 09:45

Pentru ca este cea mai corecta metoda legala de pedepsire a acestui gen de infractori!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...