Vrem pedepsirea violatorilor si pedofililor prin CASTRARE

Musafir

/ #115

2015-07-22 07:19

Pentru ca si eu am 2 baieti si nu as fi de acord chiar daca sunt ai mei sa faca acest lucru. Este de neconceput ca parintii lor sa le tina partea stiind ca au gresit. Eu nu i-as mai considera fii mei si eu as zice sa le dea cea mai aspra pedeapsa. Eu i-as cresta pe tot corpul si inclusiv organele pe care nu au putut sa si le tina in pantaloni si le-as pune sare mare pe rani, apoi i-as pune pe alti 7 insi sa ii violeze si sa ii bata sa vada si ei cat de bine este. Eu sincer asta le-as face chiar daca sunt baietii mei. Asta da dovada ca parintii lor nu le-au dat cei 7 ani de acasa. Proasta educatie si banii la discretie care ii strica pe copii. Majoritatea violatorilor, drogatilor sunt baietii de bani gata. Doresc sa fie castrati si apoi aruncati in puscarii ca sa fie si ei la randul lor violati si batuti. Multumim tuturor din puscarie ca sunt alaturi de aceasta fata si ii rog daca ajung cei 7 pe la ei in vizita sa nu aiba mila de ei, sa ii umileasca cum au umilit saraca fata si cum si-au batut toti joc de ea. Sa ii faca sa ajunga sa isi ia gatul singuri. Asta merita. Parintii lor trebuie sa se gandeasca la faptul ca pe mama unuia puteau sa o violeze 7 idioti, ar mai fi spus ca odraslele lor sunt " cuminti" ? Sau pe mamele lor sau pe surorile lor? Babele din sat au fost mituite cu bani sa declare ca vor sa fie iertati. Rusine lor, sunt batrane degeaba si mai sunt si bisericoase pe deasupra. Rusine localnicilor care tin cu violatorii, rusine parintilor pt vorbele spuse si pt educatia " buna " care le-a dat-o, rusine procurorilor care nu i-au arestat (sunt corupti pana in maduva oaselor), rusine sistemului. In Malayesia baiatul cu drogurile are pedeapsa capitala si la noi violatorii stau bine mersi in canapea cu telecomanda in mana. Rusine justitiei corupte. Stiu ca nu toti sunt la fel, imi cer scuze pt ceilalti. Va multumesc.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...