Vrem pedepsirea violatorilor si pedofililor prin CASTRARE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Vrem pedepsirea violatorilor si pedofililor prin CASTRARE

Musafir

2015-07-22 09:47

Sa nu mai existe violatori!

Musafir

2015-07-22 10:17

Sper sa se aprobe cât mai repede

Musafir

2015-07-22 11:34

Pentru ca violul nu se justifica in nici un fel, nici macar prin provocarea din partea victimei. Este o "pedeapsa" nepermis de mare pentru greseala victimei, de a fi prea provocatoare.

Musafir

2015-07-22 11:35

Acesti monstri educati de catre niste brute de parinti vor continua sa savarseasca astfel de practici si in continuare.

Musafir

2015-07-22 11:37

Nu merita lăsați in libertate... si'au batut joc de biata fata nesimțiți naibi la puscărie cu ei.... Fi tare draga mea si ai sa vezi ca o sa fie bine astfel de oamenii nu trebuie sa trăiască in societate... La răcoare pe viața băieții si sa treceți si voi prin ce a trecut saraca fata... o sa vo luati de la colegi de celula dublu fata de cele "5 minute de placere " mai aveti si tupeu să radeti in fata fetei la tribunal puslamalelor.. fomistolor cu rasa voastră de fomisti inapoiatilor.. va vede lumea ca pe eroi bai panaramelor eroi la puscărie o sa fiti. O sa deveniți "fetițe" la puscărie cat de curand marlanilor !!
Liliana

#131 Re:

2015-07-22 11:39

#126: -  

la puscarie cu ei nu merita sa traiasca in societate sunt niste tarlani care nu stiu sa faca altceva decat sa violeze.  La puscarie pe viata totii violatori viitoare "fetițe" la puscărie.  

Musafir

#132 Nu sunt de acord cu castrarea chimică. Să se aplice legea care e în vigoare

2015-07-22 11:40

Și dacă cel acuzat de viol își dovedește nevinovăția după ce a fost castrat? Acel om este mutilat chimic pe viață și nu are cum să mai fie îndreptată situația. Au fost destule cazuri în care instanțele din România au dat verdicte greșite. Nu este drept ca un om să fie mutilat pe viață pe baza unei suspiciuni, mai ales că în România judecătorii nu răspund dacă dau un verdict greșit. Într-o țară civilizată nu se aplică pedepse corporale și pedepse capitale fiindcă acestea sunt ireversibile. Chiar dacă acuzatul pledează vinovat nu înseamnă că este vinovat, este posibil ca asupra lui să fie făcute presiuni, deci nu trebuie condamnat la moarte sau mutilat pe viață. Nu trebuie schimbată legea.

Musafir

2015-07-22 11:41

Am vizionat interviul cu mama fetei care se presupune că ar fi fost violată și părea cam indiferentă în legătură cu pedepsirea suspecților. Probabil că asupra celor 7 tineri s-au făcut presiuni fiindcă polițiștii din România recurg deseori la violențe verbale și fizice pentru a constrânge persoanele acuzate să recunoască faptele de care sunt acuzați. Fiindcă 3 dintre acești 7 tineri au fost mai slabi de înger n-au rezistat presiunilor și s-au declarat vinovați. Nu este de ajuns acuzația ca să condamni o persoană și nici mărturia, trebuie dovezi categorice. Justiția condamnă numai pe bază de dovezi, așa este în orice țară civilizată. 

Musafir

2015-07-22 12:10

PENTRU A NU SE MAI ACOPERI MAGARIILE UNOR OAMENI LIPSITI DE EDUCATIE SI POATE IN FELUL ACESTA SE MAI LINISTESC.ATATA TIMP CAT NU SUNT CONDAMNATI CU ASPRIME, ISI VOR FACE IN CONTINUARE DE CAP.CASTRAREA ESTE CEA MAI BUNA PEDEAPSA PENTRU ACESTIA.

Musafir

2015-07-22 12:12

Pentru o siguranta certa a copiilor nostri

Musafir

2015-07-22 12:19

am semnat petita pentru aroganta celui care a spus cai mindru de ce a facut.

Musafir

2015-07-22 12:19

Sant parinte si am o fetita.Sant dusman declarat al violatorilor.n-am fost ,nu sant si nu voi fi vreodata de acord cu faptele acestor excremente ale societatii.RUSINE ,,parintilor,, care-si apara propria mizerie. O,,mama,, de violator care apara cu vehementa fapta degeneratului de fiu nu este mama...RUSINEEEEEE
.

Musafir

2015-07-22 12:20

Daca legile ar fi mai dure si ar fi respectate ,nu s-ar mai comite atatea violuri si faradelegi. legea in tara noastra este prea permisiva si ,multumita domnilor care ne carmuiesc saraca tara bogata,se gasesc portite de scapare pentru cei cu "stare"ca dumnealor sunt cei ce fac faradelegi grave.

Musafir

2015-07-22 12:23

Sunt barbat dar categoric nu sunt de-acord cu ce au facut nemernicii astia. Puscarie pe viata.

Musafir

2015-07-22 12:23

Pt ca e normal sa fie f aspru pedepsiti.Pt inceput vor fi cativa,apou cu siguranta nu vor mai exista violuri si jeguri de pedofili,le va fi frica de ce vor pati.

Musafir

2015-07-22 13:08

Am semnat petitia ca gest de solidaritate, poate impreuna reusim sa schimbam ceva...sunt victime care au nevoie de tot suportul nostru sa stie ca nu sunt singure si ca multi oameni sunt alaturi de ele.

Musafir

2015-07-22 13:32

Pentru ca sint de accord cu castrarea

Musafir

2015-07-22 13:39

Trebuie data o lege..copii nostri tr protejati de pedofili..iar noi femeile de violatori..Este inadmisibil sa nu poti umbla liber pe strada..sa nu iti stii copilul in siguranta de la scoala..Vrem sa putem umbla in siguranta pe strada..STOP VIOL..STOP Pedofili!!!

Musafir

2015-07-22 14:16

Pentru a ii baga la puscarie si sa le taie coaiele la nenorociti....

Musafir

2015-07-22 15:21

As vrea sa simta si ei macar 5 minute din durerea pe care au provocato sarmanei fete in alea 5 minute de placere cu care sau ales ei.Sunt niste scursuri ale societati

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-07-22 15:36

o mama

2015-07-22 15:38

am semnat pentru ca nu mi se pare normal ca un individ care a distrus o fiinta sa-si continue viata ca si cum nimic nu s-a intamplat,iar apartinatorii victimelor sa-i intretina in puscarii(prin taxele si impozitele platite). ne-am saturat de ignoranta,de prostie si de lasitate!!! am vazut diverse interviuri cu indivizi care(dupa umila mea parere) traiesc intr-o alta lume.nimeni nu are o scuza daca a savarsit o asemenea fapta! ca ai parinti gospodari,nu inseamna ca sunteti si persoane cu bun simt. parafrazand limbajul de cartier,*tractoarele si utilajele muncesc* dar nu fac din acestea OAMENI.

o mama

#148 Re: Nu sunt de acord cu castrarea chimică. Să se aplice legea care e în vigoare

2015-07-22 15:45

#132: - Nu sunt de acord cu castrarea chimică. Să se aplice legea care e în vigoare 

se presupune ca america este in topul tarilor civilizate....ei bine,SURPRIZA!!! americanii au pedeapsa capitala(nu in toate statele,dar o au). deci cum facem cu civilizatia? o mai dam si in...mila crestina. si aici ne izbim de o problema...*ochi pentru ochi,dinte pentru dinte*. evident,in momentul in care s-a dovedit vinovatia cuiva. avem nevoie de anchetatori integrii,iar in momentul in care s-a dovedit vinovatia,sa-mi fie iertat,dar faptasii merita tot ce e mai rau.

Musafir

2015-07-22 16:01

Vrem eliminarea gunoaielor a monstrilor si incultilor care se numesc smecheri..

Musafir

2015-07-22 16:52

Deoarece doresc pedepsirea tuturor violatorilor prin CASTRARE CHIMICA SAU ÎNCHISOAREA PE VIAȚĂ!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...