Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

2015-07-22 11:35

Moarte celor 7 imbecili si tuturor care au tupeul sa faca asa ceva.

Musafir

Animalele trebuie castrate si dati la cuptor

Musafir

Asi dori ca toti cei 7 jeguri sa fie arestati. .sa aibe pedeapsa minima de 20 de ani oameni fara inima
123456

#33854 Exista barbati adevarati in Vaslui?

2015-07-22 11:36

Exista barbati adevarati in Vaslui? Daca da, aceste nevertebrate ar trebui sa se roage sa suporte consecincele faptelor lor si sa fie inchse. Aceste brute si toti membrii familiile lor ar trebui sa nu poata iesi pe strada, in sat sau in orice alta localitate din Romania, fara a se simti exclusi si amenintati. Firmele private din Vaslui si din toata Romania ar trebui sa nu angajeze brutele sau membrii acestor familii de brute si nici sa faca afaceri cu brutele sau membrii familiiilor lor. Comunitatea, biserica, scoala, oamenii din sat dar si din judet ar trebui sa izoleze aceste brute dar si familile care nu le-au oferit minimum de educatie, omenie si compasiune (nu vad nici o deosebire intre aceste nevertebrate si un terorist in afara faptului ca aceste brute nu au arme sau explozivi la dispozitie). Suntem revoltati, oripilati si indignati de maltratarea unui animal (cal, ciine, etc) dar nu si de o fiinta umana. Le doresc tuturor femeilor care nu au reactionat si nu au minimum omenesc de compasiune din politica, din justitie, din politie si din sugativele care traiesc bine din organizatiile pentru ajutorarea femeilor si asigurarea drepturilor omului sa aiba parte macar de 10% din ce a patit acesta fata. Ce fac institutiile statului roman sau organizatiile din Romania? Cine a consiliat acesta fata si familie din punct de vedere psihologic (sau asteptam ca acesta sa incerce sa se sinucida ca fata din Mangalia? dupa ce a fost violata de alte 6-7 brute). Institutiile de forta ale statului (politia, SRI) sau cele civile (firme de paza si protectie) au oferit protectie acestei fete sau familii? Evident ca NU. Ce au facut si ce consultanta au oferit firmele de avocatura acestei familii? NIMIC, pentru ca nu este implicata nici o personalitate politica si nici reclama. Daca avem o hartie la mana, ca PROTV, dam imaginea victimei pe ecran pentru a fi cunoscuta in intreaga tara? Dupa ce trece acesta euforie pentru puncte de reclama cine o va ajuta, din ce am vazut desi la o varsta frageda este o persoana puternica (a rezistat 9 luni fara consiliere psihologica de specialitate, doar cu sprijinul familiei si a ramas cum parea din film cu mintea intreaga). Ce sansa are sa-si refaca viata? Ce spune CNA si legea romana, dar avocatii in raport cu "al doilea viol in grup" realizat de cei care au decis din conducerea PROTV sa difuzeze imagini in clar (nu era suficient sa-i auzim glasul sau o imagine neclara?). RUSINE PROTV!!!!! De asemenea rog detinutii din penitenciarele unde vor fi incarcerate aceste nevertebrate sa aplice legea din penitenciar pentru violatori cu niste circumstante agravante pentru viol in grup de 6-7 personane, in mod repetat (minim 1-3 ori) in interval de 3 ore si cu trezirea victimei daca din pacate isi pierde cunostinta.

CE RAMANE SA FACEM?

1. Sa ne revoltam si sa ne unim
2. Sa facem un sitecare cu anti-reclama pentru astfel de nevertebrate (black list) dar si pentru toti care au favorizat nepedepsirea acestora (politisti, procurori, judecatori)
3.  Anti-reclama pe retelele sociale pentru astfel de nevertebrate (black list) dar si pentru toti care au favorizat nepedepsirea acestora (politisti, procurori, judecatori)
4. Daca cei amintiti mai sus  nu vor reactiona ar trebui sa vedem daca parintii nostri sau noi mai avem furci, topoare, coase si bate pentru ca nu mai avem solutii si trebuie sa incepem sa ne facem dreptate singuri si fiecare din cei vinovati va avea partea lui de "recompensa" si va fi vai de ei si de toti cei care vor incerca sa-i apere (politie, jandarmerie, armata, inclusiv trupele NATO (in astfel de conditii mamaliga explodeaza si in NATO))

Musafir

Am semnat aceasta petiție cu gândul la copilul și nepoții mei. Nimeni nu merită să fie umilit și denigrat.

Musafir

Am semnato ptr sa se faca dreptate ptr Acea fata care a trecut prin chinuri mari din cauza acestor porci nenorociti astia merita castrati si bagati in puscarie pe viata sai astepte si pe ei sex surpriza acolo in puscarie nemernicilor

Musafir

Am semnat petitia pt ca si eu am o fetita si nu asi vrea sa treaca prin ce a trecut aceasta fata .

Musafir

La pușcărie cu ei!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

La pușcărie cu acrești nenorociții,și jegoși.

Musafir

Pentru a se face dreptate , am semnat aceasta petitie. Justitia romana sa.si faca treaba.!

Musafir

2015-07-22 11:37

de ce? ce intrebare ,asemenea fapte trebuie condamnate,sunt mama de baiat dar sunt foarte indignata de ce sa intamplat si mai ales de nesimtirea de care dau dovada cei sapte baieti,imi pare rau ca trebuie sa o spun dar este esecul parintiilor in educatia acestor copii,imi pare rau de fata imi doresc din suflet sa treaca peste aceasta drama,dar va fi greu,cat despre cei care au judecat acest caz...sa nu uite ca D-zeu ii da fiecaruia cate ceva dar si ia cand ii este mai bine omului,valabil si baietilor

Musafir

Pt ca astfel de persoane nu au ce cauta in libertate...cica nu mai au alte fapte facute pana acum si pot fi in libertate pe timpul procesului...doar pt fapta asta pe care au facut-o merita castrati si lasati in puscarie pt 25 ani...nu e normal asa ceva...imi pare rau pt fata respectiva pt ca isi va reveni f greu la normal...e bn ca nu a tacut si a spus parintilor...imi pare rau...

Musafir

Nu este normal ca 7 indivizi sa profite de o fata, prin ABSURD sa fi fost dorinta ei si nu puteau face ceea ce au facut, macar unul sa fi avut intiativa sa puna capat supliciului acelei fete!

Musafir

Sa se faca dreptate. ..iar parintiilor acelor indivizii sa le fie rusine ...avand in vedere ca 3 au recunoscut fapta dece nu Sau luat masuri imediat. ? c'è asteapta judecatorii? La inchisoare cu ei..sa treaca si ei prin ce a trecut saraca fata.

Musafir

Consider ca trebuie sa ajunga si ei in locul in care pot primi genul de iubire pe care-l merita...dupa care sa spuna ca sunt mandri de ceea ce au facut....

Musafir

Pt dreptate.

Musafir

rusine justitiei! sa pui scursurile in aceeasi linie cu victima... pe langa faptul ca este o trauma sa-ti intalnesti in fata violatorii mai esti pus si in linie cu ei... scarbelor si scursurilor ce sunteti, ar trebui dat in judecata tot ministerul si institutia de judecata!!! javre ordinare!

la ce vaca este fataciunea care a dat viata unui rebut ce educatie sa ceri!

Musafir

Pentru ca aceste bestii nu pot ramane nepedepsite!

Musafir

2015-07-22 11:38

O SINGURA MODALITATE DE A SE AJUNGE IN ACEASTA SITUATIE DE NECREZUT: DOI JUDECATORI DE PROVINCIE SI UN PROCUROR FOARTE USOR DE CUMPARAT.

Musafir

Am semnat pentru ca putea fi un membru al familiei mele acea fata, din punctul meu de vedere trebuiau arestati si tinuti in arest pana la solutionarea cazului de catre instanta, in anumite tari violatorii sunt batuti in piete sau li se taie ...iar la noi nici macar nu ii aresteaza pentru ca au un trecut curat, nu are legatura trecutul cu prezentul , fapta p care au facut o conteaza

Musafir

Pentru ca avem fete si nu sunt sigura de siguranta lor.

Musafir

Sunt impotriva a tot ce are efecte traumatizante asupra psihicului uman , cat si a lipsirii de viata (crima).

Musafir

Asa fapta merita pedeapsa cu mortea ca pa vremea lui vlad tepes

Musafir

Ca sa faca puscarie sa fie pedepsiti!
ada

asa ceva te va urmari toata viata.nu ai cum sa uti chiar daca iti doresti din tot sufletul