Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

2015-07-22 11:47

Pentru a se face dreptate aclei fiinte ce a fost batjocorita de niste imbecili care nu merita sa trăiască printre noi.

Musafir

2015-07-22 11:47

Ar trebui castrati sau in puscarie pe viata

Musafir

2015-07-22 11:48

nu exista in nici-o tara asa ceva......sa nenorocesti un om pe viata,dar sa nu fii pedepsit!

Musafir

unde ii Tepes cand ai nevoie de el ??astia trebe taiati cu drujba ca pe buturugele de lemne la 35 de cm.

Musafir

Astia nu merita inchisoare k e prea putin merita arsi la rug

Musafir

#33956 6262

SA SE FACA DREPTATE.

Musafir

IATA NUMELE DATELE BESTIILOR MIZERIILOR CARE NU POT FII NUMITI OAMENI SPER CA CEI CARE AU INTREBAT MAI DEVREME SAU ALTII SA II ARANJEZE BINE

VIOLATOR : Boicu Ionuţ Bogdan (21 ani) facebook.com/bogdan.boicu.31 Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui

VIOLATOR : Burada Silviu (21 ani) are o sora Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui

Dorina Burada "mama" bestiei (Violatorul Burada Silviu) care a initiat o campanie de denigrare la adresa fetei violate} Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui

VIOLATOR : Burlacu Paul Andrei (28 ani) facebook.com/paul.burlacu.967 Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui

VIOLATOR : Surleac Ioan (20 ani) Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui

VIOLATOR : Bolboceanu Petrică (23 ani) Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui

VIOLATOR : Rotaru Alin Dumitru (18 ani) facebook.com/alin.rotaru.33 Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui

VIOLATOR : Avădanei Silviu (22 ani) are 2 surori studente ( a amenintat jurnalistii că îi va călca cu masina pe trecerea de pietoni) Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui

MIZERIE UMANA : Răzvan Rău facebook.com/razvan.rau - Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui - susţinătorul violatorilor, care denigrează victima în mediul online , pentru mizeria asta violul este "sex surpriza"

Musafir

Unde este dreptatea in Romania, o tara europeana?! Cum este posibil ca 7 javre sa fie lasate in libertate dupa ce au distrus viata unei frumoase fete ,de la o varsta ata de frageda.
Frumoasa fata, nu numai noi oamenii suntem cu tine, ci si Dumnezeu, iar prin puterea lui tot raul se va sfarsi, iar in viata isi vor face loc bucurii, zambete si pace si speranta. Inteleg, este foarte greu, dar sa nu lasi 7 nimicuri care nici nu merita numele de "animale" sa-ti mai influenteze viata, ei nu merita nimic! Tu insa meriti tot ce este mai bun.
Ma rog pentru tine in fiecare zi si sper ca intr-o buna zi, sa nu-ti mai pese de acest lucru , gandeste-te ca 7 nimicuri n-au nicio importanta, doar sunt nimicuri!!!

Musafir

Nu merita ce iau facut este o persoana si nu conteaza ce zic de ea

Musafir

2015-07-22 11:49

merita inchisoarea

Musafir

Am semnat aceasta petitie pt ca am si eu trei fete si nu as vrea pentru nimic in lume sa treaca prin asa ceva. Legea trebuie sa fie lege pentru toata lumea cai sarac sau bogat.

Musafir

La inchisoare cu ei! Sa ajunga fetițe sa aiba parte de sex surpriza zilnic! 

Musafir

Draga mea sa nu- ti fie rusibe tine capu sus sunte alaturi dd tn la bine la la greu.

Musafir

Sa fie dusi in inchisoare de homosexuali ca in
Statele Unite ale Americii si sa simta si ei durerea pe care a simtit-o si acea fata!!

Musafir

Oricine are copii,nepoti sa semneze.Este inadmisibil ca aceste fiare cu chip de om sa mai faca umbra pamantului.......sa putrezeasca in inchisoare si nu castrati chimic ci in alt mod muuuuult mai eficient....

Musafir

In primul rand fiindca sunt femeie si ma gandesc cu groaza la chinurile la care a fost supusa biata fata si apoi pentru ca sunt mama si de fata si de baieti. Este de neconceput faptul ca victima este batjocorita inca odata prin eliberarea calailor care i-au nenorocit viata.
Stiu si sunt convinsa ca fiecare parinte isi apara copilul insa in asemenea cazuri nu mai pot decat sa se roage ca fii lor sa se indrepte,sa-si dea seama ce au facut, sa regrete fapta.
D-zeu sa aiba mila de biata fata si s-o intareasca ca sa-si poata continua viata.

Musafir

Trebuie sa plateasca cu puscarie multa nenorocirea comisa. Am so eu 2 baieti casatoriti care we poarta omeneste cu sotiile lor.

Musafir

IATA NUMELE DATELE BESTIILOR MIZERIILOR CARE NU POT FII NUMITI OAMENI SPER CA CEI CARE AU INTREBAT MAI DEVREME SAU ALTII SA II ARANJEZE BINE

VIOLATOR : Boicu Ionuţ Bogdan (21 ani) facebook.com/bogdan.boicu.31 Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui

VIOLATOR : Burada Silviu (21 ani) are o sora Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui

Dorina Burada "mama" bestiei (Violatorul Burada Silviu) care a initiat o campanie de denigrare la adresa fetei violate} Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui

VIOLATOR : Burlacu Paul Andrei (28 ani) facebook.com/paul.burlacu.967 Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui

VIOLATOR : Surleac Ioan (20 ani) Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui

VIOLATOR : Bolboceanu Petrică (23 ani) Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui

VIOLATOR : Rotaru Alin Dumitru (18 ani) facebook.com/alin.rotaru.33 Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui

VIOLATOR : Avădanei Silviu (22 ani) are 2 surori studente ( a amenintat jurnalistii că îi va călca cu masina pe trecerea de pietoni) Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui

MIZERIE UMANA : Răzvan Rău facebook.com/razvan.rau - Loc: Văleni (Valea Rea) Jud. Vaslui - susţinătorul violatorilor, care denigrează victima în mediul online , pentru mizeria asta violul este "sex surpriza"

#1: -

Musafir

Am semnat aceasta petiție pentru faptul că sunt o femeie și sincer va spun ne este frica de aceasta lume zbuciumata iar cești 7 indivizi chiar își merita soarta ....imaginativa că aceasta tânără copilă a rămas traumatizata pe viata pe când ei în acest moment sunt în libertate imaginativa cu cata frica trăiește fetita asta ....ma uitam aseară la un video și chiar ma gândeam la ea saracuta va dați seama ca aceasta copilă își poate lua zilele ???e mult prea greu și înfricoșător în același timp ptr ea ....curaj familia Munteanu intre noi romanii care încă mai judeca lucrurile asa cum sunt o sa încercăm sa facem din România ceva bin și cei 7 animale sa își primească ceea ce au căutat .....pedeapsa ...salutari

Musafir

Pentru ca NU înseamnă NU

Musafir

Cei sapte nenorociti trebuie sa plateasca cu puscaria pentru ce au facut , e de necrezut cum justitia romana e atit de corupta , vrem ca acest mesaj sa aduca o lege severa pentru toti la del ca ei ,dar si o lege pentru cei care nu-si fac datoria asa cum trebuie ori devin corupti ,ascunzind sai ignorind fapte atit de grave !!!!

Musafir

2015-07-22 11:50

puscarie pe viata sau  pedeapsa cu  moartea pt cei  7    sa fie exemplu pt toti cei care au o minte  bolnava ca a celor 7 

Musafir

Imi pare foarte rau de fata si imi doresc ca acesti oameni fara suflet sa plateasca.

Musafir

...avem de a face cu o fata distrusa psihic pe viatza .....cei 7 criminali nenorocitzi ar trebui sa plateasca cu viatza.....sint mascul si am avut zeci de femei cucerite prin propriul meu sharm si niciodata n-am acceptat sa merg la vre-una propusa de vre-un grup din anturaj prin simplu fapt ca adevarata pasiune iti va aduce si o partida de sex sau cum vrei sa-i zici mult mai incarcata de senzatie si sens ....pe cand animalele astea care se cred barbatzi nu au facut altceva decat o crima ordinara...nu se poate numi placere cand faci rau cuiva ....iar daca placerea lor este sa faca rau......ei se pot vindeca numai cu GHILOTINA sau STREANGU'...n-ai cum sa-i mai educi la varsta asta.

Musafir

Vreau ca aceste besti sa fie pedepsite aspru. Sa fie supusi la acelesi chinuri. Batjocoriti si umiliti in public sa invete si alte besti cu fete umane sa nu mai pateasca nimeni asa ceva