Referendum limitare privilegii parlamentari

Musafir

/ #1444 Cracin fericit romanilor oropsiti !

2015-12-23 11:27

Inca nu v-ati trezit ? Eu m-am trezit ! Inca nu v-ati saturat ? Eu m-am saturat ! Inca nu v-ati dat seama ? Eu mi-am dat seama ca suntem de 26 de ani condusi de toti coruptii si arogantii pe care romania i-ar fi putut da. Daca ati urmarit toate promisiunile facute de alesii nostri si nerespectarea acelor promisiuni si dupa inscaunare ne-au aratat dispretul lor fata de alegatori, atunci sigur v-ati dat seama ca acest fel de oameni nu vor face ce trebuie dar sigur vor face ce vor ei ! Daca vreti o romanie normala trebuie sa-i inlaturati pe toti acesti profitori care inca mai sunt cuibariti in fotolile de guvernanti, parlamentari si angajati ai statului. Acestia sunt cei care au adus romania si poporul roman in halul in care aratam, sclavi ai europei, saraci si infometati fara locuri de munca in tara noastra. In 89' a fost omorat un dictator iar in locul lui au venit cu miile ! Cei care inca nu credeti ca romanii o duc rau mergeti in satele si in cartierele marginase sa vedeti ce pun saracii pe masa in ziua de Craciun pe cand ciocoii beau sampanie de 3000 ron ! Craciun fericit celor care-l merita !