Raed Arafat a ajuns STAT ÎN STATUL ROMÂN. Semnează ACUM pentru demiterea lui
Raed Arafat este unul dintre cei mai puternici oameni din România, care a supraviețuit tuturor regimurilor politice din ultimii 14 ani, reușind să rămână în funcție și mufat la putere și la banii statului român deși sub supravegherea sa au avut loc adevărate TRAGEDII, care au zguduit puternic țara noastră.
Nimeni nu a reușit să-i ia puterea din mâini lui Raed Arafat, care a ținut cu dinții de scaunul său, în țara lui „avem de toate”. Nimeni nu a reușit să-l dea jos. Până acum!
E timpul să-i cerem socoteală. E timpul ca Raed Arafat să plătească pentru greșelile sale și să plece din funcție!
10 motive pentru care Raed Arafat trebuie demis ACUM:
1. Gestionarea pandemiei.
- Peste 55.000 de români au murit de COVID-19 până astăzi din cauza deciziilor incompetente și haotice luate din momentul decretării stării de urgență. Atunci, Raed Arafat a avut ȘAPTE funcții de mare responsabilitate în stat - toate, de comandant sau președinte - care i-au dat putere de decizie în angajările din spitale, ajutoarele date altor țări, hotărârea bugetului Unităților de Primiri Urgențe, transportarea cu ambulanțele, avioanele și elicopterele SMURD, conducerea comunicărilor tuturor informațiilor despre COVID-19, semnarea închiderii publicațiilor care dezinformau populația, oferirea de sfaturi științifice de izolare sau distanțare socială, emiterea ordonanțelor militare cu ce cazuri sunt tratate în spitale, desemnarea comandanților pentru cazurile de risc și nu numai. A fost pus în fruntea luptei cu pandemia și a eșuat.
2. Suspendarea intervențiilor medicale „non-urgente” și condamnarea la moarte a bolnavilor cronici.
- Mulți români cu boli cronice s-au stins sau și-au pierdut ani din viață pentru că le-a fost limitat sau chiar blocat accesul la servicii medicale. Acești oameni au fost externați din spitale și trimiși acasă fără soluție. Asociațiile de pacienți estimează că numărul deceselor zilnice cauzate de cancer s-a dublat sau chiar triplat în timpul pandemiei.
3. Accidentul de la Siutghiol.
- Intervenția echipelor de urgență în cazul prăbușirii elicopterului SMURD în Lacul Siutghiol din Constanța a fost un dezastru. Cu toate astea, la doar o săptămână de la tragedie, Raed Arafat a fost răsplătit, primind coordonarea națională a tuturor situațiilor de urgență din România.
4. Colectiv.
- Tragedia după care toată țara a cerut demisia lui Arafat, la acea vreme (ca și azi) responsabil pentru gestionarea situațiilor de urgență. Intervenția echipajelor, despre care Arafat a spus că „a fost în parametri”, s-a dovedit un HAOS bine ascuns timp de 4 ani. Tot Arafat era lângă Băniciou când acesta repeta întruna că „avem de toate” pentru victime. Și tot Arafat a refuzat să recunoască vreodată lipsurile din spitalele românești.
5. Tragedia de la Constanța.
- O femeie s-a aruncat în gol de la etajul șase din apartamentul cuprins de flăcări, pentru că echipele de salvare au venit fără o autospecială cu scară, iar ISU Constanța nu avea nicio o autospecială dotată cu saltea pneumatică.
6. Achiziții dubioase în pandemie.
- Sub semnătura lui Raed Arafat s-au făcut achiziții de echipamente și consumabile pentru spitale în pandemie. Nu s-au făcut la timp, ci doar atunci când nu se puteau face altfel decât prin încredințare directă, la prețuri uriașe. Drept urmare, milioane de euro din banii statului român au fost aruncați către firme dubioase sau care au luat banii de avans (tot milioane de euro) fără să livreze nimic sau către produse mult supraevaluate. O atenție specială merită achizițiile IGSU din 2020 de sute de milioane de euro, de buldozere, elicoptere, drone, macarale, șalupe și chiar și un vapor, în condițiile în care în spitale lipseau echipamentele de protecție necesare în lupta cu pandemia.
7. Tratament special pentru ÎPS Pimen.
- Raed Arafat a semnat aducerea la București a lui ÎPS Pimen cu elicopterul SMURD (gest care a revoltat pe bună dreptate o țară întreagă), fiind acuzat că a aprobat derogările la înmormântarearea ierarhului (care s-a întins pe două zile, timp în care au fost ignorate cele mai elementare precauții împotriva COVID-19).
8. Spitalul Foișor.
- În creierii nopții, toți pacienții de la Spitalul Foișor din București au fost externați sau mutați, pentru că unitatea sanitară urma să devină spital COVID chiar din ziua următoare. 70 de pacienți, dintre care multe femei în vârstă, au fost scoși pe stradă noaptea.
9. TIR-urile-capcană.
- Alimentarea cu oxigen din autospeciala de terapie intensivă a Spitalului Victor Babeș din București s-a blocat, iar trei bolnavi de COVID-19 au murit. TIR-ul a fost introdus în sistem și operat de Arafat, contractele de operare fiind semnate tot de Arafat. Tragedia de la Victor Babeș s-a întâmplat la scurt timp după ce TIR-ul ATI al Institutului „Marius Nasta” din București a fost la un pas de dezastru.
10. Incendiul de la Constanța.
- Șapte pacienți au murit în incendiul izbucnit la Secția de terapie intensivă a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Constanța. Potrivit lui Arafat, spitalul funcționa de 14 ani fără autorizație de incendiu, dar acesta nu apare în raportul său din 2020 către Ministerul Sănătății, în care erau numite cele șapte instituții medicale din județ care funcționau fără această autorizație. Arafat a știut, dar nu a raportat mai departe. Timp de 14 ani.
Descoperă AICI și mai multe motive pentru care Raed Arafat trebuie demis ACUM!
Neam Săturat Contactați autorul petiției