Petitie pentru sprijinul Lui Petrisor Magheru

• IMG_3302.jpegNoi, subsemnatii, dorim sa ne exprimam sprijinul si sa marturisim despre caracterul si contributille pozitive ale lui Petru Magher, cunoscut sub numele de scena „Petrisor Magheru", un cântret solist cunoscut si filantrop. De-a lungul anilor, Petru a facut numeroase acte de caritate, oferind hrana, imbracaminte si sprijin celor nevoiasi din comunittile rurale. Este un om pozitiv, bine calculat, blând si mereu dispus sã ajute.

Petru si-a dedicat viata carierei sale muzicale si sustinerii familiei sale. Locuieste in Bucuresti, unde si are studioul, dar cântă frecvent si in alte orase, precum Calarasi. Din când in când, isi ajută si parintii bolnavi, contribuind activ la bunăstarea lor.

Suntem convinsi de integritatea si bunatatea lui Petru si credem ca acuzatiile aduse impotriva lui sunt o neîntelegere sau o eroare. Solicitam autoritatilor competente sa ia în considerare toate probele si marturiile de caracter care arat adevrata sa natura si implicarea sa în activitati legale si pozitive.

Semnaturi:

[Nume si Prenume]

[Data si Judet/Comuna]

Prin semnarea petiției, accept faptul că Elena Magheru va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Autorizez Elena Magheru să transmită informațiile pe care le furnizez în acest formular următoarelor părți: